Kristianstadsbladet > Ekonomi

Friday, 22 March, 11:17

Liknande nyheter

Taggar: Frågetecken, runtnya , TeslaY
SR - 21 aug 18 kl. 17:45

Flera frågetecken kring Tesla

Det hopas flera frågetecken runt den amerikanska elbilstillverkaren Tesla..

SmålandsPosten - 21 okt 17 kl. 15:31

Stefan Nilsson: Det blåser snålt runt Tesla

Det blåser snålt runt Tesla. Leveranserna av modell 3 drar ut på tiden och den helelektriska lastbilen är försenad. Kritikerna kraxar om kunder som givit Tesla räntefria lån i form av handpenning vid förhandsbeställningar..

DI - 11 maj 17 kl. 19:56

Många frågetecken kring Tesla-svenskens miljardplaner

Peter Carlsson vill dra in 40 miljarder till sin batterifabrik Northvolt. ”Tesla-svenskens” lockbete är dock en cocktail av ovetenskapligt underbyggda påståenden och stora förhoppningar. ”Responsen från industrin har varit otroligt positiv”, säger Peter Carlsson..

Expressen - 01 mar 16 kl. 13:43

Trångt runt Tesla Model X i Genève

GENÈVE. Trångt, trångt. När Tesla Model X äntligen möter den stora bilpubliken i Europa undrar alla en sak: hur fungerar egentligen de där konstiga bakdörrarna?

DN - 12 dec 17 kl. 10:25

Enorma förväntningar och frågetecken runt nya ”Star wars”

Debuterande regissör, Luke Skywalker tillbaka på allvar och Carrie Fisher som Leia för sista gången. Förväntningarna inför premiären av "Star wars: The last jedi" är enorma. Trots det råder fortfarande stora frågetecken om vad som ska hända under den åttonde filmen i serien..

NT - 24 jul 12 kl. 12:43

Frågetecken runt Idowu

Ett av Storbritanniens stora hopp i OS, trestegshopparen Phillips Idowu, har hamnat i blåsväder..

Expressen - 24 jul 12 kl. 14:01

OS-frågetecken runt hemmahoppet Idowu

LONDON. Ett av Storbritanniens stora hopp i OS, trestegshopparen Phillips Idowu, har hamnat i blåsväder..

NT - 29 okt 12 kl. 12:00

Många frågetecken runt skjuten älgkalv

Den döda älgen som påträffades i Hävla i lördags kväll förbryllar polisen..

Magazin24 - 20 maj 13 kl. 22:05

Varningsfinger och stora frågetecken runt KBK och KFF

Läs mer på Sportbloggen: http://blogg.magazin24.se/sportbloggen/.

NT - 03 jul 13 kl. 04:31

Frågetecken runt Obamas hälsopaket

President Barack Obamas regering dröjer till 2015 med att ålägga arbetsgivare att ordna sjukförsäkring åt sina anställda. Det medför i sin tur en senareläggning med ett år, till efter nästa presidentval, av en central del i Obamas hälsovårdsreform, Obamacare..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Svagt uppåt på börsen

Stockholmsbörsen inleder veckans sista handelsdag svagt uppåt. Utvecklingen på ledande Europabörser är samtidigt spretig. OMXS-index har efter fem minuters handel gått upp 0,2 procent.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ny samtalsrunda om Wow Air

Det isländska lågprisflygbolaget Wow Air har återupptagit samtalen med Icelandair sedan förhandlingar med riskkapitalbolaget Indigo Partners avbrutits. Enligt Icelandair handlar det om samtal om hur bolagens verksamhet skulle kunna kombineras.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Aktiespararna: Swedbank är inte seriösa

Den utredning som Swedbank tillsatt efter anklagelserna om en omfattande misstänkt pengatvätt som förekommit inom banken är "fullständigt ofullständig", enligt Joacim Olsson, vd på Aktieägarna. - Det här är bara skrap på ytan.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Skåne vädjar om stöd för potatis och betor

Många lantbrukare drabbades hårt av förra sommarens torka. Men i det krisstöd som staten betalar ut ingår inte ersättning för potatis och sockerbetor. Nu vädjar region Skåne till regeringen att hjälpa även de lantbukarna, rapporterar lokala medier.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Folksam: "Rapporten ger svar på våra frågor"

Storägaren Folksam är nöjd med FRA:s rapport som man anser rätar ut många frågetecken kring Swedbanks misstänkta inblandning i penningtvättsskandalen. - Det är bra att den är så omfattande som den är och att slutsatserna är så tydliga, säger Carina Lundberg Markow, ägaransvarig.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Tobin vill ha kapitaltillskott från ägarna

Fastighetsutvecklaren Tobin Properties styrelse föreslår en nyemission av stamaktier för cirka 409 miljoner kronor med företrädesrätt för befintliga stamaktieägare. Syftet är att minska bolagets skulder, skriver Tobin Properties i ett pressmeddelande.(TT).

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Nu släpps Swedbanks penningtvättutredning

Swedbanks utredning om misstänkt penningtvätt för miljardbelopp är klar och slutsatserna ska presenteras på fredagsmorgonen. Frågan är vilka svar den ger.(TT).

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Försiktigt uppåt på Asiens börser

Asiens börser inledde veckans sista handelsdag uppåt som en följd av utvecklingen på Wall Street och USA:s centralbanks räntebesked. I Tokyo steg Nikkei 225-index nära 0,2 procent medan det bredare Topix-index ökade knappt 0,1 procent.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Äldre befolkning pressar Portugals ekonomi

Antalet personer i arbetsför ålder i Portugal kommer att minska med nära en tredjedel fram till år 2050, enligt en rapport från Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling, OECD.(TT).

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Miljontals Facebooklösenord var okrypterade

Facebook sparade lösenord till hundratals miljoner användarkonton utan att kryptera dem först, vilket gjorde dem läsbara för anställda på företaget. De senaste uppgifterna riskerar att spä på tidigare kritik mot hur mediejätten behandlar användardata.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.