DN > Inrikes

Monday, 25 March, 19:07

Liknande nyheter

Taggar: Extern, granskning, stärker, misstankenom , forskningsfuskav , KI:s, prorektor
Sydsvenskan - 16 nov 13 kl. 13:15

Granskning stärker Malmös kamp

Grälet om nordiska patentdomstolens placering har tagit en ny vändning. En granskning visar att justitieminister Beatrice Ask (M) har fel när hon säger att den mesta kompetensen finns i Stockholm..

Nyteknik - 05 nov 12 kl. 09:41

"Kollegial granskning stärker svensk forskningskvalitet"

DEBATT. Förslaget i forskningspropositionen till nytt granskningssystem av forskningen är bra men anslagen till universiteten måste höjas och universitetsledningarna börja ta ansvar för vad som sker inom universiteten, skriver fyra professorer från Kungl. Vetenskapsakademien..

Expressen - 14 sep 13 kl. 12:00

Misstanken: Skroten är en täckmantel

LINKÖPING. Kriminella grupperingar har flera gånger den senaste tiden försökt hindra mediers granskning av dem. Expressen fortsätter i dag att granska affärerna runt "skrotmaffian" i Linköping - och deras försök att tysta lokaltidningen Östgöta Correspondenten.

GöteborgsPosten - 19 nov 18 kl. 09:50

Misstanken: Ryskt spionage på svensk utbildning

En man i 50-årsåldern misstänks ha utfört ryskt spionage på en journalistisk utbildning i Kalmar, enligt en granskning som Dagens Nyheter gjort..

NSD - 18 jul 13 kl. 18:44

Dålig laxförsäljning efter Uppdrag granskning

Det råder bråda dagar för ortens fiskare. Efter att Uppdrag granskning i höstas sände programmet om laxfisket i Östersjön märker Lars Ökvist, delägare av Junköfiskarn, att det går sämre med försäljningen.? Det är hos grossisterna problemet ligger, säger han..

Uppsalanyheter.se - 11 sep 14 kl. 04:22

Saluhallen förstärker nattklubbsverksamheten

Nattklubbsverksamheten på Saluhallen tar ett nytt grepp inför hösten 2014, man tar in Brink & Berger som har erfarenhet av konserter, produktioner och nattklubbsverksamhet.Nattklubbsverksamheten på Saluhallen tar ett nytt grepp inför hösten 2014, man tar in Brink & Berger som har erfarenhet av konserter, produktioner och nattklubbsverksamhet.   Efter sommarens uppehåll är nattklubbsverksamheten på lördagar i Saluhallen tillbaka.

BT - 16 sep 13 kl. 13:22

Sluta ducka för mediernas granskning

Den senaste tiden har bjudit på flera exempel på kriskommunikation som havererar. ?Vi har utsatts för en förföljelse som saknar motstycke?

DI - 13 apr 18 kl. 18:33

Tobias Wikström: Fel med statlig granskning av investeringar

LEDARE. Fredagens debattartikel av Moderatledaren Ulf Kristersson var en välskriven skildring av hur det kinesiska ledarskapet stärker sitt grepp om viktiga institutioner. Det gäller också näringslivet.

Länstidningen i Jämtland - 25 apr 18 kl. 05:30

Många brister på Slåttergården visar kommunens granskning

I kommunens kvalitetsgranskning från 2017 utmärker sig Slåttergårdens äldreboende med flera anmärkningar. Bristerna rör bland annat personalbrist, många vikarier och dålig kunskap i svenska..

SR - 25 maj 18 kl. 11:16

Upprustad granskning inför GDPR

Datainspektionen förstärker för att kunna hantera tillsynen av den nya dataskyddslagen..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Israel attackerar mål i Gaza som svar på raketer

Israeliskt flyg bombade på måndagskvällen Hamasrörelsens baser i hela Gazaremsan. Attackerna är svaret på morgonens palestinska raketattack mot ett samhälle nära Tel Aviv, då åtta personer sårades..

DN - 2 timmar sedan

Björn Runge gör rymddrama

Den svenska regissören Björn Runge följer upp ”The wife” med rymddramat ”Stardream”..

DN - 3 timmar sedan

Scenrecension: Undergång där resurserna inte riktigt räcker till

Lars von Triers undergångsdrama ”Melancholia” blir musikteater på Kulturhuset Spira i Jönköping. Johanna Paulsson ser en djärv föreställning där resurserna inte riktigt räcker till..

DN - 3 timmar sedan

Över 1 000 smittade i ebolaepidemin i Kongo-Kinshasa

Över 1 000 människor har hittills insjuknat under den nästan åtta månader långa ebolaepidemin i östra Kongo-Kinshasa. Närmare två tredjedelar har avlidit, enligt landets hälsodepartement..

DN - 3 timmar sedan

Josefin Nilsson-film får Alexander Karim att nobba ”gubbslem”

Dokumentärfilmen om Josefin Nilsson fick bägaren att rinna över för skådespelaren Alexander Karim. I en debattartikel i Nyheter 24 lovar han att aldrig mer arbeta med ”gubbslem och skitstövlar” inom film, tv och teater..

DN - 4 timmar sedan

Lavin har gått i Jokkmokk – två skadade

En lavin har gått i Jokkmokks kommun. Ett sällskap befann sig på platsen och enligt uppgifter är två personer skadade. Polis och fjällräddare har dock inte fått en fullständig bild av händelsen och är på väg dit..

DN - 5 timmar sedan

Norwegian ska hyra flygplan

Flygbolaget Norwegian meddelar att man kommer att hyra flygplan och senarelägga försäljningen av äldre modeller efter det att bolagets 18 Boeing 737 Max8-plan belagts med flygförbud..

DN - 7 timmar sedan

Fjorton års fängelse för mord i Kävlinge

Två unga män, 22 och 17 år, döms för att ha mördat en 40-årig man i skånska Kävlinge i november i fjol. 22-åringen döms av Lunds tingsrätt till fängelse i 14 år för mord samt ringa narkotikabrott..

DN - 7 timmar sedan

Halmstad mediernas favorit i superettan

Halmstad är favorit till att vinna superettan i fotboll år, både hos oddssättare och bland bedömare inom medierna. Det framgick vid upptaktsträffen som hålls i Göteborg på måndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.