Nyteknik > Teknik

Thursday, 21 March, 21:24

Liknande nyheter

Taggar: kan du , beställa, Volkswagens, folkelbil
Cornucopia - 18 feb 16 kl. 11:07

Nu kan du beställa online hos Systembolaget i hela landet

Med start idag torsdagen 18:e februari kan man nu beställa drycker från Systembolaget på nätet i hela landet. Tidigare har det bara gått på vissa orter med hemleverans eller via 60 utvalda ombud.

Idag kan man alltså gå in på Systembolaget.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är det verkligen så här svårt att beställa pizza med Jimmie Åkesson?

Underhållaren Eric Alvekrans visar i ett satiriskt klipp hur det går till att beställa pizza med Sverigedemokraternas partiledare. Och för den som inte har tålamod skulle det minst sagt vara jobbigt – i klippet ser man att Jimmie har rätt svårt att bestämma sig.– Jag har gjort ett spinnoff på ett klipp där Jimmie Åkesson säger "jag vet inte" och satt det i en vardagssituation, det skulle nog ta jättelång tid att beställa med Jimmie, säger Eric till Nyheter24.

Nyheter 24 - 25 okt 13 kl. 18:52

Framtidens pub? Nu kan du beställa öl med en ny appÖlbryggar-appen

NOTTINGHAM. Visst är det oerhört jobbigt att stå och hänga vid en bardisk? Det är trångt, någon trampar på dina tår och bartendern ignorerar dig totalt.

Nyheter 24 - 15 jan 14 kl. 13:47

Visste du att du kan beställa det här på McDonald's?Lär dig mer:

Hamburgerkedjan McDonald's har ju en ständig meny som de allra flesta känner till, vare sig man vill det eller inte.Men visste du att det finns dolda små överraskningar som man kan beställa?I alla fall i kedjans hemland, USA.

GöteborgsPosten - 27 nov 17 kl. 15:01

Det här undviker Göteborgskockarna själva att beställa

Är det värt att beställa vinpaket till maten? Och borde man låta bli att beställa fiskrätter på måndagar? Här avslöjar några kända Göteborgskockar på ifall de brukar undvika att beställa något när de själva går på restaurang..

HBL - 25 jan 14 kl. 12:39

TS: Snart kan man beställa en dubbel whisky

Inom kort kan det vara möjligt att beställa en dubbel whisky på restauranger med utskänkningsrättigheter. Det skriver Turun Sanomat. Enligt Social- och hälsovårdsministeriet ska det bli lagligt att sälja dubbla alkoholportioner i och med den nya alkohollagen.

Posh24 - 12 dec 12 kl. 15:18

Kissie i blåsväder - hjälper läsarna beställa Valium på nätet!

Kissie, som egentligen heter Alexandra Nilsson, har det svårt att hålla sig ifrån skandaler på sin blogg. Nu har hon gjort sponsrade inlägg på bloggen där hon tipsar om hur du kan beställa hem receptbelagda mediciner till dörren - från en hemsida! "Man snackar med läkaren på Skype, sedan skickas allt hem till en, recept och medicin om man vill, hur coolt som helst, billigt också", skriver bloggerskan.

Posh24 - 12 dec 12 kl. 15:18

Kissie i blåsväder igen - hjälper läsarna beställa Viagra på nätet!

Kissie, som egentligen heter Alexandra Nilsson, har det svårt att hålla sig ifrån skandaler på sin blogg. Nu har hon gjort ett inlägg på bloggen där hon tipsar om hur du kan beställa hem receptbelagda mediciner till dörren - från en polsk hemsida! "Man snackar med läkaren på Skype, sedan skickas allt hem till en, recept och medicin om man vill, hur coolt som helst, billigt också", skriver bloggerskan.

Regeringen - 17 jan 13 kl. 09:54

Försvarsmakten får beställa 60 JAS 39 E

Regeringen har beslutat att Försvarsmakten får beställa 60 stycken JAS 39 E. De första flygplanen kommer att levereras under 2018 och systemet väntas vara fullt operativt framåt 2027. Pressmeddelande: Försvarsmakten får beställa 60 JAS 39 E Försvarsdepartementet, 17 januari 2013.

Nyheter 24 - 22 jul 13 kl. 14:38

Fick inte beställa "drive-thru" med hästen ? tog in den på McdonaldsAndra oväntade besök

MANCHESTER. Det finns en anledning till att man inte ska ta in djur på Mcdonalds. Kanske framför allt om det rör sig om en häst.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 timmar sedan

Källa: Här är prislappen på Ikeas smarta Sonoshögtalare Symfonisk

I sommar lanserar Ikea och Sonos en serie uppkopplade högtalare. Nu kommer färska uppgifter om hur ”Symfonisk” ska se ut – och hur mycket den kan kosta..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Nokiatelefoner skickade känsliga uppgifter till Kina

Nokiatelefoner av modellen 7 Plus kan i flera månader ha skickat känsliga uppgifter till en datorserver i Kina, rapporterar norska NRK. Dessa har hamnat hos den statsägda telekomoperatören China Telekom..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Uppvärmningsbranschen kaxigast i omställningen till fossilfrihet

Fyra nya branscher har tagit fram färdplaner för hur de ska bli fossilfria. Mest ambitiös är uppvärmningsbranschen, som siktar på att vara klimatpositiv 2045..

Nyteknik - 5 timmar sedan

”Energilagring i stor skala kan rädda effektbalansen”

DEBATT. Elförsörjningen till södra Sverige är problematisk och Sydvästlänken är flera år försenad. Varför inte satsa på pumpkraftverk som energilager?

Nyteknik - 5 timmar sedan

Northvolt i batterisamarbete med Volkswagen

Den tyska fordonsjätten Volkswagen (VW) och den svenska batteritillverkaren Northvolt satsar, tillsammans med en rad andra aktörer, på forskning och utveckling av battericeller i projektet European Battery Union (EBU), enligt VW..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Fiats satsning – ikonbilen kommer enbart med eldrift

Fiat återuppväckte modellen efter mer än 30 års träda – och 500 blev en älskad citybil. Nu är det dags för retroikonen att uppdateras, och då chockar italienarna. Den kommer nämligen enbart som elbil..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Regeringens klimatpolitik når inte målen: ”Det är allvarligt”

Regeringens klimatpolitik räcker inte till för att nå målen om minskade utsläpp..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Konami tar ”Castlevania” och ”Contra” till moderna spelkonsoler

Spelutvecklaren Konami firar 50 år. Det gör man genom att släppa ”Anniversary Collection”: Tre samlingar med riktiga spelklassiker som funkar i din moderna spelkonsol..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Asteroidens beteende och utseende överraskar forskarna

Nasas farkost ligger i omloppsbana runt asteroiden Bennu. Inför landningen har forskarna upptäckt utbrott som kan vara en helt ny slags aktivitet..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Ford utmanar Tesla: ”Hold your horses”

Ford meddelar att deras nya elbil inspirerad av Mustangen kommer finnas hos handlarna lagom till att Teslas börjar leverera nya Model Y. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.