YLE > Finland

Thursday, 21 March, 08:47

Liknande nyheter

Taggar: Hundratals, vårdhemhar nu , granskats
Sydsvenskan - 11 mar 15 kl. 05:42

Revisorer har hundratals uppdrag

Mer än var femte revisor har mer än 100 aktiva uppdrag, enligt en kartläggning som gjorts av kreditupplysningsföretaget UC. 3 130 revisorer har granskats. 105 av dem har 200 aktiva uppdrag eller fler.

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 15 kl. 05:42

Revisorer har hundratals uppdrag

Mer än var femte revisor har mer än 100 aktiva uppdrag, enligt en kartläggning som gjorts av kreditupplysningsföretaget UC. 3 130 revisorer har granskats. 105 av dem har 200 aktiva uppdrag eller fler.

SvD - 11 mar 15 kl. 05:41

Revisorer har hundratals uppdrag

Mer än var femte revisor har mer än 100 aktiva uppdrag, enligt en kartläggning som gjorts av kreditupplysningsföretaget UC. 3 130 revisorer har granskats. 105 av dem har 200 aktiva uppdrag eller fler.

SVT - 26 okt 16 kl. 02:01

Amnesty-rapport: Hundratals döda i koalitionens flygattacker

Elva flyganfall i Syrien, utförda av den USA-ledda militärkoalitionen riktade mot extremistgruppen IS, har granskats av Amnesty International i en ny rapport. Enligt undersökningen ska närmare 300 civila ha dött i attackerna, men koalitionen har bara erkänt ett dödsfall. Nu kräver Amnesty bättre transparens..

Kristianstadsbladet - 18 apr 13 kl. 05:08

Våldsam explosion i gödningsfabrik


En våldsam explosion i en fabrik för gödningsmedel i Texas satte eld på kringliggande byggnader. En talesman för säkerhetsdepartementet i Texas uppger för Reuters att det kan röra sig om hundratals skadade.Han kunde inte säga om det finns dödsoffer.

BT - 18 apr 13 kl. 06:26

Flera döda i våldsam explosion

En våldsam explosion i en fabrik för gödningsmedel i Texas satte eld på kringliggande byggnader. Enligt uppgifter från sjukhus och lokala medier har flera dödats i explosionen och branden, uppemot hundra personer kan vara skadade. En talesman för säkerhetsdepartementet i Texas uppger för Reuters att det kan röra sig om hundratals skadade.

BT - 18 apr 13 kl. 07:31

100-tals skadade i våldsam explosion i gödningsfabrik

En våldsam explosion i en fabrik för gödningsmedel i Texas satte eld på kringliggande byggnader. En talesman för säkerhetsdepartementet i Texas uppger för Reuters att det kan röra sig om hundratals skadade. Han kunde inte säga om det finns dödsoffer.

BT - 18 apr 13 kl. 23:53

Våldsam explosion i Texas-fabrik

En fabrik som tillverkade konstgödsel exploderade i ett enormt eldhav och spydde ut giftig rök i småstaden West i Texas. Ett halvt dygn efteråt kunde myndigheterna fortfarande inte säga hur många dödsoffer som krävts. Explosionen, som inträffade i onsdags kväll lokal tid, förstörde också ett flerbostadshus och ett vårdhem.

BT - 02 feb 18 kl. 19:43

"Det har nästan blivit som ett litet Ullared”

På 15 år har den gula byggnaden norr om Dalsjöfors gått från nedgången och utan värme till ett second hand-ställe med hundratals i kön varje lördag. Nu hoppas Gärdhem på minst 15 års verksamhet till..

Nyheter 24 - 17 maj 11 kl. 09:57

Obamas skämt knäckte feg Trump


Mannen med USA:s kändaste frisyr hoppar av presidentvalet. Varför och varför nu? WASHINGTON.

Sydsvenskan - 07 nov 11 kl. 06:30

Knarkkvot kan vara bov i polisskandaler

Inbrott i parfymlager, vapensmuggling och frigivning av misstänkta mot pengar. Polisen i New York har hyllats för effektiv brottsbekämpning, men skakas nu av en serie skandaler som urgröper allmänhetens förtroende.
NEW YORK.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Svenska Yle live: Se hur det nya konstmuseet i Ekenäs ser ut

Vinnaren i arkitekttävlingen för Raseborgs nya konstmuseum utses i dag. Sex bidrag har varit med i tävlingen som ordnas av Albert de la Chapelles konststiftelse.

YLE - 1 timme sedan

#femtioelvafrågor: Kan skolgångsbiträdenas situation med utebliven semesterlön någonsin förbättras?

Om riksdagspolitikerna vill förbättra skolgångsbiträdernas situation gäller det att se över arbetsavtalslagen. Det säger Minna Pirkkijärvi, sakkunnig vid fackförbundet JHL..

YLE - 1 timme sedan

Allt fler fulla finländare tar livet av varandra - under det senaste året har antalet dödsfall ökat kraftigt

Alkoholrelaterade dödsfall ökade kraftigt ifjol, speciellt bland män. I fyllan gör man upp med varandra och tar till kökskniven, med förödande konsekvenser..

YLE - 2 timmar sedan

Skattesmällen dyr för Sjundeåförening - allmännyttighet handlar mer om paragrafer än om talko

Intresseföreningen bakom Sjundeå bollhall ansågs inte vara allmännyttig och fick därför betala nästan 200 000 euro i skatt..

YLE - 3 timmar sedan

Klagomål om brister i äldrevården utreds i Åbo

Det finns många brister inom äldre vården i Åbo. Regionförvaltningsverket utreder som bäst 15 klagomål som har lämnats in av äldre, anhöriga eller personal..

YLE - 3 timmar sedan

Societetshuset i Lovisa renoveras till fest- och möteslokal – politiker var oeniga om när källaren ska renoveras

Societetshuset i Lovisa har senast varit som huvudbibliotek, men biblioteket flyttade ut till följd av dålig inneluft. Nu ska det anrika huset få nytt liv..

YLE - 3 timmar sedan

Om miljöorganisationerna fick bestämma - här är de viktigaste klimatåtgärderna

De senaste veckornas klimatdemonstrationer har väckt mycket uppståndelse i medier och på gatorna. Flera demonstrationer ser ut att vara på kommande - men vilka åtgärder vill miljöorganisationerna egentligen se?.

YLE - 12 timmar sedan

Minibeslut i Hangö: Outi McDonald får lön men bara från och med november - fortfarande ingen klarhet i den stora lönefrågan

Politikerna i Hangö lyckades ännu inte besluta om den felaktigt uppsagda ledande läkaren ska få lön för alla de år som rättsprocessen pågick..

YLE - 14 timmar sedan

Kommentar: Samlingspartiet vill inte längre ha sin egen vårdreform - och plötsligt är alla tillbaka på ruta ett

Samlingspartiet gjorde idag en mästerlig kovändning. Plötsligt är nästan allting fel med den vårdreform man arbetat febrilt med i åratal. Efter det här blir det knappast enklare att få ihop vare sig regering eller vårdreform, skriver Svenska Yles politiska reporter Magnus Swanljung..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.