DN > Nyheter

Thursday, 21 March, 20:46

Liknande nyheter

Taggar: Islamhar , kommittill , Sverigeför att , stanna
Nerikes Allehanda - 06 apr 16 kl. 05:15

Utan invandrare skulle Sverige stanna

Så blev jag till sist förälder åt mina föräldrar, 90 och 85 år gamla. Länge klarade de sig själva med hemtjänstens hjälp. Dessa hjältar i det tysta som gör allt de förmår och lite till med den korta tid schemat tillhandahåller.

Nya Wermlands Tidningen - 20 dec 17 kl. 06:00

Självklart att tillåta islam i Sverige

Såväl kristendom som buddhism, hinduism, islam och judendom har använts för att motivera barbariska vidrigheter och misogynt förtryck..

DalaDemokraten - 15 aug 16 kl. 14:56

Riktig islam gillar Sverige

Att tro på Koranen är som att tro på regler som gäller i Sverige. Det är inte så olika enligt imamen Otaiba Mukabel..

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 11 kl. 10:29

Utställning om islam på biblioteket

På onsdag och torsdag kommer Ahmadiyya Muslimska Samfundet, som verkat i Sverige sedan mitten av 1950-talet, att arrangera en utställning på Ängelholms stadsbibliotek. Utställningen vill tvätta bort den negativa bild som finns av islam i Sverige. Man vill visa att islam förespråkar fred och kärlek och inte våld..

BT - 28 okt 13 kl. 13:30

Civilförsvaret: Stanna inne

Ovädret Simone är på väg mot Sverige och SMHI utvidgar klass 3-varningen till stora delar av västra och södra Sverige. Stanna inne, råder Civilförsvarsförbundet.I Storbritannien, där stormen kallas St Jude, har flera människor dödats och hus raserats av blåsten.

Dagen - 13 feb 18 kl. 03:00

De har forskat om att lämna islam

Forskare har studerat vilka konsekvenser det kan få att lämna islam i Sverige, och menar att ex-muslimer på olika sätt upplever hot, främst i form av sociala bestraffningar..

Dagen - 13 feb 18 kl. 03:00

De har forskat om att lämna islam

Forskare har studerat vilka konsekvenser det kan få att lämna islam i Sverige, och menar att ex-muslimer på olika sätt upplever hot, främst i form av sociala bestraffningar..

UNT - 28 okt 13 kl. 13:28

Civilförsvaret: Stanna inne

Ovädret Simone är på väg mot Sverige och SMHI utvidgar klass 3-varningen till stora delar av västra och södra Sverige.Stanna inne, råder Civilförsvarsförbundet..

Alliansfritt Sverige - 15 jan 14 kl. 16:28

Reinfeldt om otrygga jobb: ”Är här för att stanna”

Ingen kan anklaga Fredrik Reinfeldt för överdriven triangulering för att vinna röster. I morgonens partiledardebatt hamnade han i ett replikskifte med Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt om otrygga anställningar. Sjöstedt frågade vad Reinfeldt skulle göra för att förhindra att fast anställd personal på lager och inom flyget får sparken och ersätts med personal från bemanningsföretag.

Newsmill - 27 jun 12 kl. 17:09

Kan man diskutera islam i Sverige?

http://www.newsmill.se/trackback/45717Tidigare åklagare: Holmertz, som varken är emot muslimer eller invandring, har skrivit en tänkvärd artikel i vilken hon delgett läsarna sina erfarenheter.

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 16 kl. 16:15

”Religiösa ledare inom islam i Sverige måste visa exempel på hur en troende muslim offensivt kan försvara ett öppet, demokratiskt samhälle.”

KD-ledaren Ebba Busch Thor skriver om attacken i Orlando..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Så ska den svenska filmen bli mer klimatsmart

Filmvärlden består av ett konstant resande folk. Många svenska filmer spelas in utomlands i billigare filmländer. Samtidigt lyser klimatfrågan med sin frånvaro i den svenska filmpolitiken?

DN - 2 timmar sedan

Uppgifter: KD:s partistyrelse oenig om SD-beslut

Enligt uppgifter till DN var ledamöterna Kristdemokraternas partistyrelse inte eniga om den nya hållningen gentemot SD.  Partiledaren Ebba Busch Thor sade sig dock ha ”bred majoritet” för beslutet. .

DN - 4 timmar sedan

Regeringen välkomnar rapporten

Klimatpolitiska rådet välkomans av regeringen. På torsdagen fick Trafikverket ett nytt uppdrag att varje år stämma av om verksamheten stämmer med klimatmålen..

DN - 4 timmar sedan

Filmlistan vecka 12: Två nya filmer i topp

Filmfredag listar veckans bästa filmer på bio..

DN - 5 timmar sedan

40 döda i färjekatastrof utanför Mosul

Minst 40 människor har omkommit i en färjeolycka på floden Tigris nära staden Mosul i Irak..

DN - 9 timmar sedan

Prisvärd indier med mättande vegetariskt

Indiska kedjan Saravanaa Bhavan är ett välkommet tillskott till Stockholms krogflora..

DN - 7 timmar sedan

”Skog bättre på att minska koldioxid”

Satsa pengar i Sverige i stället för att exportera klimatgaser..

DN - 7 timmar sedan

Svensk tennisspelare avstängd: ”Alla på den här nivån känner till reglerna”

Han bettade på tennismatcher 195 gånger under tio månader. Nu har den 20-årige svenske elitspelaren stängts av och bötfällts. – Alla som spelar på den här nivån vet om att man inte får spela på tennismatcher, säger Niklas Fjeldstad på Svenska tennisförbundet..

DN - 7 timmar sedan

Öppen droghandel kan stänga Tensta bibliotek

Den öppna droghandeln har funnits i området sedan flera år tillbaka men nu har den även flyttat in på Tensta bibliotek. Både besökare och personal vittnar om marijuanadoft på toaletter och påsar med narkotika och pengar som hittas i böcker.  – Vi har mycket barnverksamhet och när man hittar påsar på barnavdelningen känns det väldigt otryggt, säger Susanne Lundström, biträdande enhetschef..

DN - 8 timmar sedan

Filmrecension: Ungerska ”Sunset” en drömsk och rasande vacker tidsresa

Den Oscarsbelönade ungraren László Nemes följer upp prisade ”Sauls son” med en resa till det laddade Budapest 1913. En ung modist och klassresenär hamnar i en virvel av lyxigt mode, anarkistmöten, gatuvåld och mystik. En rasande vacker film, skriver Kerstin Gezelius..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.