DN > Nyheter

Tuesday, 26 March, 07:28

DN - 14 mar 19 kl. 05:44

Nya fynd kan koppla ihop flygolyckornaAntyder att det finns likheter mellan olyckor i Etiopien och Indonesien..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Etiopien, Indonesien

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya fyndkan , koppla, ihop, flygolyckorna
SVT - 14 mar 19 kl. 08:02

Nya fynd kan koppla ihop flygolyckorna

Fynd från haveriplatsen i Etiopien, tillsammans med satellitdata, antyder att det finns likheter mellan de två totalhaverier som drabbat flygplan av typen Boeing 737 Max och gjort att samtliga flygningar med modellen stoppats..

Dagensanalys.se - 26 maj 17 kl. 09:31

Deep Learning ska koppla ihop online- och offline-data

Google har under många år jobbat för att koppla ihop data från kampanjer med faktiska butiksbesök och köp. Genom Deep Learning vill de nu förbättra mätningarna och skapa bättre modeller. Det har alltid varit ett stort problem att veta vilka kunder som besöker en affär efter att de sett en kampanj.

IDG - 19 okt 11 kl. 13:13

Spara pengar på att koppla ihop it och miljö

Grönt är lönt. Förutom miljövinsterna finns stora pengar att spara på att koppla ihop it och hållbarhet. Nu gäller det att göra det också!.

Nyteknik - 31 maj 13 kl. 14:16

Koppla ihop dina tjänster på nätet

Zapier och If This Then That är två webbtjänster som fungerar som växeltelefonister på nätet. Genom att använda dem går det att koppla ihop konton på olika sajter och låta dem fungera tillsammans, på helt nya sätt..

YLE - 28 aug 15 kl. 14:20

Kenyas frammarsch i Peking – ”Gäller att koppla ihop talanger med rätt personer”

Den finländska managern Jukka Härkönen står bakom de kenyanska VM-gulden i spjut och på 400 meter häck. Tidigare har de kenyanska löparna på medel och långdistans varit framgångsrika men i Peking har det blivit VM-guld även i spjut (Julius Yego) och på 400 meter häck (Nicholas Bett). - De båda guldmedaljörerna har ju tränat i Finland.

Dagensanalys.se - 12 apr 16 kl. 08:00

”Koppla ihop data så skapar du en sömlös kundupplevelse”

Vi träffade Ben Gaines en av de vassaste Analytikerna på Adobe i fjol, han delade med sig av de senaste analystrenderna. Det är tydligt att han besitter otroligt mycket kunskap om analys och brinner för alla Adobes produkter och tjänster. Hans tips från april 2015 är lika heta nu som då, har ni koll på er digitala resa?

E24 - 28 mar 17 kl. 22:22

Musks nya projekt: Koppla ihop datorn med hjärnan

Entreprenören Elon Musk uppges vara på väg med ett nytt projekt. Den här gången handlar det om att koppla ihop den mänskliga hjärnan med datorer för att på det sättet både hjälpa till att hantera sjukdomar och senare också göra det lättare för människan att hänga med när datorerna tar över allt mer..

GöteborgsPosten - 05 dec 17 kl. 13:26

Nord: "Går att koppla ihop"

Under tisdagsmorgonen hittades en handgranat i anslutning till en bil på Hisingen. I en närliggande bostad bor en känd gängkriminell. Polisen arbetar, enligt vad GP erfar, utifrån att de senaste dagarnas våldshändelser har ett samband.

Sydöstran - 07 maj 18 kl. 06:00

Gång- och cykelbanor ska koppla ihop handelsområde

Handelsområdet Viggen är lätt att nå – om man är bilburen. I en trafikutredning föreslås ett nytt nät av gång- och cykelbanor som ska koppla ihop området med Kallinge och Ronneby. Dessutom kan en ny cirkulationsplats byggas.

Nyteknik - 26 jun 18 kl. 07:33

De vill koppla ihop järnvägen mellan Nordkorea och Sydkorea

Nordkorea och Sydkorea har mötts i samtal om att koppla ihop järnvägen som går över gränsen mellan länderna..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Pentagon godkänner pengar till delar av Trumps mur

USA:s försvarshögkvarter Pentagon har godkänt att en miljard dollar används till det omdiskuterade murbygget vid gränsen mot Mexiko. Tio senatorer har skrivit ett protestbrev..

DN - 2 timmar sedan

Historisk rymdpromenad av kvinnor ställs in

Amerikanska Nasa har tvingats att ändra sina planer för ett uppdrag på rymdstationen ISS..

DN - 2 timmar sedan

”Det är dags att förbjuda all rökning utomhus”

Tobakskonsumtionen borde upphöra helt och hållet..

DN - 9 timmar sedan

Låst läge i parlamentet – May saknar stöd

Ny motgång för premiärministern sent i kväll – tre biträdande ministrar hoppar av..

DN - 8 timmar sedan

Efter Josefin Nilsson-dokumentären: Kulturministern kallar Dramaten till möte

Kultur- och demokratiminister Amanda Lind kallar Dramaten till möte efter uppståndelsen kring dokumentären om artisten Josefin Nilsson. ”Jag kommer fortsätta kräva att nationalscenerna synliggör sitt arbete mot sexuella trakasserier”, skriver ministern i ett inlägg på sociala medier..

DN - 10 timmar sedan

”Monopolet bidrar inte till minskad alkoholkonsumtion”

Nationalekonomen David Sundén i ny ESO-rapport: Staten bör ställa krav på obligatoriska hälsovarningar på alkoholförpackningar..

DN - 10 timmar sedan

Passagerarflyg åkte till fel stad: ”Vet inte hur det gick till”

Ett passagerarflyg från British Airways landade under söndagen i Edinburgh. Det kanske inte låter som något märkvärdigt – förutom det att planet egentligen skulle till Düsseldorf..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.