DN > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 07:54

DN - 14 mar 19 kl. 10:55

Högtalare i glasögon trend på festivalHetaste punkterna på framtidsfestivalen South By Southwest..
Läs mer på DN
Läs mer om:
South By Southwest

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högtalarei , glasögon, trend, festival
IDG - 27 jan 14 kl. 15:15

Blogg: Nu vill även Samsung släppa smarta glasögon

Samsungs smarta klocka såldes betydligt bättre än väntat, trots att flertalet journalister och teknikentusiaster ogillade den. Nu är det dags för det Sydkoreanska företaget att hoppa på ytterligare en trend: Smarta glasögon..

YA - 21 aug 14 kl. 13:09

Glasögon från Sjöbo hjälper i världen

Ett par glasögon kan hjälpa en hel by i tredje världen. Det berättade Carina Halvardsson från organisationen Vision for all, som i går besökte Lions Club i Sjöbo.
Lions har länge samarbetat med Vision for all och sedan några månader satsar man lite extra för att få in fler glasögon i Sjöbo.

Dagensanalys.se - 21 aug 17 kl. 11:31

Snart kommer Facebooks AR-glasögon

Nyligen lämnade Facebooks dotterbolag Oculus in en patentansökan till Amerikanska patentverket. Enligt dokumentet rör det sig om ett par AR-glasögon, men det kommer dröja innan patentet kan omsättas till en verklig produkt. Patentet som lämnats in gäller ett par glasögon med möjlighet att placera grafiska objekt ovanpå den verkliga världen i synfältet.

Skånskan - 19 dec 18 kl. 16:24

Fel glasögon orsakade sämre syn

Malmö En optikerkedja lämnade ut glasögon med felaktig slipning till en åttaårig pojke.
Nu får butiken skarp kritik riktad mot sig.Familjen fick ett glasögonrecept utfärdat från ögonkliniken på Skånes universitetssjukhus eftersom att pojken var i behov av speciella glasögon för att synen skulle kunna utvecklas normalt.

YA - 09 sep 14 kl. 11:09

FI satte glasögon på valaffischer

Foto: Emma Lawesson
Kommunalråd Andersson Johnsson (M) har fått stora rosa glasögon. Det har Tuve Skånberg, Jan Björklund och alla de andra också. Blott Sverigedemokraternas valaffischer har undgått Feministiskt Initiativs nattliga aktion.

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 15:06

KD: Glasögon till alla barn


Kristdemokraternas partistyrelse vill att alla barn som har ett medicinskt dokumenterat behov av glasögon ska få dem subventionerade. - Glasögon är grundläggande för att barn ska kunna leva ett normalt liv och kunna ta del av undervisningen i sin skolsituation, säger Anders Andersson (KD), riksdagsledamot.Han anser att glasögon för barn ska betraktas som ett hjälpmedel och därmed att kostnaden för bågar till ett normalpris och glas ska täckas.

BT - 11 jul 13 kl. 15:10

KD: Glasögon till alla barn

Kristdemokraternas partistyrelse vill att alla barn som har ett medicinskt dokumenterat behov av glasögon ska få dem subventionerade. - Glasögon är grundläggande för att barn ska kunna leva ett normalt liv och kunna ta del av undervisningen i sin skolsituation, säger Anders Andersson (KD), riksdagsledamot.Han anser att glasögon för barn ska betraktas som ett hjälpmedel och därmed att kostnaden för bågar till ett normalpris och glas ska täckas.

Dagensanalys.se - 16 nov 16 kl. 12:25

Fler digitala glasögon på gång – denna gång från Apple

Ett tag sedan lade Google ner sina Google-glasögon, som inte lyckades så bra som väntat. Nu håller Snapchat på för fullt med att lansera sina brillor, som i stort sett är en lite ballare kamera. Men nu verkar det som att Apple, vars VD Tim Cook tror mer på AR än VR, kommer släppa egna glasögon redan 2018.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 12:51

Bar Google-glasögon på bio – grepsFakta Google-glasögon

Väl utanför väntade ytterligare fem-tio poliser, både vanliga poliser och federala agenter. Mannen och kvinnan skiljdes åt och förhördes sedan i separata rum i flera timmar.
– Därefter följde över en timme där agenterna berättade att jag inte var arresterad, att det var en "frivillig intervju", men om jag inte samarbetade skulle dåliga saker hända mig, säger mannen.

Magazin24 - 17 apr 16 kl. 12:44

Bortglömda glasögon kan förändra liv

Många har glasögon som ligger och samlar damm, dessa glasögon kan förändra livet för någon annan. Nu gör Lions i Kungsör en storsatsning för att samla in glasögon till behövande. För drygt 25 år sedan startade Lions konceptet ”Lions recycle for sight”, begagnade glasögon samlades in från klubbar i hela landet och man skänkte sedan [...

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Brasiliens tidigare president släpps

Federala åklagare anklagar Temer, som var president 2016–2018, för att leda en ”kriminell organisation” som tagit emot motsvarande nära 4,3 miljarder svenska kronor i mutor. Temer, som konsekvent förnekat brott, tog över som president efter Dilma Rousseff som tvingades avgå sedan hon ställts inför riksrätt..

DN - 20 timmar sedan

Tidningen Metro i kris – anställda får ingen lön

De anställda på tidningen Metro fick inte ut sin lön i dag, vilket DN har fått bekräftat. – Vi förväntar oss att företaget skaffar fram pengar under dagen så att de anställda får sina löner, säger Ulrika Hyllert, Journalistförbundets ordförande .

DN - I förrgår: 10:01

Bensindriva suvar visar sig vara rejäla bränsleslukare

Bensinbilar står numera för nästan hälften av nybilsförsäljningen i Sverige. Men hur hållbart är det när det kommer till suvar, en del av marknaden där kunderna hittills föredragit diesel? DN Motor har provkört tre modeller som alla visar sig vara rejäla bränsleslukare..

DN - 23 mar 19 kl. 06:00

Cannabis har blivit cannabusiness

AUSTIN. Legaliseringstrenden av cannabis har fått investerare, storföretag och entreprenörer över hela världen att vädra morgonluft. På framtidsfestivalen South by Southwest, SXSW, i Austin var ”cannabusiness” ett av huvudämnena och stämningen var (förlåt, men det går inte att låta bli) hög..

DN - 22 mar 19 kl. 15:59

Rapport: Oljejättar bränner miljarder på att sinka klimatsatsningar

De stora oljebolagen spenderar miljardbelopp på att fördröja, kontrollera eller hindra klimatsatsningar, visar en ny rapport..

DN - 22 mar 19 kl. 15:49

Lasse Swärd:

Hög tid att klimatdeklarera även elbilar.

DN - 22 mar 19 kl. 11:59

”Psykologer tvingas stödja uppsägningar”

Sveriges Psykologförbunds etikråd larmar om ny trend..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.