Realtid > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 18:16

Liknande nyheter

Taggar: Öppna, spjällmot , ICA, Banken
SR - 15 jun 16 kl. 19:15

Asylsökande får öppna konto på banken

Hindret för att asylsökande ska kunna öppna lönekonto på banken försvinner. Finansinspektionens förslag berör tiotusentals personer..

Kristianstadsbladet - 24 jan 13 kl. 09:30

Cura apotek vill öppna på Ica och behöver personal

Ett nytt apotek vill etablera sig i Bromölla. Det är Cura apoteket som planerar att öppna på Ica Maxi. Men problemet med att hitta personal kan eventuellt bestå.

BT - 07 maj 14 kl. 08:31

Ica sneglar på baltisk bank

Ica visar upp starka resultat i Baltikum och nu överväger dagligvarujätten att bygga ut sin bankverksamhet dit. Samtidigt fortsätter utbyggnaden av nya apotek. "Året har startat bra för Ica Gruppen.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 08:09

Ica satsar på Starbucks-kaféer


Ica i Sverige planerar att öppna Starbucks-kaféer i anslutning till sina butiker, och inleder med att öppna tre butiker under 2015. De ska drivas av Ica men enligt Starbucks koncept och varumärke, skriver Ica i ett pressmeddelande."Genom att addera nya verksamheter som kompletterar Ica-butiken och handelsplatsen kan vi generera tillväxt i vår kärnaffär; dagligvaruhandeln.

Trelleborgs Allehanda - 16 sep 14 kl. 08:09

Ica satsar på Starbucks-kaféer


Ica i Sverige planerar att öppna Starbucks-kaféer i anslutning till sina butiker, och inleder med att öppna tre butiker under 2015. De ska drivas av Ica men enligt Starbucks koncept och varumärke, skriver Ica i ett pressmeddelande."Genom att addera nya verksamheter som kompletterar Ica-butiken och handelsplatsen kan vi generera tillväxt i vår kärnaffär; dagligvaruhandeln.

BT - 16 sep 14 kl. 08:09

Ica satsar på Starbucks-kaféer

Ica i Sverige planerar att öppna Starbucks-kaféer i anslutning till sina butiker, och inleder med att öppna tre butiker under 2015. De ska drivas av Ica men enligt Starbucks koncept och varumärke, skriver Ica i ett pressmeddelande. "Genom att addera nya verksamheter som kompletterar Ica-butiken och handelsplatsen kan vi generera tillväxt i vår kärnaffär; dagligvaruhandeln.

UT - 26 aug 14 kl. 07:25

Ica Vegby livs stänger

Icas enda matbutik stänger den sista september. Men ägaren planerar att öppna en ny, men fristående matbutik till våren. Det är ägaren Nabil Abdulahad som efter att ha drivit butiken i 17 år bestämt sig för att stänga Ica Vegby livs.

BT - 02 nov 14 kl. 17:00

Fick inte öppna bankkonto - var från Iran

Osman Sayadi, ursprungligen från Iran, fick uppehållstillstånd i Sverige i augusti efter åtta år som asylsökande. När han ville öppna ett bankkonto på Nordea blev han stoppad eftersom han ansågs vara en säkerhetsrisk. På Swedbank var det däremot inga problem för Osman att öppna konto.

Skånskan - 13 feb 19 kl. 21:28

Ica planerar för flytt till ny butik på väster

SJÖBO Planen för det nya handelsområdet Sjöbo Väst skickas nu ut på en andra remissrunda.
I förslaget är nu en servering för hamburgerkedjan McDonalds inritad. Det står också klart att det är Ica Supermarket som är tänkt att flytta till den planerade livsmedelsbutiken på området.

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 14 kl. 08:11

Ica satsar på Starbucks-kaféer

Ica i Sverige planerar att öppna Starbucks-kaféer i anslutning till sina butiker, och inleder med att öppna tre butiker under 2015. De ska drivas av Ica men enligt Starbucks koncept och varumärke, skriver Ica i ett pressmeddelande. "Genom att addera nya verksamheter som kompletterar Ica-butiken och handelsplatsen kan vi generera tillväxt i vår kärnaffär; dagligvaruhandeln..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Finansinspektionen kritisk till Riksbankens e-krona

20 remissinstanser har lämnat synpunkter på Riksbankens e-krona. Finansinspektionen jämför Riksbankens förslag med det floppande cashkortet..

Realtid - 3 timmar sedan

"Vi kommer fortsätta expandera"

Arctic Securities satsar på att ta marknadsandelar på krediter och företagsobligationsmarknaden i Sverige. Anna Hallsten, som är ansvarig för Arctic Securities svenska verksamhet, berättar för Realtid att teamet kommer växa ytterligare de kommande åren..

Realtid - 4 timmar sedan

Theresa May ansöker om förlängning

Storbritanniens premiärminister Theresa May har i dag ansökt om en förlängning av brexit till 30 juni..

Realtid - 5 timmar sedan

Cecilia Vestin till Fastpartners styrelse

Cecilia Vestin blir ny styrelseledamot i Fastpartner..

Realtid - 5 timmar sedan

Google får 15 miljarder kronor i EU-böter

EU-kommissionen dömde Google på onsdagen till 1,49 miljarder euro i böter för brott mot EU:s konkurrensregler..

Realtid - 6 timmar sedan

"Nya lagkrav på fondförvaltare tandlösa"

Regeringens nya lagförslag för att komma åt problematiken med oskäliga avgifter för “falskt aktiva” fonder kommer att få liten eller begränsad effekt. Det skriver Realtids Claes Folkmar och för i stället fram ett annat förslag för att komma till rätta med problemet..

Realtid - 6 timmar sedan

Arctic Securities rekryterar från Nordea och Swedbank

Investmentbanken Arctic Securities rekryterar från Nordea Markets till corp-sidan, DCM och Kreditanalys..

Realtid - 6 timmar sedan

Northmill växlar upp

Fintech-bolaget Northmill växlar upp med topprekrytering för att växa i Sverige, Finland och Polen. "Företaget har potential att bli ett av de absolut mest framgångsrika fintech-företagen i världen", säger Joakim Adolfson som rekyteras som ny CTO..

Realtid - 7 timmar sedan

"Ekonomi - Nuders chans att komma tillbaka"

Pär Nuder kan komma tillbaka till näringslivets finrum, om han fokuserar på det som han är bra på – ekonomi. Det anser Charlie Stjernberg, expert på kriskommunikation på byrån Prime..

Realtid - 9 timmar sedan

Storägare vann extrastämma i Oasmia

Extrastämman i Oasmia röstade på tisdagskvällen ja till det styrelseförslag som lämnats av bolagets störste ägare Per Arwidsson genom investeringsbolaget Arwidsro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.