DI > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 16:51

Liknande nyheter

Taggar: Senaten, röstarja till att , häva, Trumps, nödläge
DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till att avskaffa Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresident utslagsröst..

DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till att ersätta Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresidenten Mike Pence utslagsröst. Han röstade som väntat ja..

DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till debatt om att ersätta Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till att fortsätta debatten om Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresidenten Mike Pence utslagsröst. Han röstade som väntat ja..

Expressen - 05 okt 18 kl. 16:49

Senaten röstar om Brett Kavanaugh

Amerikanska senaten röstar om att avsluta debatten om Donald Trumps domarkandidat Brett Kavanaugh. På lördag kan den slutgiltiga omröstningen äga rum – och då kan Högsta domstolen få en ny domare. Brett Kavanaugh har anklagats för sexuella övergrepp mot Christine Blasey Ford.

DN - 25 jul 17 kl. 20:41

Senaten röstar om att avskaffa Obamacare

Nu röstar den amerikanska senaten om Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ett nej till en fortsatt debatt skulle vara en stor motgång för Trump..

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 18 kl. 18:56

Senaten röstar om USA:s inblandning i Jemen

Senaten ska rösta om den amerikanska inblandningen i inbördeskriget i Jemen, mitt under den saudiske kronprinsens USA-besök. Omröstningen är ett försök att häva president Donald Trumps auktorisation av stödet till den saudiskledda alliansen i Jemen, och.

Aftonbladet - 02 dec 17 kl. 08:04

Senaten röstar igenom Trumps skattereform

Aftonbladet - 14 mar 19 kl. 19:59

Senaten röstar ner Trumps nationella nödläge

Skånskan - 06 nov 18 kl. 20:49

Trumps framtid avgöras i nattens valrysare

USA Mellanårsvalet, som beskrivs som en folkomröstning om Donald Trumps tid i Vita huset, väntas enligt opinionsmätningar bli väldigt jämnt.
Enligt siffror från tisdagskvällen antas Demokraterna ta makten i representanthuset och Republikanerna i senaten.Det är långa köer runt om i USA när amerikanerna röstar i mellanårsvalet.

DI - 19 dec 17 kl. 20:38

Kongressen röstar igenom Trumps skattereform

Den amerikanska kongressen har röstat igenom president Donald Trumps skattereform, skriver New York Times. Omröstningen i senaten väntas äga rum under tisdagskvällen, amerikansk tid..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Rättegången mot Allras toppchefer inleds in oktober

Rättegången mot de tidigare toppcheferna i pensionsbolaget Allra kommer att inledas i oktober. Det bekräftar åklagare Thomas Hertz för Svenska Dagbladet..

DI - 15 minuter sedan

InCoax invalt i styrelsen för Broadband Forum

InCoax har varit medlem i Broadband Forum (BBF) sedan 2017 och har nu blivit invalt i styrelsen, vilket är ett stort erkännande för InCoax..

DI - 30 minuter sedan

Brittiska parlamentet håller krisdebatt om brexit

Talmannen i det brittiska underhuset, John Bercow, ger klartecken till en krisdebatt om premiärminister Theresa Mays begäran om en senareläggning av utträdet ur EU till den 30 juni..

DI - 45 minuter sedan

Mångmiljardären ökar i succéinvesteringen – "väldigt bra avkastning”

Petter Stordalen är en av vinnarna efter att den första investeringen i Tibber mångfaldigats i värde. Den norske miljardären tror att den svenska-norska energiappen kan revolutionera elmarknaden och går nu in med ytterligare ett mångmiljonbelopp. .

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Finns inget alternativ till Boeings 737 Max för branschen

Det är orealistiskt att byta ut Boeings 737 Max enligt enligt analytiker på tyska Berenberg. Banken upprepar sin köprekommendation för aktien med förhoppningen att det är flygsystemet – och inte själva flygplanet – om orsakat olyckorna. Det rapporterar CNBC.

DI - 1 timme sedan

Volvobilar ska stoppa berusade och farliga förare

Nya bilar från Volvo Cars ska med hjälp av kameraövervakning kunna eliminera problem med rattonykterhet och distraherade förare genom att bromsa eller stoppa fordonet, skriver biltillverkaren i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Snart kan trenden brytas – inflationen laddar för comeback

Inflationen må vara uträknad, men kanske inte död. Demografiska förändringar det närmaste decenniet har potential att vända de senaste 20-30 årens utveckling i sin motsats, säger Olof Manner i Makrorådet..

DI - 1 timme sedan

Frankrike godtar inte brexitförlängning utan ”garantier”

Frankrike kommer inte att godkänna en förlängning av det brittiska EU-utträdet utan ”garantier”..

DI - 1 timme sedan

ChromoGenics har gått till final i Inission Innovation Award.

ChromoGenics produkt ConverLight AW är en av 3 finalister som slåss om 1,25 MSEK..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.