GT > Nyheter

Thursday, 21 March, 21:22

Liknande nyheter

Taggar: Investera, meri , Bohusbanan
DI - 04 jun 13 kl. 18:59

Hon vill investera mer pensionspengar i Afrika

Finansdepartementet överväger att låta pensionsfonder investera mer i Afrika. Det avslöjar biståndsminister Gunilla Carlsson när hon utvärderade FNs Millenniemål. "Företagen har en stor roll att spela närt det gäller bistånd", säger hon..

DI - 04 jun 13 kl. 18:59

Hon vill investera mer pensionspengar i Afrika

Finansdepartementet överväger att låta pensionsfonder investera mer i Afrika. Det avslöjar biståndsminister Gunilla Carlsson när hon utvärderade FNs Millenniemål. "Företagen har en stor roll att spela närt det gäller bistånd", säger hon..

SvD - 07 okt 15 kl. 17:03

Zennström: Pensionsbolagen borde investera mer

Pensionsfonderna borde investera mer i svenska tillväxtbolag. Det tycker Niklas Zennström som tillsammans med prins Daniel igår besökte Uppsala för att inspirera ungdomar till att starta företag..

Dagensanalys.se - 29 mar 18 kl. 14:10

90% av marknadsförare kan tänka sig investera mer i programmatisk annonsering

Enligt en ny studie utförd av Infectious Media kan 90% av marknadsförare tänka sig investera mer i programmatisk annonsering om de blir garanterade att få bättre resultatmätningar. Programmatisk annonsering underlättar för annonsörer då det är automatiserad och inte kräver ständig kontakt med andra. Problemet är att det har uppstått komplikationer när dessa annonser sedan ska mätas och analyseras.

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 11 kl. 13:02

Oppositionen vill investera mer

Oppositionen tycker att landstingstyrelsens budget är alldeles för kortsiktig. Därför vill de investera mera långsiktigt med pengar bland annat höjda patientavgifter och regeringsbidrag för könedkortning..

SR - 09 dec 13 kl. 06:32

EU kan investera mer i klimatfarlig kolkraft

Sverige borde driva på för att EU:s regionala utvecklingsbank ska sluta investera i fossil energi. Det anser Världsnaturfonden, inför bankens beslut om investeringar i nästa vecka..

DI - 30 maj 15 kl. 14:52

S vill investera mer - och höja skatten

Kravet på en mer offensiv politik med ökade investeringar dominerar S-kongressen i Västerås. Framtidsminister Kristina Persson tror inte att krona för krona-principen kan vara för evigt. ”Man måste vara öppen för att söka nya vägar”, säger hon till Di..

Skånskan - 14 aug 16 kl. 13:12

Investera mer i tågtrafiken

Det var rätt länge sedan jag åkte tåg senast. Under ett antal år när jag reste rätt mycket upplevde jag ständiga förseningar beroende på olika orsaker, något som lärt mig att inte åka med små tidsmarginaler t ex till sammanträden i Stockholm. Därför var det med lite av både oro och positiva förväntningar som jag valde att ta mig från Malmö till Sundsvall, via Stockholm.

DI - 10 okt 16 kl. 21:46

Bert Karlsson vill investera mer i Batljans satsning

Efter att ha lagt ner merparten av sina asylbostäder så vill Bert Karlsson fortsätta att satsa på bostäder. Han har redan gått in med pengar i den tidigare landstings- och kommunalrådet Ilija Batljans Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) och mer blir det. ”Jag vill bygga seniorboende ihop med honom.

DN - 28 okt 11 kl. 11:51

Kinabolagen redo investera 4,5 miljarder kronor

Saabs vd Victor Muller säger till Sveriges Radio P4 Väst att de kinesiska bolagen är beredda att totalt investera mer än en halv miljard euro, motsvarande ungefär 4,5 miljarder kronor, i Saab..

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Qahir, 19, ryckte pistol från rånare – kan vinna 100 000

Qahir, 19, satt i kassan precis som vanligt när den maskerade och beväpnade rånaren kom in.Då agerade Qahir blixtsnabbt – och ryckte pistolen ur rånarens hand.Nu kan han vinna 100 000 kronor för sin rådiga insats.

GT - 4 timmar sedan

Domen: Så går det för Frölunda

FRÅGORNA:1.  Ryan Lasch har öst in poäng den senaste tiden. Kommer han att klara av att hålla samma dominans i slutspelet?

GT - 4 timmar sedan

Frölunda-Malmö – betyg och tips inför kvartsfinalen

Malmö Redhawks slog ut Frölunda i kvartsfinal för nästan exakt ett år sedan.Nu möts lagen igen i årets kvartsfinal av SM-slutspelet.SportExpressens experter har betygsatt kvartsfinallagens olika delar – och panelen med bland annat Sanny Lindström, Magnus Nyström och Johan Svensson har tippat hur det kommer att sluta.

GT - 5 timmar sedan

Miljardsmäll för linbanan över älven

Trafiknämnden fick under torsdagen en riktig kalldusch då de nya kalkylerna för linbanan över älven presenterades. Enligt den senaste kalkylen kommer projektet i sin helhet passera 4 miljarderstrecket.– Nu är det bara att stänga ner så fort det bara går och avveckla alla kostnader, säger Martin Wannholt, gruppledare för Demokraterna.

GT - 5 timmar sedan

Klart: Förlänger med Frölunda

GÖTEBORG. Frölundas båda målvakter har suttit på utgående kontrakt.Nu säkrar klubben upp en av dem:Johan Mattsson, 26, förlänger sitt kontrakt med två år.

GT - 7 timmar sedan

Frontalkrock på riksväg – två skadade

En trafikolycka har inträffat på riksväg 166 i Bengtsfors kommun.Vägen är avstängd och två personer har avförts i ambulans, uppger SOS Alarm..

GT - 8 timmar sedan

Hamna på rätt sida av historien, Miljöpartiet

Blanda inte ihop avståndstagande och berättigad kritik mot Islamiska staten med muslimer som grupp, skriver Jörgen Fogelklou (SD) i en replik till Abdullahi Mohamed (MP)..

GT - 9 timmar sedan

Uppgifter: Backen lämnar Frölunda – trots kontrakt

Backtalangen Jakob Stenqvist, 21, har kontrakt med Frölunda till 2021.Men nu ser han ut att lämna klubben.I stället är han överens med finska Ässät, skriver Sportbladet..

GT - 10 timmar sedan

”Det kommer alldeles säkert bli grishockey”

GÖTEBORG. Malmö har byggt upp en stämpel som SHL:s mest fysiska lag under säsongen.Men för Sebastian Stålberg och Frölunda är saken klar inför kvartsfinalserien.

GT - 14 timmar sedan

Hon ljög för att fria en mördare – slapp straff

I Sverige är det inte olagligt att ljuga i ett polisförhör så att en mördare går fri.Förhoppningsvis täpps den luckan i lagen igen efter att Riksåklagaren tagit ett falskt alibivittne efter attentatet på Vår krog och bar till Högsta domstolen.Det ljugande vittnet friades både i tingsrätt och hovrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.