DI > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 18:13

Liknande nyheter

Taggar: Facebooks, produktchef, lämnar, aktien, tappari , efterhandeln
Dagensanalys.se - 27 jul 17 kl. 07:23

Facebooks nya monstervinst fick aktien att hoppa av glädje

Facebooks gör glädjeskutt efter att bolaget redovisar en högre omsättning och rekordvinst från sina 2,01 miljarder användare och miljontals annonsörer. Omsättningen landade på 9,3 miljarder dollar vilket är en ökning om 47 procent för sina annonsintäkter. Vinsten ökade även den till 71 procent och 3,9 miljarder dollar.

DI - 24 jan 18 kl. 08:27

Facebooks marknadschef lämnar

Facebooks marknadschef Gary Briggs har meddelat att han tänker lämna den sociala nätverksjätten..

IDG - 18 jun 12 kl. 04:37

Facebooks teknikchef lämnar företaget

Satsar på nytt projekt tillsammans med en tidigare teknikchef från Google..

Computer Sweden - 18 jun 12 kl. 04:37

Facebooks teknikchef lämnar företaget


Satsar på nytt projekt tillsammans med en tidigare teknikchef från Google. .

Dagensanalys.se - 29 mar 17 kl. 09:31

Facebooks senaste uppdatering ämnar avgöra kampen med Snapchat

Idag lanserar Facebook sin största uppdatering på länge. I och med denna försöker man också sätta punkt för den utdragna kampen med Snapchat. Det är flera nya funktioner som Facebook nu introducerar i den nya uppdateringen.

Nyhetskanalen - 21 maj 12 kl. 15:08

Facebooks aktie rasade på börsen

På en kvart försvann 100 miljarder kronor när Facebook-aktien rasade med 14 procent, då handeln satte igång på Nasdaq-börsen idag. Facebook börsnoterades i fredags och har sen dess varit den mest omsatta aktien i världen. Facebooks debut försenades och många handlare kunde inte få reda på huruvida deras affärer med aktien hade genomförts.

BT - 18 maj 12 kl. 21:33

Facebooks börspremiär en besvikelse

Facebook steg till drygt 42 dollar i premiärhandeln. Men priset föll snabbt och var vid 21.30 cirka 38 dollar, samma som introduktionskursen.

BT - 22 maj 12 kl. 22:10

Fortsatt nedåt för Facebooks aktie

Det sociala nätverket Facebooks aktiekurs fortsätter att falla. Vid börsens stängning på tisdagen hade aktien backat 8,6 procent till 31:11 dollar. Det totala börsvärdet har därmed sjunkit till omkring 86 miljarder dollar, från cirka 104 miljarder dollar vid introduktionen i fredags.

DI - 17 nov 18 kl. 11:48

Facebooks försvarstal skickar ner aktien i källaren

Facebooks operativa chef Sheryl Sandberg försvarar sociala mediejätten i en tv-intervju men marknadsreaktionen blev sur och aktien når 19-månaderslägsta. .

HBL - 27 jan 13 kl. 15:03

Facebook vinnare inför bokslut - aktien lyfte

Aktien i Facebook har varit ett draglok på Nasdaq-börsen på senare tid, med ett lyft på 15 procent sedan årsskiftet.Oväntat stora annonsintäkter från mobilmarknaden är en förklaring. Börsnoteringen i maj i fjol har ökat trycket på det sociala nätverket Facebook att slå mynt av sina tillgångar, som består av en databas med mer personlig information om människor än någon liknande källa på internet.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Swedbanks rapport – ett hastverk med syfte att sprida dimridåer

På fredag presenterar Swedbank den granskning som FRA har gjort av en begränsad del av den misstänkta penningtvätten i banken. Mycket talar för att Swedbanks plan är att rapporten – som är ett hastverk – ska skapa dimridåer inför årsstämman nästa vecka. Om varken ägare eller media får ställa frågor till FRA:s granskare när rapporten presenteras är det högst anmärkningsvärt..

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörser: Nytt ras i krisande Norwegian

De nordiska börserna handlades nedåt på onsdagen, vilket även de ledande europeiska börserna gjorde. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,6 procent till nivån 961..

DI - 15 minuter sedan

Europabörserna sjönk på bred front

Europabörserna sjönk på bred front under onsdagen efter tisdagens uppgångar. Fordon, banker och gruvbolag tillhörde förlorarna. Vidare har Storbritannien ansökt om en förlängning av brexitprocessen.

DI - 15 minuter sedan

Ambassadör nekar brott mot rikets säkerhet

Sveriges tidigare Kinaambassadör Anna Lindstedt, som misstänks för brott mot rikets säkerhet, nekar till brott..

DI - 15 minuter sedan

Malmöbaserat företag tecknar miljardkontrakt med elnätsbolag

One Nordic, med huvudkontor i Malmö, har tecknat ett miljardkontrakt med Ellevio, ett av Sveriges stora elnätsbolag..

DI - 30 minuter sedan

Nedåt i New York efter att Trump varnat för att Kinatullar kan bli långvariga

Wall Street faller ytterligare strax efter börsstängningen i Stockholm. Nedgången kommer efter att USA:s president Donald Trump varnat för att tullarna mot Kina kan ligga fast under en längre tid..

DI - 45 minuter sedan

Förre Swedbank-höjdaren utmanar storbankerna: ”Det är 'win-win'”

Swedbanks tidigare finanschef Göran Bronner utmanar storbankernas grepp om utlåningen till bostadsrättsföreningar. Därför jagar han nu investerare till en ny fond, och ett första mål är att ta in uppemot 1 miljard kronor..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen sjunker inför stängning

Stockholmsbörsen går mot en stängning på minus efter att ha tappat under onsdagseftermiddagen. Kapp-Ahl stiger dock mot strömmen efter sin kvartalsrapport..

DI - 1 timme sedan

Pareto sänker Hoist till behåll – ifrågasätter bolagets affärsmodell

Pareto Securities sänker sin rekommendation för kredithanteringsföretaget Hoist Finance till behåll från köp. Riktkursen justeras också ned till 40 kronor..

DI - 1 timme sedan

Donald Tusk: Kort förlängning av brexitprocessen är möjlig

Det finns utrymme för en kortare försening av Storbritanniens utträde ur EU enligt Europeiska rådets ordförande Donald Tusk. Under ett anförande på onsdagen uppger han att han kan kalla medlemsländerna till ett nytt toppmöte nästa vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.