DN > Nyheter

Thursday, 21 March, 21:24

Liknande nyheter

Taggar: Klimatetmåste , , före, kulturmiljö
Supermiljöbloggen - 17 jan 17 kl. 12:04

Ett rikt växt- och djurliv – vad är rikedom?

Det sextonde och sista svenska miljökvalitetsmålet i vår artikelserie är Ett rikt växt- och djurliv. Det vävs in i många av de andra målen och knyter ihop säcken för den biologiska mångfalden. Den biologiska mångfalden ska bevaras och nyttjas på ett hållbart sätt, för nuvarande och framtida generationer.

Skånskan - 30 okt 18 kl. 15:00

Möllans nya vingar måste repareras

YSTAD De nya vingarna till Krageholms mölla som monterades i april 2016 måste redan tas ner och justeras. De kärvar så mycket att de inte längre går att köra. De har fått en fel vinkel mot vinden.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Så ska den svenska filmen bli mer klimatsmart

Filmvärlden består av ett konstant resande folk. Många svenska filmer spelas in utomlands i billigare filmländer. Samtidigt lyser klimatfrågan med sin frånvaro i den svenska filmpolitiken?

DN - 2 timmar sedan

Uppgifter: KD:s partistyrelse oenig om SD-beslut

Enligt uppgifter till DN var ledamöterna Kristdemokraternas partistyrelse inte eniga om den nya hållningen gentemot SD.  Partiledaren Ebba Busch Thor sade sig dock ha ”bred majoritet” för beslutet. .

DN - 4 timmar sedan

Regeringen välkomnar rapporten

Klimatpolitiska rådet välkomans av regeringen. På torsdagen fick Trafikverket ett nytt uppdrag att varje år stämma av om verksamheten stämmer med klimatmålen..

DN - 4 timmar sedan

Filmlistan vecka 12: Två nya filmer i topp

Filmfredag listar veckans bästa filmer på bio..

DN - 6 timmar sedan

40 döda i färjekatastrof utanför Mosul

Minst 40 människor har omkommit i en färjeolycka på floden Tigris nära staden Mosul i Irak..

DN - 9 timmar sedan

Prisvärd indier med mättande vegetariskt

Indiska kedjan Saravanaa Bhavan är ett välkommet tillskott till Stockholms krogflora..

DN - 8 timmar sedan

”Skog bättre på att minska koldioxid”

Satsa pengar i Sverige i stället för att exportera klimatgaser..

DN - 8 timmar sedan

Svensk tennisspelare avstängd: ”Alla på den här nivån känner till reglerna”

Han bettade på tennismatcher 195 gånger under tio månader. Nu har den 20-årige svenske elitspelaren stängts av och bötfällts. – Alla som spelar på den här nivån vet om att man inte får spela på tennismatcher, säger Niklas Fjeldstad på Svenska tennisförbundet..

DN - 8 timmar sedan

Öppen droghandel kan stänga Tensta bibliotek

Den öppna droghandeln har funnits i området sedan flera år tillbaka men nu har den även flyttat in på Tensta bibliotek. Både besökare och personal vittnar om marijuanadoft på toaletter och påsar med narkotika och pengar som hittas i böcker.  – Vi har mycket barnverksamhet och när man hittar påsar på barnavdelningen känns det väldigt otryggt, säger Susanne Lundström, biträdande enhetschef..

DN - 8 timmar sedan

Filmrecension: Ungerska ”Sunset” en drömsk och rasande vacker tidsresa

Den Oscarsbelönade ungraren László Nemes följer upp prisade ”Sauls son” med en resa till det laddade Budapest 1913. En ung modist och klassresenär hamnar i en virvel av lyxigt mode, anarkistmöten, gatuvåld och mystik. En rasande vacker film, skriver Kerstin Gezelius..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.