SVT > Utrikes

Sunday, 24 March, 11:48

SVT - 14 mar 19 kl. 20:05

Efter rekordlånga tekniska problem: Nu har Facebook en förklaringUnder onsdagen upplevde Facebook och flera av dess systerappar stora tekniska problem, vilket resulterade i att miljontals användare världen över valde att ta sig till konkurrenten Twitter för att vädra sitt enorma missnöje. Problemen fortsatte under 14 timmar – rekordlänge för techjätten – men nu meddelar företaget att funktionaliteten är på bättringsvägen, och att de har en förklaring till alla som spekulerat..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Facebook, Twitter

Dela artikeln

238 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter rekordlånga, tekniskaproblem Nu har , Facebooken , förklaring
YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

YLE - 27 jan 16 kl. 06:08

Allt fler skolbarn i Helsingfors – barnfamiljer stannar i innerstaden

Det finns allt fler svenskspråkiga barn i lågstadieåldern i Helsingfors. Barnfamiljerna flyttar inte längre till förorter och kranskommuner, utan allt fler barn går i skola i centrum. I början av 2000-talet såg det däremot annorlunda ut.

BT - 27 jun 13 kl. 16:50

Motståndet ökar mot flyktinginvandring

För första gången på många år ökar motståndet mot flyktinginvandring i Sverige. 45 procent av svenskarna vill ta emot färre flyktingar, visar en ny Som-undersökning. Sverigedemokraternas etablering på riksplanet ses som en förklaring.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Svenska Nora, 3, är försvunnen i Syrien

Hon hade inte ens hunnit fylla fyra år innan hon förlorade sin mamma och pappa. Nu är svenska Nora, som levt hela sitt liv i krigets Syrien försvunnen. Hemma i Sverige ber hennes anhöriga för ett mirakel.

SVT - 2 timmar sedan

Se direktsändningen om räddningsarbetet av Viking Sky i sjönöd

Norska NRK sänder direkt med anledning av kryssningsfartyget Viking Sky som är i sjönöd med omkring 1 000 personer ombord. Här kan du följa sändningen..

SVT - 7 timmar sedan

Här ljuger svenske IS-anhängaren om sin identitet

Den senaste tiden har flera svenskar gripits av kurderna i Syrien. Men det är många gånger svårt för kurderna att få rätt identitet på de som de tillfångatar. SVT Nyheter kan nu visa hur en känd svensk IS-anhängare ljuger om sin identitet..

SVT - 12 timmar sedan

Här faller taket ner över passagerarna

Det norska kryssningsfartyget Viking Sky skadade inte bara sin interiör när det mötte oförutsett dåligt väder och motorproblem. I en video som filmats inifrån fartyget syns hur takplattor lossnar och träffar en passagerare i huvudet..

SVT - 15 timmar sedan

Se förödelsen inne i kryssningsfartyget

Ett norskt kryssningsfartyg har drabbats av sjönöd och tvingats evakuera 1 300 passagerare. En av resenärerna har publicerat bilder från insidan av fartyget..

SVT - 15 timmar sedan

Här är partierna som gör upp i den politiska kampen i Thailand

För första gången sedan militärkuppen för fem år sedan går thailändarna till val. I fokus står de ekonomiska löften man givit till landets allra fattigaste invånare..

SVT - 15 timmar sedan

”Militärjuntan har redan försäkrat visst styre i Thailand”

Militärjuntan som i dag är den styrande makten i Thailand har på förhand försäkrat sig om att makt i landets framtida politiska sammanhang..

SVT - 16 timmar sedan

Lastfartyg i sjönöd utanför norska kusten

Ett lastfartyg med nio personer ombord har larmat om sjönöd vid Hustadvika utanför norska kusten. Det är i samma område som kryssningsfartyget Viking Sky fått motorproblem och evakueras..

SVT - 16 timmar sedan

Evakuerade passageraren: ”Det mest skrämmande jag har upplevt”

Samtliga passagerare ombord på det norska kryssningsfartyget Viking sky ska evakueras med hjälp av helikopter. En av dem som nu satts i säkerhet är Janet Jacobs. – Jag var rädd.

SVT - 17 timmar sedan

Brexit-demonstrationen i London: Parlamentariker mordhotade

Brexit-demonstrationen i London bottnar bland annat i ett missnöje med hur politikerna har hanterat skilsmässan från EU. Enligt SVT Nyheters utrikesreporter Anna-Maja Persson är känsloläget tillspetsat. – Många parlamentariker som går i marschen har polisskydd, de har blivit mordhotade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.