BT > Utrikes

Wednesday, 20 March, 20:14

BT - 14 mar 19 kl. 15:52

Skejtande murmotståndare vill bli presidentHan har beskrivits som ett politiskt underbarn som går sin egen väg - och som en politiker som möjligen visar upp för mycket av sitt liv i sociala medier. Efter sex år i representanthuset satsar Texasdemokraten Robert "Beto" O'Rourke på Vita huset.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Texasdemokraten Robert Beto, 'rourke, Vita

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skejtande, murmotståndarevill bli , president
GöteborgsPosten - 14 mar 19 kl. 15:52

Skejtande murmotståndare vill bli president

Han har beskrivits som ett politiskt underbarn som går sin egen väg – och som en politiker som möjligen visar upp för mycket av sitt liv i sociala medier..

Nyan - 29 sep 15 kl. 15:45

Skejtande gäng hotar och trakasserar

Hot om våld med knytnävar och kättingar, verbala tillmälen som ”bögjävel” och ”hora” och ständiga bråk.

Skejtparken vid Österleden har blivit en osäker plats för många unga.
I en insändare i dagens tidning slår föräldrarna Maria Antman och Jessy Eckerman larm om allvarliga och omfattande trakasserier i skejtparken där inga vuxna vistas.

HBL - 03 jun 14 kl. 14:45

En dröm som blir sann

BORGÅ Kokonuddens skejtpark mellan den gamla tennishallen och Pepotgropen kan bli ett centrum för skejtande ungdomar från hela regionen.
Ännu är det bara ett kringgärdat område där grävmaskinerna gräver loss stora block urgammal asfalt. Men tidigast i höst, eller kanske först nästa vår, finns här en stor, kring 900 kvadratmeter, oval skejtpark i betong med en massa finesser och indelad i olika områden där det är möjligt att utföra trick, på skateboard men också med annan utrustning.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

USA anklagas för krigsbrott i Somalia

USA:s militär kan ha gjort sig skyldig till krigsbrott genom att döda civila vid luftangrepp i Somalia. Det hävdar människorättsorganisationen Amnesty International. Under de senaste två åren har USA utökat sina luftangrepp i Somalia.

BT - 5 timmar sedan

Skytten brottstyngd, men svaren få i Utrecht

Två dagar efter dödsskjutningarna på en spårvagn i nederländska Utrecht är frågorna fortsatt många - och svaren få. Motivet till skottlossningen i måndags är ännu inte känt men polisen utreder ett möjligt terrormotiv. Detta med hänvisning till ett brev som hittats i en flyktbil.

BT - 8 timmar sedan

Vestager kandidat till toppjobb i EU

Danska EU-kommissionären Margrethe Vestager kommer som väntat att föras fram som tänkbar ny kommissionsordförande av EU:s samlade liberaler. Enligt nyhetssajten Politico blir Vestager en av de sju toppkandidater som liberala partigruppen Alde kommer att presentera på torsdagen.(TT).

BT - 10 timmar sedan

Landssorg utlyst efter cyklon - dödstal ökar

Fler än 300 människor har omkommit i den dödliga tropiska cyklonen Idai som slagit hårt mot Moçambique och Zimbabwe. - Vi har redan mer än 200 döda och nära 350 000 i riskzonen, sade Moçambiques president Filipe Nyusi på tisdagen.(TT).

BT - 11 timmar sedan

Boeingplan nära störta - dag före dödskrasch

Ett Boeing Max 8 fick problem under en flygning men räddades från att störta av en ledig pilot. Nästa dag fick planet samma problem och kraschade, skriver Bloomberg.(TT).

BT - 12 timmar sedan

Homosexualitet alltjämt olagligt i 70 länder

Under de senaste två åren har homosexualitet avkriminaliserats i Angola, Indien och Trinidad och Tobago. Men fortfarande är sex mellan människor av samma kön olagligt i 70 länder - och i elva av dessa kan det bestraffas med döden, enligt en ny rapport.(TT).

BT - 16 timmar sedan

Australisk ilska efter Erdogan-kommentar

Ett uttalande från Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har fått känslorna att svalla i Australien. Nu ser Australien över sina reserekommendationer till Turkiet och premiärminister Scott Morrison kräver att uttalandena tas tillbaka.(TT).

BT - 18 timmar sedan

Nödläge efter översvämningar i USA

Nödlägen har utlysts på många håll i Nebraska, Iowa och Wisconsin sedan Missourifloden svämmat över, till följd av en vinterorkan som slog till över USA:s jordbruksbälte förra veckan. Ett okänt antal boskap har dött och stora jordbruksfält har täckts av vatten.(TT).

BT - 21 timmar sedan

Sex skadade i skottlossning i Myanmar

Minst sex människor har skadats i skottlossning i Myanmar i samband med att militären stridit mot etniska rakhiner i staden Mrauk U i delstaten Rakhine, uppger invånare. - Jag gick ut till de skadade, eftersom ingen annan vågade gå ut, säger munken Myo Oo Khaung Sayataw till Reuters.(TT).

BT - 21 timmar sedan

Religiös ledare uppmanade till beväpning

Ledaren för det muslimska samfundet i Prag, Leonid Kusjnarenko, möts av kritik från tjeckiska muslimer för hans uttalande om att muslimer ska beväpna sig efter terrorattackerna i Christchurch i Nya Zeeland, där en man gripits misstänkt för att ha mördat 50 personer i två moskéer.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.