SVT > Utrikes

Monday, 25 March, 00:14

SVT - 14 mar 19 kl. 00:55

Protesterade mot kanalen – hängs ut i TV och hotas till livetMånga hoppades att den hatiska tonen i media skulle dämpas efter mordet på borgmästaren i Gdansk, men public servicekanalen TVP har istället hängt ut aktivisterna som protesterar i sina program..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
TV, Gdansk, TVP

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protesterademot , kanalen, hängsut i TV och , hotas, till livet
Expressen - 17 jan 15 kl. 14:48

Brand i tunnel - kanalen stängs

Alla tåg genom tunneln under Engelska kanalen har stoppats efter ett larm om rökutveckling i tunneln..

BT - 23 nov 14 kl. 15:54

Kanalen försenad ? igen

Den planerade kanalen längs Västerlånggatan i Borås riskerar på nytt att bli försenad.
– Vi fick in de sista avtalen i går så nu kan vi ta ett nytt omtag, säger Borås stads Alf Iwarson. I drygt ett och ett halvt år har planerna på en kanal längs Västerlånggatan i centrala Borås varit på tal.

YLE - 02 mar 16 kl. 13:01

Blues tränare visade mittfingret åt domaren – stängs av

Det kokade över för Blues tränare Jyrki Aho på tisdag. Han protesterade ett domslut så länge att han visades ut. Då passade han på att visa mittfingret åt domaren.

YLE - 02 mar 16 kl. 13:01

Blues tränare visade långfingret åt domaren – stängs av

Det kokade över för Blues tränare Jyrki Aho på tisdag. Han protesterade ett domslut så länge att han visades ut. Då passade han på att visa långfingret åt domaren.

Kristianstadsbladet - 27 jun 13 kl. 16:07

Kanalen rensades och gjordes sommarfin

Foto: Tommy Svensson
Kanalen fick på torsdagen en ansiktslyftning när sommarens första klippning och rensning gjordes. En och annan cykel och kundvagn plockades dessutom upp.
?

Kristianstadsbladet - 05 aug 13 kl. 14:08

Sex dagars slö-tv längs Göta kanal


Är du för lat för att åka båt längs Göta kanal? Då kan du slö-titta på när båten Diana tar en tur från Öst- till Västkusten på TV 4 Play. Tv-kanalen har tre kameror som filmar båtfärden dygnet runt från måndag till lördag.

Trelleborgs Allehanda - 05 aug 13 kl. 14:08

Sex dagars slö-tv längs Göta kanal


Är du för lat för att åka båt längs Göta kanal? Då kan du slö-titta på när båten Diana tar en tur från Öst- till Västkusten på TV 4 Play. Tv-kanalen har tre kameror som filmar båtfärden dygnet runt från måndag till lördag.

Skånskan - 18 feb 19 kl. 17:24

Första steget för bostäder längs kanalen

HÖLLVIKEN
70 nya bostäder och ett torg vid brofästet finns med i den första markanvisning för Falsterbokanalen som nu är avgjord.
JR Kvartersfastigheter och arkitektfirman Wingårdhs tog hem uppraget för den första etappen. – Det är i ett ovanligt tidigt skede som vi nu har en markanvisning.

BT - 11 jan 14 kl. 15:43

Specialskolor hotas av stängning

Specialskolorna Funningen och Sjöhagen hotas av stängning. Vid ett möte i veckan protesterade de fackliga organisationerna. Föräldrar och elever har ännu inget fått veta.

Sydsvenskan - 03 dec 17 kl. 04:41

Reporter stängs av till Trumps glädje

En reporter på ABC News stängs av efter att kanalen felaktigt rapporterat om Trumps inblandning i Michael Flynns kontakter med Ryssland. Trump hyllar tv-kanalen efter beslutet. Michael Flynn, president Donald Trumps tidigare säkerhetsrådgivare, erkän.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

SVT:s Carina Bergfeldt: ”Stor seger för president Trump”

Åklagaren Robert Muellers utredning visar att det inte finns några bevis för att Donald Trumps kampanj konspirerat med Ryssland under USA-valet 2016. Sammanfattningen som släppts till kongressen varken friar eller fäller Trump. SVT:s USA-korrespondent Carina Bergfeldt analyserar Mueller-rapporten direkt från USA..

SVT - 3 timmar sedan

Muellerutredningen: Inte fastställt Donald Trump begått brott

Det går inte att fastställa att president Trump begått något brott i samband med Rysslands inblandning i presidentvalet – men det går heller inte att frikänna honom. Det visar den så kallade Mueller-utredningen..

SVT - 4 timmar sedan

Fartygsexpert: Det borde inte kunna hända

Alla fyra motorerna på kryssningsfartyget som råkade i sjönöd vid Norges kust slogs ut. Det ska inte kunna hända. – Det är väldigt svårt att förstå, säger Tomas Åström, kris- och beredskapsansvarig på Transportstyrelsen..

SVT - 6 timmar sedan

Mueller-rapporten klar – nu ska kongressen läsa

Kongressledamöter i USA kommer snart att få veta vad den särskilde åklagaren Robert Muellers rapport om rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet 2016 innehåller..

SVT - 8 timmar sedan

Viking Sky bogseras in till land – över 400 passagerare evakuerade

Kryssningsfartyget Viking Sky väntas in till hamnen i norska Molde sent på söndagseftermiddagen. Hundratals passagerare är kvar ombord. Sjösäkerhetsexperten Mikael Hinnerson säger att det var fel ställe att få motorproblem på.

SVT - 9 timmar sedan

SVT:s korrespondent om valet i Thailand: ”Försprång för oppositionen – men juntan vinner ändå”

För första gången sedan militärkuppen för fem år sedan är det parlamentsval för 51 miljoner thailändare. Enligt de första vallokalsundersökningarna på söndagen ser oppositionen Pheu Thai ut att få en majoritet i parlamentet. Men militärjuntan vinner sannolikt ändå, säger SVT:s Asien-korrespondent Ulrika Bergsten..

SVT - 10 timmar sedan

Finlands utrikesminister attackerad under valmöte

Finlands utrikesminister Timo Soini attackerades under ett valmöte i Vanda på söndagen. Mannen ska ha försökt slå honom, men vakterna lyckades brotta ned honom, skriver finska Yle..

SVT - 13 timmar sedan

Svenska Nora, 3, är försvunnen i Syrien

Hon hade inte ens hunnit fylla fyra år innan hon förlorade sin mamma och pappa. Nu är svenska Nora, som levt hela sitt liv i krigets Syrien försvunnen. Hemma i Sverige ber hennes anhöriga för ett mirakel.

SVT - 14 timmar sedan

Se direktsändningen om räddningsarbetet av Viking Sky i sjönöd

Norska NRK sänder direkt med anledning av kryssningsfartyget Viking Sky som är i sjönöd med omkring 1 000 personer ombord. Här kan du följa sändningen..

SVT - 19 timmar sedan

Här ljuger svenske IS-anhängaren om sin identitet

Den senaste tiden har flera svenskar gripits av kurderna i Syrien. Men det är många gånger svårt för kurderna att få rätt identitet på de som de tillfångatar. SVT Nyheter kan nu visa hur en känd svensk IS-anhängare ljuger om sin identitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.