BLT > Kultur

Friday, 22 March, 11:34

BLT - 14 mar 19 kl. 19:00

Elin Thornberg: Få nyheter när ”Serial”-fallet blir tv-dokumentärDokumentärpodden ”Serial” har blivit tv-dokumentär. ”The case against Adnan Syed” är en både poetisk och vacker dokumentärskildring av det kända mordfallet, men känns ändå mest som upprepning..
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Thornberg, Serial, Adnan Syed

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elin, Thornberg, , nyheternär , Serial, falletblir , tv-dokumentär
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Elin fick hudcancer som 15-åring – läs om kampen 12 år senareElins blogg

– Det hela började med att jag hade en leverfläck som kliade på skuldran, berättar Elin Andersen för Nyheter24.Det var under den tiden som hudcancern började blossa upp som mest i Sverige. Då var Elin bara 15 år.

Nyheter 24 - 19 mar 12 kl. 11:37

Tigers terror ? förbjöd Elin att skratta


Tiger Woods tidigare golfcoach Hank Haney avslöjar Tiger Woods sjuka regler. Tiger Woods tyrannmanéer avslöjas av ingen annan än Tigers tidigare golfcoach Hank Haney. I boken The Big Miss berättar Hank Haney om hur Tiger Woods drillade sin fru Elin Nordegren.

Nyheter 24 - 02 dec 13 kl. 19:18

Elin trakasserades av Ikeaanställd – fick 250 kronor i kompensation

STOCKHOLM. För en vecka sedan var Elin, 34, på Ikea och handlade möbler som hon sedan valde att få levererade med hemkörning.Två män kom och levererade varorna men en av männen ville inte riktigt gå än.

Nyheter 24 - 05 apr 11 kl. 07:46

Sd-politikern la upp makabra bilder på döda Elin Krantz, 27


Sd-politikern Anders Leander publicerade bilder mördade Elin Krantz sargade kropp på sin blogg. ? Jag tycker att folk bör se dem.

Nyheter 24 - 19 jul 11 kl. 14:35

23-åringen fortsätter hävda sin oskuld i fallet Elin Krantz


? Han är väl optimist och hoppas att det ska bli en ändring i hovrätten, men det har självklart varit jobbigt att sitta häktad så pass länge, säger advokaten Claes Östlundh. Den tionde juni i år dömdes 23-åringen till 16 års fängelse och utvisning för mordet och våldtäktsförsöket på 27-åriga Elin Krantz.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Elin efterlyser sin 8-årige bror: "Mamma har fört bort honom"Läs mer om försvinnandetVet du något?

Elin och Even är två av syskonen i en skara av fem. Deras pappa dog i mars i år och i juni flyttade Elin och Evan in på ett jourhem, eftersom deras mamma inte varit förmögen att ta hand om dem. Samma mamma som nu misstänks vara den som fört bort lillebror.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Elin skulle träna – då visade gymmet porr

BODEN. – De på tv:n hade ett mer effektivt träningspass än vad vi hade, säger Elin Vestman till Nyheter24. Det var natten mot tisdagen som Elin och hennes vän begav sig till sitt lokala gym i Boden.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Elin kritiserade frisörsalong – hånades med personangrepp

I början av december kritiserade Elin Svensson en frisörsalong i Stockholmsområdet på deras Facebooksida för att hon tyckte att hon blivit dåligt bemött. Något som inte uppskattades märkte Elin när hon tittade i sin inkorg för övriga meddelanden på Facebook.  – Jag blev lite förvånad, jag trodde att det var ett skämt först, säger hon till Nyheter24.

Nyheter 24 - 10 mar 11 kl. 15:00

Nu åtalas han för att ha mördat och våldtagit Elin


23-åringen förnekar allt. GÖTEBORG. Det var i september förra året som Elin Krantz, 27 år, mördades och våldtogs efter att hon klivit av spårvagnen på Hisingen i Göteborg.

Nyheter 24 - 25 mar 11 kl. 12:29

Muskelbild ska bevisa att 23-åringen mördade Elin, 27


Precis innan rätten skulle ta en lunchpaus genomförde åklagaren sin fräcka kupp. Med en bild från den mordmisstänkte 24-åringens egen facebooksida vill hon bevisa att han kunnat lyfta den tunga sten under vilken Elin Krantz döda kropp hittades. GÖTEBORG.

Nyheter 24 - 31 mar 11 kl. 17:26

Polismiss bakom spridningen av bilder på döda Elin


Makabra bilder på mördade och våldtagna Elin Krantz kropp sprids på nätet. GÖTEBORG. Bilder på mördade och våldtagna Elin Krantz, 27 år, som dödades i september förra året på Hisingen i Göteborg, cirkulerar nu på en rad internetsajter.

Fler nyheter från BLT

BLT - I förrgår: 04:00

Tycker att politikerna borde få konkreta råd

Trots att underlaget till biblioteksstrategin är mycket omfattande, saknas i stor utsträckning konkreta råd till de politiker som håller i pengarna. Det anser Kristina Hedberg, chef för Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg (tidigare länsbiblioteket) som ändå ser positivt på framtiden för länets bibliotek..

BLT - 19 mar 19 kl. 09:43

En ”ungdomsbok” för alla åldrar

Ungdomen är bortkastad på unga människor. Så kan vi äldre känna ibland när vi upplever att ungt folk gör dumheter som skadar dem själva och andra. Men Per Nilssons nya bok ”vill inte, vill” ger inblickar i ungas värld som i bästa fall ökar toleransen hos alla som läser den..

BLT - 18 mar 19 kl. 08:18

Danskt mörker med för mycket sadism

Sören Sveistrup skrev manus till den danska succéserien ”Brottet”. Men hans thriller i bokform är ingen succé alls, tycker recensenten Per-Axel Svensson..

BLT - 17 mar 19 kl. 08:42

En ren fröjd att lyssna på

Hur har det gått till, att jag har missat Tessan Milveden, undrar en förbryllad recensent. Lasse Fagerberg beskriver en konsert i Olofström som bjöd på många kända låtar i nya och ljuvliga tappningar..

BLT - 17 mar 19 kl. 08:43

Tung research i vacker språkskrud

BLT:s kulturkrönikör Jakob Nilsson har läst Eva-Marie Liffners roman om skeppsbyggaren af Chapman och fascineras av den. Lite grand som en stadsvandring med en väl påläst ciceron, men med många magiska inslag..

BLT - 16 mar 19 kl. 05:00

”Ingen tjock bok – ändå så fylld av kärlek och värme”

Var god stör ej. Jag läser..

BLT - 12 mar 19 kl. 17:00

Mördarjakten blir ganska seg

Allt tyder på att flickvännen har begått mordet. Men Johanna Mos nya mordutredare Jakob Khalil – en Paolo Roberto-typ som är före detta värsting– förstår att det nog inte är så enkelt. Dessvärre blir jakten rätt långrandig, tycker recensenten Per-Axel Svensson..

BLT - 12 mar 19 kl. 14:33

Desperata föräldrars förtvivlan: Vad har hänt med min dotter?

Lotta Lundhs deckare, som utspelar sig i Sunne, är den första i serien om Erik Ljung. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.