Mobil > Teknik

Monday, 25 March, 00:51

Mobil - 14 mar 19 kl. 08:58

Smartphoneleveranserna i Kina når lägsta nivån sedan 2013Att smartphonemarknaden bromsat in är väl de flesta medvetna om vid det här laget. Och färska siffror rörande leveranserna i Kina bekräftar nu att det går riktigt trögt på världens största marknad..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Kina

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smartphoneleveransernai , Kina, når, lägsta, nivånsedan , 2013
DI - 03 aug 17 kl. 11:38

Irans oljexport till Kina kan nå högsta nivån på elva månader

Irans oljexport till Kina kan stiga till den högsta nivån på 11 månader i augusti då efterfrågan på landets råolja har ökat efter prissänkningar. Det uppger två källor med insyn för Reuters på torsdagen. .

DI - 31 aug 17 kl. 07:01

Kina sätter högsta värdet på yuanen på över ett år

Kina sätter det högsta värdet på yuanen mot dollarn på 14 månader..

PrivataAffärer - 19 jun 13 kl. 07:49

Kina på halvårslägsta

Japanbörserna steg på onsdagen. De kinesiska börserna föll däremot till sexmånaderslägsta i spåren av spekulation om nya åtgärder med syfte att hindra stigande fastighetspriser. ....

DI - 28 nov 16 kl. 14:51

Järnmalm i Kina på tvåårshögsta

Priset på järnmalm fortsatte på måndagen upp och nådde den högsta nivån på drygt två år. Flera tunga analytiker förefaller därmed att räknat rejält fel när prognoserna uppdaterades i somras..

SR - 19 jan 16 kl. 07:48

Kinas tillväxt lägsta på 25 år

Tillväxttakten i Kina är den lägsta på 25 år, visar nya siffror från landets statistikbyrå. Enligt siffrorna ökade bruttonationalprodukten, alltså det samlade värdet av alla varor och tjänster, med 6,9 procent under förra året..

YLE - 04 apr 17 kl. 17:55

Kinas högsta ledare laddar upp i Finland inför möte med Trump

Ledaren för världens starkast växande ekonomi Kina kom på tisdagen till Finland på statsbesök. Presidenten och partiledaren Xi Jinping anlände till Helsingfors-Vanda flygplats på vägen till ett toppmöte med USA:s president Donald Trump. - Det är en seger för finländsk diplomati att man lyckats få in ett Finlandsbesök i Xis mycket tajta schema, säger Kinaforskaren Jyrki Kallio vid Utrikespolitiska institutet.

Dagens PS - 01 okt 18 kl. 12:29

Ledarkollen: Vilket sorts land är Kina?

I dag handlar ledarkollen om vänstern och det goda hatet, om Kina och USA, om The Economist och om striden kring högsta domstolen i USA. Dessutom har kulturprofilen fått sin dom. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.

Dagens PS - 04 jan 18 kl. 08:18

Rally på Tokyobörsen – index på 26-årshögsta

Köpsugna japaner, som var tillbaka efter flera dagars helgledighet, lyfte i dag Tokyo-börsen till 26-årshögsta. Asien-börserna rör sig överlag uppåt på torsdagen med japanska börsen i täten. Köpsugna japaner, som var tillbaka efter flera dagars helgledighet, lyfte i dag Tokyo-börsen till 26-årshögsta.

HBL - 10 jun 13 kl. 04:13

Stort sug efter finsk päls i Kina

Hetsiga köpare viftar med händerna och ropar in nya bud. Mäklaren slår hårt i bordet varannan sekund för att markera att ännu ett pälsparti är sålt. Pälsauktionen i Vanda besöks i år av 450 kinesiska uppköpare.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 14 kl. 05:05

Lägsta tillväxten i Kina sedan 2009

Tillväxten i Kina sjönk mellan juli och september till 7,3 procent jämfört med året innan, vilket är den lägsta siffran sedan början av 2009. Enligt Financial Times innebär det att Kina med största säkerhet går mot den sämsta årliga tillväxten sedan 1990, då landet drabbades av massiva sanktioner efter massakern på Himmelska fridens torg..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 17:10

Tips och tricks för din Samsung-mobil

Samsung har nyligen släppt sina nya flaggskepp i S10-familjen och samtidigt uppdaterat flera äldre modeller till Android Pie, dessutom med helt nya gränssnittet One UI. Vi berättar hur du drar full nytta av kända och okända funktioner..

Mobil - I förrgår: 16:29

Huawei stjäl andraplatsen från Apple på smartphones i EMEA-regionen

Det är de kinesiska tillverkarna som går starkt framåt när IDC redovisar siffror för smartphonemarknaden i EMEA-regionen under förra årets sista kvartal..

Mobil - I förrgår: 12:55

Nu får även Opera för Android gratis och obegränsad VPN

Nu blir det lite enklare att dölja vart trafiken kommer ifrån när man surfar med webbläsaren Opera på telefonen..

Mobil - I förrgår: 13:08

Läsarfråga: Har du eller är du sugen på en smartklocka?

Det finns nästan lika många skäl att inte vilja ha en smartklocka som att vilja ha det. Nu vill vi veta vad ni tycker..

Mobil - I förrgår: 09:20

Galaxy A90 får Infinityskärm utan sensorpanel

Rykten och läckor har gjort gällande att Samsungs kommande smartphone Galaxy A90 kommer att ha en Infinityskärm utan sensorpanel, något som Samsung nu själva mer eller mindre bekräftat..

Mobil - I förrgår: 09:30

Nu har Whatsapp for Business släppts även för IOS

Whatsapp for Business har blivit en allt mer populär app för företag som vill kommunicera med sina kunder, och nu finns tjänsten tillgänglig även för IOS..

Mobil - 21 mar 19 kl. 15:47

5G-versionen av Galaxy S10 får lanseringsdatum

Samsungs 5G-version av flaggskeppet Galaxy S10 har fortfarande inte fått något officiellt pris, men däremot så vet vi nu att den kommer att släppas i Sydkorea den 5 april..

Mobil - 21 mar 19 kl. 15:37

Jabra Move Style Edition testade

Jabras on-earlurar har fått en lätt uppdatering, och behöver kanske inte heller mer än så?.

Mobil - 21 mar 19 kl. 14:20

Nokia-telefoner skickade känslig användardata till Kina

Den statliga norska tv-kanalen NRK uppger att personuppgifter om Nokia 7 Plus-användare har skickats till en server i Kina..

Mobil - 21 mar 19 kl. 09:23

Xperia 4 kan ersätta Compact-serien

Det spekuleras i att telefonmodellen Xperia 4 kan komma att fylla det tomrum som uppstått när Sony inte lanserat några nya telefoner med suffixet Compact..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.