UNT > Utrikes

Tuesday, 26 March, 05:51

UNT - 14 mar 19 kl. 21:09

Expert: Tredje gången gillt för MaySvängningarna i parlamentet kan ha mjukat upp de hårdaste brexitörerna – och Theresa Mays avtal kan vara på väg igenom, enligt Nicholas Aylott, expert på brittisk politik..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
May, Theresa Mays, Nicholas Aylott

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertTredje , gången, gilltför , May
BT - 14 mar 19 kl. 21:09

Expert: Tredje gången gillt för May

Svängningarna i parlamentet kan ha mjukat upp de hårdaste brexitörerna - och Theresa Mays avtal kan vara på väg igenom, enligt Nicholas Aylott, expert på brittisk politik. - Det kan bli tredje gången gillt för May, säger statsvetaren.(TT).

GöteborgsPosten - 14 mar 19 kl. 21:09

Expert: Tredje gången gillt för May

Svängningarna i parlamentet kan ha mjukat upp de hårdaste brexitörerna – och Theresa Mays avtal kan vara på väg igenom, enligt Nicholas Aylott, expert på brittisk politik. Det kan bli tredje gången gillt för May, säger statsvetaren..

GöteborgsPosten - 14 mar 19 kl. 21:09

Expert: Tredje gången gillt för May

Svängningarna i parlamentet kan ha mjukat upp de hårdaste brexitörerna – och Theresa Mays avtal kan vara på väg igenom, enligt Nicholas Aylott, expert på brittisk politik. Det kan bli tredje gången gillt för May, säger statsvetaren..

DN - 18 sep 17 kl. 15:52

Polisens expert: Dataintrången skulle kunna ha förhindrats

Tiotals miljoner kronor tros ha stulits i en jättehärva av dataintrång och bedrägerier. Men mycket tyder på att attackerna hade kunnat stoppas – enkla medel hade räckt, enligt polisens egen expert. Bland de drabbade finns bland annat Swedbank, Kriminalvården och Gekås i Ullared..

Expressen - 07 jul 12 kl. 22:32

Lindstedt föll i finalen - för tredje gången i rad

Det blev inte tredje gången gillt för Robert Lindstedt. Svensken och hans dubbelpartner Horia Tecau föll i Wimbledonfinalen mot överraskningarna Jonny Marray och Frederik Nielsen. ?

DN - 18 sep 17 kl. 15:52

Utredningens expert: Dataintrången skulle kunna ha förhindrats

Tiotals miljoner kronor tros ha stulits i en jättehärva av dataintrång och bedrägerier. Men mycket tyder på att attackerna hade kunnat stoppas – enkla medel hade räckt, enligt en av experterna i utredningen. Bland de drabbade finns bland annat Swedbank, Kriminalvården och Gekås i Ullared..

YLE - 18 apr 17 kl. 14:49

Expert: "May tar till en skicklig taktisk fint"

En av Finlands främsta experter på brittisk politik, Pertti Salolainen, gör bedömningen att den brittiska premiärministern har kalkylerat att hon kommer att vinna nyvalet. Därmed blir hon starkare i brexitförhandlingarna. Ett förtida val utlystes i dag för den 8 juni.

GöteborgsPosten - 12 dec 18 kl. 23:20

Expert: May lär fortsätta med sin plan

Theresa May klarade misstroendeomröstningen, men många av hennes partikamrater röstade emot henne. May lär dock se resultatet som ett litet ljus i tunneln som stärker möjligheterna att få igenom sitt brexitavtal, spår en expert som TT talat med..

DN - 09 jun 17 kl. 08:37

Expert: Jag blir förvånad om May inte avgår

Mikael Sundström, statsvetare och expert på brittisk politik, menar att Tories valresultat är ett svar på en ”riktigt dålig kampanj”. – Det är högst troligt att May kommer att få silkessnöret, säger Mikael Sundström..

Dagen - 14 jul 16 kl. 03:00

Politisk expert: Stora utmaningar väntar för May

När Storbritannien står inför verkliga problem, tycks det vara kvinnorna som kliver fram.Precis som för Margaret Thatcher väntar nu omvälvande utmaningar för Theresa May..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Pentagon godkänner miljard till mur

USA:s försvarshögkvarter Pentagon har godkänt att en miljard dollar, motsvarande 9,2 miljarder kronor, används till det omdiskuterade murbygget vid gränsen mot Mexiko..

UNT - 2 timmar sedan

Historisk rymdpromenad av kvinnor ställs in

Amerikanska Nasa har tvingats att ändra sina planer för ett uppdrag på rymdstationen ISS..

UNT - 3 timmar sedan

Rekordhöga utsläpp i energisektorn

Energisektorns utsläpp av växthusgaser ökade förra året, enligt Internationella energirådet (IEA)..

UNT - 3 timmar sedan

Nytt förnedrande bakslag för May

Tre brittiska ministrar har valt att gå emot premiärminister Theresa May i en brexit-omröstning i parlamentet, och därmed avgå..

UNT - 5 timmar sedan

Tre av Mays ministrar avgår

Tre brittiska ministrar har valt att gå emot premiärminister Theresa May i en omröstning i parlamentet, och därmed avgå..

UNT - 6 timmar sedan

Parlamentet tar över brexitpinnen

Storbritanniens premiärminister Theresa May medgav att hon inte har tillräckligt med stöd för att göra ett tredje försök att få igenom sitt brexitavtal..

UNT - 6 timmar sedan

Mexiko kräver ursäkt från Spanien och påven

Mexikos president Andrés Manuel López Obrador kräver att Spaniens kung Felipe IV och påve Franciskus ber om ursäkt för gamla oförrätter..

UNT - 6 timmar sedan

Antalet döda stiger efter massaker i Mali

Malis president Ibrahim Boubacar Keita lovade att säkerheten i landet ska förbättras, vid ett besök i byn Ogossagou där antalet döda i helgens massaker har stigit till 160..

UNT - 7 timmar sedan

Kurder i Syrien: Inrätta IS-tribunal

De lokala kurdiska myndigheterna i Syrien vill se att en internationell tribunal inrättas i nordöstra delen av landet för att kunna ställa misstänkta IS-jihadister inför rätta..

UNT - 7 timmar sedan

Observatörer: Valet i Komorerna bristfälligt

Protester har ägt rum på ögruppen Komorerna i Indiska oceanen efter söndagens val..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.