YA > Nyheter

Monday, 25 March, 04:23

YA - 15 mar 19 kl. 00:01

Äntligen blir farthinder utanför skolan verklighetVägen förbi Nils Holgerssongymnasiet är hårt trafikerad och många bilar kör betydligt fortare än tillåten hastighet. På initiativ från skolrådet skrevs 2017 en vädjan till Trafikverket om ett farthinder. Nu hörsammas deras önskan..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Nils Holgerssongymnasiet, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äntligenblir , farthinderutanför , skolan, verklighet
UT - 31 maj 18 kl. 01:00

Krönika: Äntligen var skolan över för mammans del

Juni 2016 stod jag nedanför trappan på Tingsholmsgymnasiet. Min lille köttbulle var färdig att ta klivet ut i vuxenvärlden. Och jag kände en stor lättnad.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 16:36

Försenad skola äntligen invigd

ARLÖV Äntligen är skolan klar. Efter åtskilliga motgångar krönt av en byggkonkurs kunde Svenshögskolans elever och personal på fredagen slutligen invigningsfira sin nya skola och idrottshall.– Det känns väldigt bra och extra speciellt att komma till en helt ny skola med en så bra arbetsmiljö för eleverna och personalen, konstaterade lika pinfärske rektorn Johan Lilia, som så sent som i måndags gjorde sin första arbetsdag på nya Svenshögskolan.

YA - 09 okt 14 kl. 15:27

Cykelväg äntligen på gång mycket krångel

Foto: Britt Risberg
Till våren ska cykelvägen mellan Blentarp och Sövde börja byggas, om de nuvarande planerna håller. På grund av flera administrativa missar har bygget skjutits upp i flera år.
– Cykelvägen är efterlängtad.

Skånskan - 22 timmar sedan

Farthinder byggs vid busshållplats

Skurup Elever och lärare har länge velat få ner hastigheten på vägen utanför Nils Holgerssongymnasiet. Nu hörsammar Trafikverket deras önskan.– Bilarna kör alldeles för fort förbi skolan.

Trelleborgs Allehanda - 27 jan 12 kl. 06:00

Ja till farthinder på Skegrieväg

Två nya farthinder i den södra delen av Lantmannavägen i Skegrie. Men sen får det vara nog med hinder på vägen, menar tekniska nämnden som svar på ett medborgarförslag.
På sitt sammanträde i onsdags beslöt tekniska nämnden att föreslå att det byggs två farthinder vid Skegrie skola under 2012.

DalaDemokraten - 23 maj 17 kl. 10:51

Farthinder ska stoppa fartsyndarna vid skolan: "Bara en tidsfråga innan de kör på oss"

Det körs för fort vid Domarhagsskolan och Karlfeldtgymnasiet och nu blir det farthinder på gatorna runt skolan..

Dalarnas tidningar - 23 maj 17 kl. 10:51

Farthinder ska stoppa fartsyndarna vid skolan: "Bara en tidsfråga innan de kör på oss"

Det körs för fort vid Domarhagsskolan och Karlfeldtgymnasiet och nu blir det farthinder på gatorna runt skolan..

Barometern - 19 aug 14 kl. 08:28

Omdiskuterat farthinder borta

Under flera år har det förekommit diskussioner om farthindret på Kyrkogatan i Högsby. Nyligen har hindret tagits bort och samtidigt har hastigheten sänkts till 40 kilometer i timmen. – Jag tycker det är jättebra på alla sätt och vis.

Skånskan - 17 aug 16 kl. 11:17

”Äntligen!” – Nya Östra invigdes

Eslöv – Äntligen!!
Rektor Christer Hägerklint satte ord på det som många säkert känt inför Nya Östra skolans invigning.
Och både elever och personal höll med – äntligen får de flytta in!!

Corren - 15 okt 18 kl. 21:11

Nu blir det farthinder vid skolan

Nu blir det upphöjt farthinder utanför Dackeskolan..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Flera skadade i militärövning

Fyra personer har under natten skadats i samband med militärövningen Northern Wind utanför Älvsbyn, uppger NSD. Polisen bekräftar uppgifterna om en olycka, men vill inte gå in på fler detaljer, inte heller hur många personer det rör sig om.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Insändare: Skånsk psykvård klarar inte den stora invandringen

Enligt rapporter som utgivits har vi kunnat se att den stora invandring som skett har haft undanträngningseffekter i den skånska specialistpsykiatrin. De människor som kommer hit från andra länder, som upplevt traumatiska saker har förståeligt ett stort behov av vård..

YA - 45 minuter sedan

Villa totalförstörd i brand

En villa utanför Nyköping har totalförstörts i en brand natten till måndagen. VIllaägaren upptäckte branden när han kom hem och larmade vid 01-tiden räddningstjänsten.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Ström och Nordqvist långt efter i Phoenix

Det svenska golflöftet Linnea Ström slutade på 18:e plats i Phoenix LPGA-tävling. Ström, som under veckan har åkt upp och ner i resultatlistorna, avslutande med en i sammanhanget medioker runda på 70 slag, två under par.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Piloter till möte om 737 Max

Flygplanstillverkaren Boeing har bjudit in fler än 200 piloter, tekniska chefer och representanter för tillsynsmyndigheter för ett informellt möte i Renton i amerikanska Washington på onsdag. Boeing hoppas på att återskapa förtroendet för den olycksdrabbade 737 Max-serien.(TT).

YA - 1 timme sedan

Sex svar om ryssutredningen

Det har varit en lång väntan på att den så kallade ryssutredningen ska bli färdig. Utredningen har varit en nagel i ögat på president Donald Trump, som nu åtminstone tillfälligt kan andas ut. Här är sex frågor och svar kring utredningen.

YA - 1 timme sedan

En gripen efter skottlossning

En person är gripen, misstänkt för mordförsök i Vårby, söder om Stockholm, uppger polisen för TT. Polisen fick strax före klockan 02 larm om ett lägenhetsbråk och att någon avfyrat ett skott. Om skottet avlossats inne i lägenheten eller inte, är oklart, och polisen är vid 02.

YA - 1 timme sedan

Insändare: Tankar om vårdcentralen i Borrby

Efter hjärtinfarkt har jag haft kontakt med sjukvården under många år. Det har huvudsakligen varit telefonsamtal med vårdcentralen i Borrby för förnyelse av recept..

YA - 1 timme sedan

Trump: Totalt friad av Muellerrapporten

Varken president Donald Trump eller någon i hans kampanjorganisation har medvetet konspirerat med Ryssland för att påverka valet 2016. Den slutsatsen drar USA:s justitiedepartement av den så kallade Muellerrapporten. Ett stort frikännande, anser Trump..

YA - 1 timme sedan

Tokyobörsen dyker i öppningen

Tokyobörsen inleder handelsveckan surt. I samband med öppningen rasar det ledande Nikkei 225 2 procent, ett fall som sedan tilltog till 3,2 procent i den inledande handeln.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.