DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 22:36

DI - 14 mar 19 kl. 19:17

Parlamentet röstar ja till att skjuta på brexitBrexitdramat fortsätter. Det brittiska parlamentet röstade på torsdagen med stor majoritet för regeringens förslag om att förlänga brexit, och lika skarpt nej till en andra folkomröstning..
Läs mer på DI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Parlamentet, röstarja till att , skjuta, brexit
DI - 07 jan 19 kl. 10:30

Uppgifter: Brittiska parlamentet röstar om brexit nästa vecka

Det brittiska parlamentet kommer att hålla brexitomröstningen nästa tisdag, den 15 januari, rapporterar flera brittiska medier och hänvisar till regeringskällor..

UNT - 12 mar 19 kl. 20:07

Parlamentet röstar om brexit

Premiärminister Theresa May strider för att undvika ännu en svidande förlust om sitt utträdelseavtal med EU..

Kristianstadsbladet - 21 nov 12 kl. 09:46

Parlamentet röstar om omstridd Borg


EU-parlamentet röstar i eftermiddag om tilltänkte nye EU-kommissionären Tonio Borg från Malta, vars tidigare uttalanden om bland annat aborter och homosexualitet lett till skarp kritik från flera ledamöter och organisationer.I går kväll beslutade den socialistiska partigruppen i parlamentet att rösta nej till Borg. Maltesen, som är tänkt som ersättare till den mutanklagade hälsokommissionären John Dalli, har dock fortsatt stöd från de konservativa.

DI - 03 nov 16 kl. 11:08

Brittisk domstol: Parlamentet måste klubba brexit

Parlamentet måste klubba brexit. Det fastställer en brittisk förvaltningsdomstol. Pundet väntas stiga av beskedet..

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 12 kl. 09:49

Parlamentet röstar om omstridd Borg

EU-parlamentet röstar i eftermiddag om tilltänkte nye EU-kommissionären Tonio Borg från Malta, vars tidigare uttalanden om bland annat aborter och homosexualitet lett till skarp kritik från flera ledamöter och organisationer. I går kväll beslutade den socialistiska partigruppen i parlamentet att rösta nej till Borg..

VBL - 05 feb 13 kl. 05:54

Brittiska parlamentet röstar om homoäktenskap

Det brittiska parlamentet röstar om enkönade äktenskap idag. Det konservativa partiet som leds av premiärminister David Cameron är djupt splittrat i frågan och omröstningen väntas bli jämn..

Sydsvenskan - 22 jan 15 kl. 18:19

Parlamentet röstar om Yingluck

Det bräckliga lugnet i Thailand utmanas när parlamentet röstar om den tidigare premiärministern Yingluck Shinawatra ska ställas inför riksrätt.
Oppositionen ser det som ett försök att blockera familjen Shinawatras makt..

UNT - 22 jan 15 kl. 18:18

Parlamentet röstar om Yingluck

Det bräckliga lugnet i Thailand utmanas när parlamentet röstar om den tidigare premiärministern Yingluck Shinawatra ska ställas inför riksrätt..

SvD - 22 jan 15 kl. 18:18

Parlamentet röstar om Yingluck

Det bräckliga lugnet i Thailand utmanas när parlamentet röstar om den tidigare premiärministern Yingluck Shinawatra ska ställas inför riksrätt..

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 15 kl. 18:19

Parlamentet röstar om Yingluck

Det bräckliga lugnet i Thailand utmanas när parlamentet röstar om den tidigare premiärministern Yingluck Shinawatra ska ställas inför riksrätt.
Oppositionen ser det som ett försök att blockera familjen Shinawatras makt..

Expressen - 14 apr 16 kl. 12:50

EU-parlamentet röstar ja till registrering av passagerare

Nu ska det bli lättare att spåra personer som åker i väg för att strida – men samtidigt sparas personuppgifter om dig när du reser.EU-parlamentet röstar ja till att automatiskt registrera alla flygpassagerare.Ja-sidan vann med stor majoritet omröstningen på torsdagen, rapporterar Le Figaro..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..

DI - 45 minuter sedan

Han ratade 50 företag – sen hittade han guldklimpen

MÖRRUM. Med förvärvet av Contura Steel blev entreprenörsdrömmen diskbänksrealism.  Efter alla år inom olika storbolag står nu diskbänkstillverkningen i Blekinge – liksom ägaren Patrik Jarlhage – för första gången på egna ben..

DI - 1 timme sedan

6.000 poliser och militärer gjorde lördagen ”lugn” i Paris

Lördagens protester i Frankrike blev betydligt lugnare än helgen innan, sedan den polisiära närvaron utökats och fått militärt understöd..

DI - 2 timmar sedan

Skatteexperter: Stålbad väntar privat vård

Den infekterade momsstriden inom vårdsektorn fortsätter. Frågan är så komplicerad att inte ens Skatteverket verkar på det klara med tillämpningen:  ”Vi kan inte ha en situation där handläggare gör olika bedömningar”, säger skatterådgivaren Cecilia Smedfors. .

DI - 2 timmar sedan

Justitieministern håller hårt i Mueller-utredning

USA:s kongress får vänta på att läsa den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning om eventuella ryska kopplingar till president Donald Trump..

DI - 3 timmar sedan

Lastfartyg driver utanför Norges kust

Ännu ett fartyg har fått problem i det hårda vädret utanför Hustadvika på Norges västkust. .

DI - 3 timmar sedan

Massiv protest mot brexit på Londons gator

Över en miljon så kallade remainers, britter som vill stanna kvar i EU, demonstrerade på lördagen i centrala London. De kräver en ny folkomröstning om brexit..

DI - 4 timmar sedan

Här står nya striden om välfärden – och läget är pressat

Jakten på välfärdsvinster är avbruten. Nu startar jakten på kvalitet i både den privata och offentliga välfärden.  Men systemen är pressade och de ideologiska skillnaderna stora.

DI - 4 timmar sedan

Andersson: ”Klart att privata företag ska göra vinst”

I januariavtalet lovar regeringen att inte befatta sig med vinstbegränsningar eller vinstförbud. ”Den skadliga vänstersvängen är bruten”, säger Annie Lööf (C). .

DI - 4 timmar sedan

Pantkungen: Jag köpte it-fonder för 100.000 – en månad innan bubblan sprack

Bengt Lagerman styr över Sveriges alla pantmaskiner och smyger hem till barnen för att samla ihop deras pant. I retur får han ta hand om labradoren Noppe, den bästa – och sämsta – presenten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.