Realtid > Ekonomi

Monday, 25 March, 19:46

Realtid - 14 mar 19 kl. 08:49

Ratos vill sälja huvudkontoretInvestmentbolaget Ratos kan komma att sälja huvudkontoret till svenska staten. Anledningen är de ökade säkerhetskrav som finns på fastigheter som ligger nära Rosenbad och Sagerska Palatset (statsministerns bostad)..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ratos, Rosenbad, Sagerska Palatset

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ratosvill , sälja, huvudkontoret
Dagens PS - 05 feb 18 kl. 08:31

DI: Fler smällar att vänta i Ratos

Det vinstvarnade bolaget är just nu ned med drygt 15 procent på Stockholmsbörsen. Investmentbolaget Ratos vinstvarnade i fredags kväll och meddelade att bolaget tar nedskrivningar på 550 miljoner kronor för innehaven i Diab och HL Display i resultatet för det fjärde kvartalet 2017. Dagens Industris Richard Bråse skriver i en kommentar att nedskrivningarna knappast är överraskande.

Dagens PS - 05 feb 18 kl. 08:31

DI: Fler smällar att vänta i Ratos

Det vinstvarnade bolaget är just nu ned med drygt 15 procent på Stockholmsbörsen. Investmentbolaget Ratos vinstvarnade i fredags kväll och meddelade att bolaget tar nedskrivningar på 550 miljoner kronor för innehaven i Diab och HL Display i resultatet för det fjärde kvartalet 2017. Dagens Industris Richard Bråse skriver i en kommentar att nedskrivningarna knappast är överraskande.

Realtid - 01 mar 16 kl. 15:33

Uppgifter: Ratos ska notera eller sälja Arcusgruppen

tis, 2016-03-01 15:33Uppgifter: Ratos ska notera eller sälja ArcusgruppenABG Sundal Collier och SEB utsedda till rådgivare..

DI - 10 jun 13 kl. 08:17

Ratos-dotter säljer Brøndums

Ratos dotterbolag Arcus-Gruppen har i enlighet med tidigare offentliggjorda krav från danska konkurrensmyndigheten tecknat avtal om att sälja varumärket Brøndums till finska Altia..

DI - 17 mar 14 kl. 12:58

Ratos letar efter en väg ut ur Inwido

Investmentbolaget Ratos tittar på möjligheten att antingen börsnotera eller sälja fönster- och dörrtillverkaren Inwido..

DI - 15 apr 15 kl. 09:48

Onsdagstips: Köp Ratos, sälj Anoto och Malmbergs

Affärsvärlden rekommenderar köp i Ratos till en riktkurs på 90 kronor medan man bör sälja så väl Anoto som Malmbergs.Det framgår av senaste utgåvan av tidningen..

DI - 28 apr 15 kl. 18:23

Ratos vädrar ut för miljarder

Ratos vd Susanna Campbell storstädade i portföljen på tisdagen. Efter försäljningen av biografverksamheten Nordic Cinema Group siktar investmentbolaget nu på sälja fönstertillverkaren Inwido..

DI - 28 dec 15 kl. 07:42

Ratos säljer i Tyskland

Private equity-bolaget Ratos helägda dotterbolag Euromaint, ett underhållsföretag för spårtrafikbranschen, har tecknat avtal om att sälja samtliga aktier i sitt tyska dotterbolag..

DI - 16 mar 16 kl. 20:34

Ratos vd: Det är en svår marknad

Det är lättare att sälja än att köpa bolag på nuvarande transaktionsmarknad. Det konstaterar riskkapitalbolaget Ratos vd Susanna Campbell som själv ruvar på en kassa på 4 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 14 feb 17 kl. 07:14

ABG Sundal Collier: Läge att sälja Ratos

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Ratos till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 41 från 38 kronor. Det framgår av Bloomberg..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Rollén måste betala ränta

Hexagons vd Ola Rollén måste betala ränta för att Skatteverket upptaxerat honom med 35 miljoner. Det har Förvaltningsrätten bestämt genom att avslå Rolléns överklagan..

Realtid - 2 timmar sedan

”Hård brexit allt mer troligt"

Labours Jeremy Corbyn  ser inte någon grund för en tredje omröstning om Mays brexitförslag i parlamentet.– Risken för en hård brexit ökar för varje dag och det är just nu det mest sannolika scenariet, säger Realtids brexitexpert Rickard Ydrenäs. .

Realtid - 4 timmar sedan

Lag om tjänstepensionsföretag skjuts upp - igen

Finansinspektionen har på nytt reviderat och skjutit fram sin tidsplan för de planerade föreskrifterna om tjänstepensionsföretag..

Realtid - 4 timmar sedan

Kaptena fick rätt mot Skatteverket

Nio kunder hos det svenska insurtechbolaget Kaptena har fått rätt i domstol när det gäller värderingen av onoterade aktier i LeoVegas  som överlåtits till kapitalförsäkring i Danica..

Realtid - 5 timmar sedan

Grundare lämnar styrelsen i Tobin

Tobin Properties grundare och transaktionschef Johan Varland lämnar styrelsen i Tobin Properties..

Realtid - 5 timmar sedan

Heba säljer fyra fastigheter

Fastighetsbolaget Heba har idag tecknat avtal om överlåtelse av totalt fyra fastigheter till tre olika köpare för totalt 465 miljoner kronor..

Realtid - 6 timmar sedan

”Man har gjort det man faktiskt skulle göra”

De som var kritiska mot FRA:s Swedbank-rapport har haft orimliga förväntningar. Det menar Carina Lundberg Markow, ägaransvarig på Folksam, som säger att rapporten svarar på det som den skulle besvara..

Realtid - 6 timmar sedan

Fabege ersätter inte Nuder

Fabeges valberedning har uppdaterat sitt förslag till styrelse inför stämman den 2 april. Pär Nuder ersätts inte..

Realtid - 8 timmar sedan

Maqs rekryterar från Evry

Advokatbyrån Maqs förstärker ytterligare inom affärsområdet Digital Business med rekryteringen av Mikael Satama Granberg..

Realtid - 9 timmar sedan

Kinesiskt cyberspionage dyrbart för Sverige

Enligt en ny rapport pågår ett omfattande kinesiskt industrispionage mot Sverige. Det kan bli mycket kostsamt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.