UNT > Utrikes

Thursday, 21 March, 16:38

Liknande nyheter

Taggar: Polsk, tidningger , antisemitiska, råd
BT - 14 mar 19 kl. 18:24

Polsk tidning ger antisemitiska "råd"

En polsk veckotidning som säljs bland annat i parlamentet ger i en artikel grovt antisemitiska instruktioner för hur man "känner igen en jude".(TT).

GöteborgsPosten - 14 mar 19 kl. 18:24

Polsk tidning ger antisemitiska "råd"

En polsk veckotidning som säljs bland annat i parlamentet ger i en artikel grovt antisemitiska instruktioner för hur man "känner igen en jude"..

GöteborgsPosten - 14 mar 19 kl. 18:24

Polsk tidning ger antisemitiska "råd"

En polsk veckotidning som säljs bland annat i parlamentet ger i en artikel grovt antisemitiska instruktioner för hur man "känner igen en jude"..

Blekinge Läns tidning - 04 aug 16 kl. 04:19

Antisemitiska incidenter ökar

Antalet antisemitiska incidenter i Storbritannien har ökat med 11 procent under första halvåret 2016, uppger en organisation som ger råd kring säkerhetsfrågor till landets runt 260 000 judar.(TT).

Blekinge Läns tidning - 23 mar 17 kl. 16:17

Ung israel misstänks för antisemitiska bombhot

En 19-årig judisk man greps på torsdagen i Israel, misstänkt för flera bombhot med antisemitiska förtecken runt om i världen. Bombhoten ska ha skickats till olika judiska institutioner i USA, Australien och Nya Zeeland under de tre senaste månaderna.(TT).

Blekinge Läns tidning - 13 dec 18 kl. 22:27

Chelsea fördömer antisemitiska ramsor

Chelsea har kraftfullt tagit avstånd till de av lagets supportrar som enligt rapporter i brittisk media ska ha ropat antisemitiska ramsor i samband med bortamötet med ungerska Vidi i Europa League-fotbollen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 05 mar 19 kl. 13:19

Antisemitiska figurer i belgisk parad

Den årliga karnevalen i Aalst, strax väster om Bryssel, får skarp kritik från judiska organisationer i Belgien sedan grovt antisemitiska figurer återigen förekommit i karnevalens parad.(TT).

Blekinge Läns tidning - 23 jun 17 kl. 01:39

Polsk militär övade utan tillstånd

Polsk militär lade till med motordrivna gummibåtar på Tjörn och övade i området utan nödvändigt tillstånd, skriver Göteborgs-Posten. Det svenska försvaret hade gett tillstånd för polska militärer att ta sig från Karlskrona till en träningsanläggning på Västkusten.(TT).

Alingsås tidning - 23 jun 16 kl. 14:46

”Bra läge att slå vakt om sin lokala tidning”

  AB William Michelsens Boktryckeri ansökte i veckan om rekonstruktion och har även fått denna godkänd. Rekonstruktionen omfattar de fyra tidningarna Alingsås Tidning, Lerums Tidning, Partille Tidning och Härryda-Posten samt WM-tryck som arbetar med civila trycksaker. –  Det är kostnadssidan som vi inte lyckats parera fullt ut.

Blekinge Läns tidning - 17 nov 17 kl. 09:16

Boråsarna utan tidning i dag

Tryckeriet på Borås tidning drabbades i natt av tekniska problem. De ledde till att bara ett litet antal tidningar hann tryckas innan arbetet fick avbrytas, skriver tidningen på nätet. De flesta boråsare som prenumererar blev därför utan tidning på frukostbordet.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Över 50 döda i färjekatastrof i Irak

Över 50 människor har omkommit i en färjeolycka på floden Tigris nära staden Mosul i Irak, enligt irakiska myndigheter..

UNT - 1 timme sedan

40 döda i färjekatastrof utanför Mosul

Minst 40 människor har omkommit i en färjeolycka på floden Tigris nära staden Mosul i Irak..

UNT - 2 timmar sedan

Minst åtta döda vid fabriksolycka

Minst åtta människor har dödats och fem har skadats vid en explosion i orten Ain Sokhna, drygt tio mil öster om huvudstaden Kairo vid Röda havet i Egypten..

UNT - 2 timmar sedan

May väntas få förlängning – men med villkor

Med bara en vecka kvar till Storbritanniens tänkta utträde ur EU funderar resten av unionen på om det går att ge britterna förlängd förhandlingstid..

UNT - 2 timmar sedan

20 döda efter jordskred i Kina

Dödstalet efter fredagens jordskred i Shanxi-provinsen i nordöstra Kina har stigit till 20..

UNT - 3 timmar sedan

Elva döda efter husras i Indien

Minst elva människor har omkommit i ett husras i Dharwaddistriktet i delstaten Karnataka i södra Indien, enligt lokala myndigheter..

UNT - 3 timmar sedan

Sex döda i fabriksexplosion i Kina

Minst sex människor har omkommit och 30 har fått allvarliga skador i en explosion vid en kemikaliefabrik i östra Kina..

UNT - 3 timmar sedan

Larm om kidnappning i Guaidós läger

Venezuelas underrättelse- och säkerhetstjänst har gripit en nära medarbetare till oppositionsledaren Juan Guaidó, enligt just oppositionen..

UNT - 4 timmar sedan

Misstänkt skytt åtalas för terrorbrott

Den 37-årige man som misstänks för att ha dödat tre personer i en spårvagn i nederländska Utrecht kommer under fredagen att göra sitt första framträdande i rätten, meddelar åklagarna i ett uttalande..

UNT - 4 timmar sedan

Åklagare: Misstänkt agerade ensam i Utrecht

Den 37-årige man som misstänks för att ha dödat tre personer i en spårvagn i nederländska Utrecht kommer under fredagen att göra sitt första framträdande i rätten, meddelar åklagarna i ett uttalande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.