YA > Nyheter

Monday, 25 March, 15:44

Liknande nyheter

Taggar: Inga, skyltarvid , inofficiellt, nakenbad
YA - 09 jun 17 kl. 00:01

Inga skyltar om nakenbad vid Snurrevägen

En kommuninvånare vill inte riskera att hamna bredvid nakna badare och vill nu att kommunen markerar nudistbadet vid Snurrevägen med skyltar..

Barometern - 26 jul 18 kl. 20:00

Inga skyltar till nya återvinningscentralen

För den som ska åka och besöka återvinningscentralen på Logistikvägen för första gången kan det vara bra att ta reda på adressen innan och kanske ta med sig en GPS. Det finns nämligen inga skyltar ännu som visar vart återvinningscentralen ligger. .

Länstidningen i Jämtland - 08 jan 16 kl. 15:20

Inga skyltar talar om att olycksbron vid Strådalen är smalare än vägen

– Det är en smal bro och det borde finnas skyltar som visar att vägen smalnar av. Det borde dessutom finnas skyltar som talar om vem som ska köra först, säger Chennet Landström, brandman i Lofsdalen som var på plats vid olyckan..

NT - 27 okt 11 kl. 18:42

Inga skyltar för p-platser

En inte oväsentlig sak glömdes bort när man gjorde en parkeringsplats vid nya Willys-butiken: Skyltar som markerar parkeringarna för handikappade, taxifordon och barnfamiljer..

Barometern - 13 mar 17 kl. 15:34

Inga skyltar utanför Fliseryd

En snårskog av bestämmelser gör att det inte går att sätta upp skyltar om café, lanthandel, ställplats och fiskecamp på väg 641 förbi Fliseryd..

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 19 kl. 12:00

Drygt tre år efter invigningen – fortfarande inga skyltar som visar folk rätt

Nya skyltar som leder till Söder och Campus utlovas på nytt. Senare..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Inga avspärrningar efter glykolutsläpp

Två dagar efter utsläppet på torget finns glykolen fortfarande utspridd på torget. Området är inte avspärrat och inga skyltar finns uppsatta..

DN - 01 aug 14 kl. 06:00

”I bassängen finns det inga hinder”

Maja Reichard har blivit en symbol för ­handikappidrotten.”Känslan att vara i vattnet ger mig en enorm frihetskänsla. Jag kan göra vad jag vill, i ­bassängen finns inga skyltar eller andra ­hinder”, säger den synskadade simmerskan.

Trelleborgs Allehanda - 16 dec 15 kl. 14:30

Bilföraren: Det fanns inga skyltar vid spåret

När föraren av olycksbilen närmade sig övergången var det fritt fram över spåren. Problemet var att det var ett hinder på andra sidan. Då kom tåget..

Skånskan - 16 okt 15 kl. 15:31

Pensionär vill ha nakenbad inomhus

Kävlinge – Jag vill ha en nakenbads-simhall för pensionärer där man kan ha trevligt!
Det önskemålet framförs av en kvinna som saknar denna facilitet i kommunen.I Kävlinge kommun finns i dag två badhus, Tolvåkersbadet i Löddeköpinge och Vikenbadet i Furulund.

SmålandsPosten - 18 feb 14 kl. 05:58

Nämnd säger ja till nakenbad

Fritidsnämnden är positiv till att det inrättas ett nakenbad i Växjö. Däremot är det oklart var det ska placeras. Det finns i?

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Utredare vill se öppna löner i elitserien

Många av Sveriges elitserieklubbar i bandy går tungt ekonomiskt. Hälften av klubbarna visade upp ett negativt resultat 2017 och i höstas valde förbundet att starta en utredning i syfte att ta fram förslag på åtgärder och nya regler kring elitlicensen. Nu har utredningen presenterats.

YA - 15 minuter sedan

Nervös väntan för bandyklubbarna

Spelar Hammarby och Sandviken i elitserien nästa säsong? På torsdag kommer beskedet. Sandviken, som åkte ut i SM-kvartsfinalen mot Hammarby, har en tung säsong bakom sig.

YA - 15 minuter sedan

Biotoppen: Skräckthrillern "Us" in som tvåa

"Captain Marvel" ligger kvar som etta på den svenska biotoppen - med utmanaren "Us" som tvåa. Jordan Peeles skräckthriller med Lupita Nyong'o i huvudrollen har fått mycket fin kritik. Det har också "Helan & Halvan" som går in på en sjundeplats på listan.

YA - 30 minuter sedan

Över 1 000 smittade i ebolaepidemin

Över 1 000 människor har hittills insjuknat under den nästan åtta månader långa ebolaepidemin i östra Kongo-Kinshasa. Närmare två tredjedelar har avlidit, enligt landets hälsodepartement. Det senaste utbrottet upptäcktes först i provinsen Kivu den 1 augusti och spred sig sedan till grannprovinsen Ituri.

YA - 1 timme sedan

Diana Ross försvarar Michael Jackson

Artisten Diana Ross försvarar Michael Jackson efter den omtalade dokumentärserien "Leaving Neverland", där popikonen anklagas för övergrepp på två pojkar.(TT).

YA - 1 timme sedan

Fem svenska mästare i finländska VM-truppen

Spelarna som tog SM-guld i ishockey ska även se till att det blir finländska framgångar i VM. Fem Luleåspelare finns med i den trupp förbundskapten Pasi Mustonens tagit ut till mästerskapet på hemmaplan i april.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Ersson debuterar i Tre Kronor

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg har tagit ut truppen till de två VM-förberedande landskamperna mot Slovakien och Ungern den 4 och 5 april i Budapest. Sverige inleder mot Slovakien och möter sedan hemmanationen dagen efter.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Elev misstänks ha misshandlat lärare

En elev i fjärde klass i en skola i Jönköping misstänks ha misshandlat en lärare som skulle avstyra ett bråk, skriver SVT Jönköping. Enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket hamnade två elever i fjärde klass i bråk på skolgården under en rast. De slogs och skrek åt varandra.

YA - 45 minuter sedan

Lavin har gått i Jokkmokk - två skadade

En lavin har gått i Jokkmokks kommun. Ett sällskap befann sig på platsen och enligt uppgifter är två personer skadade. Polis och fjällräddare har dock inte fått en fullständig bild av händelsen och är på väg dit.

YA - 30 minuter sedan

Då har "Deadwood"-filmen premiär

Långfilmsuppföljaren till den hyllade westernserien "Deadwood" får svensk premiär den 1 juni på HBO Nordic. Originalserien sändes i tre säsonger 2004-2006 och belönades med hela 8 Emmys. Trots det lades serien ned utan något riktigt tillfredställande avslut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.