Kristianstadsbladet > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 20:15

Kristianstadsbladet - 14 mar 19 kl. 13:41

Förtroendet för Boeing i bottenSvåra tider väntar för Boeing sedan den olycksdrabbade flygplansmodellen Boeing 737 Max 8 stoppats i stora delar av världen. - Förtroendet är kört i botten, säger Jan Ohlsson, flygexpert. Totalt rör det sig om omkring 370 Boeing-plan som nu står på backen och inte får lyfta, enligt Jan Ohlsson.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Boeing, Max, Jan Ohlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förtroendetför , Boeingi , botten
DI - 12 maj 14 kl. 21:26

Förtroendet i botten för Dan Eliasson

Missnöjet med ledningen är stort bland Försäkringskassans personal. Det visar en internundersökning där personalen fått svarat på om de har förtroende för generaldirektören. Det avslöjar fackförbundet ST i webbupplagan av sin tidning Publikt..

FriaTider - 08 jul 16 kl. 14:10

Förtroendet i botten för MP:s språkrör

FriaTider - 04 jan 17 kl. 09:35

Asylförtroendet i botten för M

Sydsvenskan - 03 jun 18 kl. 08:30

Förtroendet i botten på Vipan – många lärare skarpt kritiska mot rektor

Arbetsmiljön kritiseras, men utbildningsdirektören står bakom rektorn..

DI - 18 sep 13 kl. 06:43

Boeing hoppas nya Dreamlinern

Flygbolaget Boeing har presenterat en ny version av sitt jätteplan 787 Dreamliner, och nu hoppas man på att den uppdaterade versionen ska återställa förtroendet för Dreamlinern som drabbats av både förseningar och tekniska problem. Det rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 18 jan 18 kl. 16:53

Boeing ned på de amerikanska börserna

USA-börserna öppnar nedåt på torsdagen med Boeing i botten..

Helsingborgs Dagblad - 26 dec 12 kl. 20:00

Så är förtroendet för stadens chefer i år

Miljöförvaltningen och Kärnfastigheter i topp, brandförsvaret och socialförvaltningen i botten. När det gäller förtroendet för högsta chefen är mycket sig likt i årets medarbetarenkät även om utformningen är ny..

YLE - 28 jan 15 kl. 05:00

"Självförtroendet försvann när jag gick upp i vikt"

Nya forskningsrön visar att problem med övervikt kryper allt lägre ner i ålder i Finland. En studie visar att problemen blir allvarligare hos de allra yngsta barnen, en annan att till och med treåringar sitter för mycket stilla. Många experter oroar sig över utvecklingen.

SvD - 03 maj 15 kl. 22:50

Förtroendet för politikerna i maktens London i botten

I över tusen år har Storbritannien styrts från en liten del av centrala London. Men nu är förtroendet för parlamentarikerna i Westminster kritiskt lågt. Bara 16 procent av britterna anser att deras politiker är ärliga..

DN - 28 jun 18 kl. 09:18

Svag förbättring av förtroendet för svenska myndigheter

Det generellt sjunkande förtroendet för svenska myndigheter har stabiliserats, visar Myndighetsbarometern.  Ett ökat fokus på säkerhetsfrågor har premierat polisen och Säpo – men Arbetsförmedlingen ligger kvar i botten.  .

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Fed: Inga räntehöjningar i år

USA:s centralbank aviserar inga kommande räntehöjningar under innevarande år, enligt en prognos som Federal Reserve offentliggjorde på onsdagen. Det överraskande beskedet innebär att banken ser tecken på att den amerikanska ekonomin är på nedåtgående.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nytt skatteavtal - efter tio år

Ett nytt skatteavtal har träffats mellan Sverige och Brasilien - efter tio års förhandlingar.(TT).

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Pundet svagare efter brexitbesked

Beskedet att Storbritanniens premiärminister Theresa May vill skjuta upp brexit till den 30 juni fick det brittiska pundet att försvagas rejält. Vid 14-tiden på onsdagen kostade ett pund 12:09 kronor på valutamarknaden, en minskning med 12 öre eller 1,0 procent jämfört med dagen före.(TT).

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Vinstvarning sänker BMW

Tyska BMW räknar med fallande vinst även i år, och tänker minska kostnaderna med motsvarande totalt 125 miljarder kronor fram till 2022. Beskedet fick biljättens aktie att falla tungt på börsen i Frankfurt under onsdagens handel. BMW spår att vinsten för 2019 hamnar en bra bit under fjolårets nivåer.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Nya EU-böter för Google

EU:s konkurrensmyndigheter kräver 1,49 miljarder euro, motsvarande över 15 miljarder kronor, i böter från Google för att bolaget har begränsat konkurrensen inom nätannonsering, rapporterar flera nyhetsbyråer.(TT).

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Rättegång mot Ghosn i höst

Rättegången mot japanska Nissans tidigare styrelseordförande Carlos Ghosn väntas starta i september. Det rapporterar det japanska public service-bolaget NHK med hänvisning till anonyma källor med insyn i diskussionerna mellan åklagare och försvar.(TT).

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Etiska fonder ratar bankaktier

Misstankar om bankers penningtvätt får nu flera etiska eller hållbara fonder att rata aktier i Swedbank och Nordea. - Vi följer den här processen noggrant och ser allvarligt på det som rapporterats, säger Anna Strömberg, förvaltare och hållbarhetsansvarig på fondbolaget Catella.(TT).

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Vattenfall-vd fick 15,2 miljoner

Den statliga energijätten Vattenfalls vd Magnus Hall fick i fjol en lön på 15,2 miljoner kronor, enligt årsredovisningen. Det innebär ett lönepåslag om 2,4 procent jämfört med året före. Vattenfalls pensionskostnad för Hall var 4,5 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen faller under den inledande handeln, i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna. Efter drygt 20 minuter har börsens breda OMXS-index sjunkit med 0,3 procent.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

ÅF drar in 2,8 miljarder kronor

Teknikkonsulten ÅF Pöyrys styrelse har beslutat om en nyemission om närmare 2,8 miljarder kronor, där befintliga aktieägare har företrädesrätt.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.