Computer Sweden > IT

Saturday, 23 March, 10:33

Computer Sweden - 14 mar 19 kl. 09:28

Google tog bort 2,3 miljarder annonser förra året – och det är en minskning
Under 2018 tog Google bort 28 procent färre fulannonser än 2017. Men en orsak kan vara att annonserna i stället stoppas innan de kommer ut..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Google

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Google, tog, bort, 2,3, miljarder, annonserförra , åretoch , det är en minskning
Metro - 13 okt 14 kl. 14:38

Google tog bort sökträff om våldtäkt – men inte ekonomisk brottslighet

Sedan en EU-dom mot Google har nära 4 000 svenskar begärt att sökjätten ska ta bort sökträffar om....

Dagensanalys.se - 26 apr 18 kl. 12:54

YouTube avslöjar att de tog bort 8.3 miljoner olämpliga videoklipp under tre månader

YouTube säger att det tog bort 8.3 miljoner video som bröt mot deras riktlinjer mellan oktober och december under förra året. YouTube försöker att ta itu med kritik mot våldsamt och kränkande innehåll på webbplatsen, då de fått klagomål om deras oförmåga att ta itu med extremistiskt innehåll.

Dagensanalys.se - 15 aug 17 kl. 09:06

Vill Google få bort alla synliga URL:er?

Google har alltid haft stora ambitioner – från att vara den enda sökmotorn, enda videokanalen, enda webbläsaren, största eposttjänsten och den digitala plats där du gör allt ditt arbete – men nu kanske det börjar gå lite långt. Nu vill nämligen Google få bort alla synliga URL:er. Eftersom du ändå, vad de anser, använder Chrome som webbläsare och Google som sökmotor så skulle de rent tekniskt kunna slå av behovet av URL:er.

DN - 25 maj 12 kl. 21:46

Microsoft kräver att Google tar bort 50.000 länkar

En konflikt har blossat upp mellan datajätten Microsoft och internetjätten Google. Microsoft kräver att Google tar bort 50.000 länkar, men Google vägrar..

DN - 25 maj 12 kl. 21:46

Microsoft kräver att Google tar bort 500.000 länkar

Internetjätten Google har fått ett krav från datajätten Microsoft. De kräver att Google tar bort 500.000 länkar..

SVT - 20 aug 14 kl. 11:26

Google tar bort BBC-länkar

EU:s lag om ”rätten att bli glömd” för privatpersoner har nu resulterat i att Google tagit bort ett dussintal artiklar från sin sökmotor..

DN - 07 jun 16 kl. 17:08

Axl Rose kräver att Google tar bort ”fettbilder”


Guns N 'Roses frontman Axl Rose kräver att Google tar bort bilder av honom på internet. Orsak: Rocksångaren anser sig vara för fet på bilderna, skriver The Guardian..

Nyheter 24 - 11 feb 12 kl. 20:38

Tog bort Facebookvän - mördades brutalt


När ett par tog bort en kvinna som vän på Facebook fick det extrema konsekvenser. Paret blev brutalt mördade i sitt hem av kvinnans far. TENNESSEE.

Nyheter 24 - 01 mar 11 kl. 21:06

Tog bort pojkvän på Facebook - greps av polis


Akta dig för att ta bort din partner på Facebook. FLORIDA. Ett gräl hemma hos paret Tina Cash och Thomas Gannon urartade och slutade i att polis kallades till platsen.

Västerbottens Folkblad - 10 okt 14 kl. 11:02

Vården tog bort fel medicin

När vården skulle plocka bort medicin för en äldre man tog man fel. Den medicin som togs bort innehöll cortison, en substans som kan vara livshotande. Den äldre mannen skrevs in på sjukhus för att rehabilitera en hjärtåkomma.

Expressen - 23 mar 13 kl. 08:12

Long: "Våra killar tog bort deras anfall helt"

Sverige gick mållöst av planen i den viktiga kvalmatchen mot Irland. Flera av landslagsspelarna delade ut hård kritik mot det egna spelet. - Vi fick inte alls den start vi ville ha och det kändes lite ängsligt, säger Sebastian Larsson.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 3 timmar sedan

Nu är det tjänster som gäller för hårdvarumaskinen Dustin


En överväldigade del av Dustins intäkter kommer fortfarande från hårdvara. Men nu är det tjänst som gäller, både på årets Dustin Expo och hos de bolag som återförsäljarjätten har köpt på sig..

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Miljontals mobilsvar hos Tele2 kan avlyssnas


Tele2:s system för röstmeddelanden har mycket allvarliga säkerhetsbrister. Detta gör det möjligt för vem som helst att lyssna av andra telefoners mobilsvarsmeddelanden, avslöjar Dagens Nyheter..

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Microsoft skakade liv i Clippy – bara för att direkt ha ihjäl honom igen


Nu i veckan såg det ut som om Microsoft plötsligt skulle ge nytt liv åt Clippy, den enerverande lilla digitala assistent som i form av ett gem med stora ögon dök upp i Office med jämna mellanrum för att fråga om han kunde hjälpa till..

Computer Sweden - 21 timmar sedan

Apple tappar andraplatsen på smartphones i Europa


Huawei ökade försäljningen i Emea-området med 74 procent under fjärde kvartalet och petar ner Apple från positionen som näst största leverantör. Särskilt starkt går Huawei i Europa..

Computer Sweden - 23 timmar sedan

Fem branscher ska granskas extra noga av Datainspektionen


Datainspektionen pekar ut fem branscher och ytterligare ett par verksamheter som ska prioriteras i deras granskningar under de närmaste två åren..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Skärpt säkerhetsskyddslag den 1 april – svenska företag illa förberedda


Om knappt två veckor träder en ny säkerhetsskyddslag i kraft. Men bara runt vart tionde större svenskt företag som omfattas av den uppger sig vara väl förberett..

Computer Sweden - Igår: 15:42

Wikipedia stänger i protest mot EU:s upphovsrättslag


Wikipedia-sajterna i olika europeiska länder, tillsammans med flera andra sajter, håller idag stängt eller protesterar på andra sätt mot EU:s kommande upphovsrättslag..

Computer Sweden - Igår: 14:41

Molnet lyfter Implemas och Medius nya samarbete


Svenska fakturabolaget Medius tog för ett knappt år in affärssystemkonsulten Implema som partner. Nu gräver man gemensamt guld på sitt upplägg med fakturor och affärssystem i molnet..

Computer Sweden - Igår: 14:45

"Ny lagtolkning kan skrämma datacenteretableringar från Sverige"


Skatteverkets nya tolkning av energiskatten för så kallade co-location-bolag riskerar att bli ett hårt slag mot den spirande datacenterbranschen i Sverige, skriver tre företrädare för näringslivet och branschen..

Computer Sweden - Igår: 14:24

Enkelt att logga in på någon annans konto i Blomsterlandets kundklubb


Inloggningen för medlemmarna i Blomsterlandets kundklubb krävde bara personnummer och postnummer. Det var med andra ord hur lätt som helst att se vilka tulpanlökar grannen köpt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.