DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 15:09

Liknande nyheter

Taggar: Missnöjesmarkeringfrån de , egna, leden
DI - 25 jan 16 kl. 20:20

De egna leden ökar trycket på S

Socialdemokraterna skakas av usla opinionssiffror och nu börjar missnöjet pyra i de egna leden. Kravet på S-ledningen är att man tar förtroendekrisen på allvar och agerar..

GöteborgsPosten - 14 jul 15 kl. 01:25

Stort missnöje men Tsipras hoppas slippa nyval

Greklands regering har nu lämnat över den beska kravlistan från euroländerna till parlamentet i Aten.Premiärminister Alexis Tsipras säger att han hoppas kunna sitta kvar, utan nyval, hela mandatperioden trots det utbredda missnöjet i de egna leden med uppgörelsen..

YLE - 22 okt 15 kl. 21:46

Äktenskapslagen i riksdagen - motståndarna yppade sitt missnöje

Riksdagen inledde behandlingen av ändringarna i äktenskapslagen i hätska stämningar i dag. Det uppstod en häftig debatt om könsneutralt äktenskap och vad det kan leda till. Sannfinländarna, som röstat emot lagen, har som väntat svårt att godkänna de ändringar som regeringen föreslår.

YLE - 22 okt 15 kl. 21:46

Äktenskapslagen i riksdagen - motståndarna missnöjda

Riksdagen inledde behandlingen av ändringarna i äktenskapslagen i stundvis hätska stämningar i dag. Det uppstod en häftig debatt om könsneutralt äktenskap och vad det kan leda till. Sannfinländarna, som röstat emot lagen, har som väntat svårt att godkänna de ändringar som regeringen föreslår.

Barometern - 22 feb 14 kl. 10:57

Förväntans missnöje

När frågan ställs om föräldern är nöjd över barnens skola är svaret ett ja. Formuleras frågan i stället till om föräldern har förtroende för skolan i Sverige är svaret nej.
Mönstret är detsamma när brukare som de kallas i äldrevården får frågan om de är nöjda med sitt särskilda boende eller med hemtjänsten.

Barometern - 22 feb 14 kl. 10:57

Förväntans missnöje

När frågan ställs om föräldern är nöjd över barnens skola är svaret ett ja. Formuleras frågan i stället till om föräldern har förtroende för skolan i Sverige är svaret nej.
Mönstret är detsamma när brukare som de kallas i äldrevården får frågan om de är nöjda med sitt särskilda boende eller med hemtjänsten.

Expressen - 16 mar 13 kl. 07:22

Missnöje om försvaret sprider sig inom M

KARLSTAD. Det mullrar ordentligt i de moderata leden. M-politiker i hela landet är starkt missnöjda med att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg fortsätter skära i försvaret.

BT - 26 apr 13 kl. 08:23

Mark i missnöjets malström

Företagsklimatet är bara ett av Marks många förtroendeproblem När Svenskt Näringsliv nu publicerat sin årliga rankning av kommunernas företagsklimat tar Mark ett rejält kliv i rätt riktning. Från plats 220, avancerar man till plats 165. Därmed ligger man näst sämst till av kommunerna i Sjuhärad men kan glädjas åt att ta det största steget uppåt.

YLE - 08 jun 15 kl. 17:08

Centerns unga missnöjda med regeringsprogrammet

Det bubblar av missnöje inom Centerns ungdomsförbund över det regeringsprogram som det egna moderpartiet har varit med om att forma. Framförallt de planerade nedskärningarna inom utbildningen får hård kritik. Centerungas viceordförande Katja Asikainen och Silja Silvasti som sitter i ungdomsförbundets förbundsstyrelse, kommer med hård kritik mot sitt eget parti och dess ordförande, statsminister Juha Sipilä.

BT - 21 nov 14 kl. 05:45

Unga mest missnöjda med kroppen

Utseendefixeringen och missnöjet med den egna kroppen ökar i hela västvärlden. Störst är problemet bland pojkar och flickor. Samstämmiga studier från olika delar av västvärlden visar att många mår dåligt över att inte ha det perfekta utseendet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Swedbank lyckas inte lugna räntemarknaden

Fredagens Swedbankbeställda penningtvättsrapport från konsultbolaget FRA har misslyckats med att lugna räntemarknaden. Skuldinvesterare är fortsatt skeptiska till banken..

DI - 30 minuter sedan

Stålbolaget kommer ledas av två vd:ar

Stålbolaget Uddeholm kommer framöver att ledas av två vd:ar. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Förlusten minskar för modebolaget – men snart är pengarna slut

Förlusten för modebolaget Wesc, noterat på First North, minskade i det fjärde kvartalet men det gjorde även omsättningen..

DI - 15 minuter sedan

Svagare signaler än väntat från den amerikanska industrin

Inköpschefsindex för den amerikanska industrin landade på 52,5 i mars enligt nya siffror från Markit. Analytikerna hade räknat med ett utfall på 53,6..

DI - 45 minuter sedan

Analyspodden: Då är det slagläge för Kinnevik

Di kunde i veckan berätta att Nordea ringt runt till analytiker och tonat ned förväntningarna, så kallad analytikermassage. ”Det blir ju ett informationsövertag för vissa delar av marknaden”, säger Di:s analytiker Johan Wendel..

DI - 45 minuter sedan

Deutsche Bank-chef dubblade lönen – tjänade 90 Mkr

Chefen för Deutsche Banks investmentverksamhet, Garth Ritchie, mer än dubblade sin årslön förra året till 8,6 miljoner euro, motsvarande över 90 miljoner kronor. Jättelönen är till och med högre än vad koncernchefen Christian Sewing tjänar, skriver Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

Dags för S-kongress: Är det ett parti i kris som samlas i Örebro?

I dagens Ekonomistudion: Socialdemokraterna samlas till partikongress i dag. Är det ett parti i kris som möts i Örebro? I dag släpptes den externa granskningen av Swedbank.

DI - 1 timme sedan

Terminerna pekar nedåt i New York inför öppningen

Terminerna för de ledande börsindexen i USA indikerade en öppning i rött veckans sista dag efter Federal Reserves något tillbakahållna prognos för den amerikanska ekonomin..

DI - 1 timme sedan

Oriflame-konkurrenten kan vara på väg att säljas igen

För tre år sedan delades kosmetikabolaget Avon Products upp i två bolag. Nu kan bolaget vara på väg in i samma koncern igen, enligt WSJ..

DI - 1 timme sedan

Svenska Spel vill dela ut 4,5 miljarder till statskassan

Det statliga spelbolaget Svenska Spel föreslår en utdelning på 4.478 miljoner kronor till statskassan för 2018. Det kan jämföras med de 4.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.