DN > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 07:25

DN - 14 mar 19 kl. 15:57

Trygg och säker långkörare i 2 862 573 exemplarDen var länge Sveriges mest sålda bil. Praktisk, kantig och måttligt kul att köra, men ack så säker och pålitlig. I år är det 45 år sedan modellen lanserades. Vi talar förstås om Volvo 240..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sveriges, Volvo

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tryggoch , säker, långkörarei 2 , 862, 573, exemplar
HBL - 08 nov 13 kl. 23:58

Svårt komma åt svartbyggare

Byggnadstillsynen får då och då tips om svartbyggen. Oftast handlar det om små skjul eller staket men ibland är det halva hus som byggts till utan lov. Byggaren straffas i regel med böter, rivningsbeslut är vanliga då det gäller små byggen medan större byggen sällan rivs.

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Brasiliens tidigare president släpps

Federala åklagare anklagar Temer, som var president 2016–2018, för att leda en ”kriminell organisation” som tagit emot motsvarande nära 4,3 miljarder svenska kronor i mutor. Temer, som konsekvent förnekat brott, tog över som president efter Dilma Rousseff som tvingades avgå sedan hon ställts inför riksrätt..

DN - 19 timmar sedan

Tidningen Metro i kris – anställda får ingen lön

De anställda på tidningen Metro fick inte ut sin lön i dag, vilket DN har fått bekräftat. – Vi förväntar oss att företaget skaffar fram pengar under dagen så att de anställda får sina löner, säger Ulrika Hyllert, Journalistförbundets ordförande .

DN - I förrgår: 10:01

Bensindriva suvar visar sig vara rejäla bränsleslukare

Bensinbilar står numera för nästan hälften av nybilsförsäljningen i Sverige. Men hur hållbart är det när det kommer till suvar, en del av marknaden där kunderna hittills föredragit diesel? DN Motor har provkört tre modeller som alla visar sig vara rejäla bränsleslukare..

DN - 23 mar 19 kl. 06:00

Cannabis har blivit cannabusiness

AUSTIN. Legaliseringstrenden av cannabis har fått investerare, storföretag och entreprenörer över hela världen att vädra morgonluft. På framtidsfestivalen South by Southwest, SXSW, i Austin var ”cannabusiness” ett av huvudämnena och stämningen var (förlåt, men det går inte att låta bli) hög..

DN - 22 mar 19 kl. 15:59

Rapport: Oljejättar bränner miljarder på att sinka klimatsatsningar

De stora oljebolagen spenderar miljardbelopp på att fördröja, kontrollera eller hindra klimatsatsningar, visar en ny rapport..

DN - 22 mar 19 kl. 15:49

Lasse Swärd:

Hög tid att klimatdeklarera även elbilar.

DN - 22 mar 19 kl. 11:59

”Psykologer tvingas stödja uppsägningar”

Sveriges Psykologförbunds etikråd larmar om ny trend..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.