DI > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 15:56

Liknande nyheter

Taggar: Svenska elnätskostnader, näst, högsti , Europa

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ny storblankare i oljebolaget för första gången sedan 2016

En ny storblankare i oljebolaget Tethys Oil har dykt upp i Finansinspektionens rapportering..

DI - 15 minuter sedan

Quartiers förvärvar driftbolaget Boho Club, samt säkerställer finansiering för färdigställande och öppnande av hotellet BOHO Club med tillhörande restauranger på Golden Mile i Marbella under 2019

I samband med förvärvet kvarstår Raouf Lotfi, med bred erfarenhet från hotell och restaurang, såväl lokalt som internationellt, som verkställande direktör för Boho Club. Raouf Loftis ägande uppgår efter transaktionen till 20% av driftbolaget Boho Club. I samband med förvärvet upptar Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers” eller ”Bolaget”) finansiering om 4,5 MEUR från den spanska investmentbanken Arcano Partners..

DI - 15 minuter sedan

Fingerprints konkurrent stiger på budsurr i media

Teknikbolagen Synaptics och Dialog Semiconductor avslutade i somras diskussioner om en fusion men kursutvecklingen sedan dess gör det till ett bra läge att återuppta samtalen. Det skriver Dealreporter som talat med kontakter i branschen..

DI - 15 minuter sedan

Nya uppgifter: Kommitté släppte in högriskkunder i Swedbank

Det kommer nu nya uppgifter om innehållet i den interna granskningsrapport som har författats av den norska advokaten Erling Grimstad och som lämnades över till ledningen i Swedbank någon gång i början av året. .

DI - 15 minuter sedan

Positiv inledning på Wall Street – Tesla stiger

De ledande börsindexen i New York inledde tisdagens handel med tydliga uppgångar. Dagen innan handlades börserna omkring oförändrade nivåer. I Asien bjöd Tokyobörsen på en återhämtning efter måndagens kurspress medan börserna i Fastlandskina fortsatte nedåt.

DI - 45 minuter sedan

Apple News+ kraschade bara sekunder efter att den öppnats

Apples nyhetstjänst kraschar för vissa användare bara sekunder efter att den öppnats både på iOS och Mac. Det rapporterar flera medier..

DI - 45 minuter sedan

Fastator förvärvar fastigheter för 220 Mkr

Aktiebolaget Fastator (publ), via dotterbolag, har i tre separata transaktioner förvärvat och tillträtt fem centrala fastigheter i Bollnäs, Ludvika och Sala. Det totala underliggande fastighetsvärdet uppgår till 220 Mkr med ett totalt årligt hyresvärde om 27,7 Mkr. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 24 328 kvm och därutöver ingår 337 parkerings-platser..

DI - 45 minuter sedan

USA: Hushållens förtroende för ekonomin sjönk i mars

De amerikanska hushållens konfidensindikator sjönk till 124,1 i mars jämfört med 131,4 i februari..

DI - 1 timme sedan

Analytikernas glädjebesked: Bjässen ska upp 40 procent – ”fantastisk utdelning”

Volvoaktien lyfter på tisdagsbörsen och har startat året urstarkt. Men flera analytiker tror att aktien har betydligt mer att ge. ”Det finns stora underliggande värden på den aktiekurs som finns idag”, säger Erik Paulsson analytiker på Pareto Securities..

DI - 1 timme sedan

Mangolds finanschef säger upp sig efter knappt tre månader på jobbet

Fondkommissionären Mangolds finanschef Alena Panotzki har på egen begäran valt att säga upp sin anställning i bolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.