YLE > Finland

Thursday, 21 March, 09:23

Liknande nyheter

Taggar: Inget, äktenskapför , minderårigai , fortsättningeninte , ensmed , dispens
YLE - 29 dec 16 kl. 20:26

Yle granskar: Tunga droger säljs med mobilappar - också minderåriga köper droger på webben

”Rent kokain, lite oljigt men silkeslent för näsan, 250 euro per gram.” Så kan det låta i fri översättning i en av många finskspråkiga annonser på handelsplatsen Silkkitie (Sidenvägen). Postleverans av drogerna utlovas på ett par dygn.

Expressen - 25 jun 15 kl. 20:13

Tingsvall tvekar inför fortsättningen i Lugi

Flera svenska och utländska klubbar har hört av sig men Albin Tingsvall har inget svar. Lugispelaren vet fortfarande inte om han spelar handboll i höst. – Jag går fortfarande i tankarna om jag ska fortsätta eller inte, säger han..

YLE - 06 aug 16 kl. 23:32

Skada stör Oláh inför fortsättningen: ”Som att ha en pingisboll i skon”

Den första motståndaren avfärdades enkelt, men att ta ännu en seger blir en väldigt tuff uppgift för Benedek Oláh. Förutom stenhårt danskt motstånd väntar fortsatt hård kamp mot en fotskada. Det var en påtagligt nöjd finländsk bordtennisspelare som mötte medierna efter öppningsmatchen i OS-turneringen i pingishallen Riocentro.

DN - 16 jun 13 kl. 00:05

?Äktenskap via ombud bör förbjudas i Sverige?

Kritik mot utredning. Regeringens utredare vill kriminalisera tvångsäktenskap. Det är bra.

YLE - 01 feb 17 kl. 14:58

Victorzon: Inget ändrar på Vasa centralsjukhus

Överläkare Mikael Victorzon hoppas att personalen på Vasa centralsjukhus andas lättare efter dagens besked: cancerkirurgin och hjärtvården föreslås fortsätta på centralsjukhuset. Victorzon tror också att ortopedin får fortsätta. Olika grupper med utredare har ombetts komma med förslag för hur man ska garantera att de sjukhus som utför olika ingrepp har tillräcklig kunskap.

YLE - 17 jun 12 kl. 12:30

Inget EM för pånyttfödd Linda Sandblom

Säsongens stora mål gick Linda Sandblom förbi när hon inte lyckades nå EM-kvalgränsen till Helsingfors på lördagen. Säsongen har ändå inneburit ett stort kliv framåt för höjdhopperskan, som förbättrat sitt personbästa med sex centimeter tack vare en förnyad teknik. Förra veckan putsade Sandblom sitt personliga rekord rejält genom att hoppa 183 i Karis.

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

SmålandsPosten - 19 aug 13 kl. 06:47

?Inget tips är för litet och inget är för stort?

?Är ni rädda för älgen där i stan?? Jag fick den frågan i helgen med anledning av lördagens artikel om att flera personer som rört sig i Fyllerydsskogen råkat ut för en närgången älg, antytt att ?

HBL - 28 sep 13 kl. 07:44

E-räkning är inget tvång

BORGÅ. De nya reglerna kring hur man kan betala sina räkningar är inte helt självklara.
Mia Roos känner att hon blir tvingad att övergå till e-räkningar, trots att hon verkligen inte vill.

SmålandsPosten - 20 jan 15 kl. 21:36

PCT: "Vi känner inget sug inför att hjälpa lakejerna"

Lakers Lakejer vill att PCT ska vara med i lakejernas nybildade klack- och tifoverksamhet.
Det blir dock tummen ner från PCT.
– Det är deras beslut att ta avstånd från oss.

YLE - 04 sep 17 kl. 06:07

Så fortsätter basket-EM för Lauri Markkanen och Finland

Finlands basketherrar har bjudit på sanslös dramatik i sina tre första gruppspelsmatcher i EM-slutspelet på hemmaplan. Ännu är inget spikat vad gäller fortsättningen, efter mellandagen på måndag väntar tuffa duster mot Grekland och Island. Finland har spelat tre matcher av EM-slutspelets gruppspel i Helsingforsarenan och knappast lämnat någon bänkidrottare oberörd.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Svenska Yle live: Se hur det nya konstmuseet i Ekenäs ser ut

Vinnaren i arkitekttävlingen för Raseborgs nya konstmuseum utses i dag. Sex bidrag har varit med i tävlingen som ordnas av Albert de la Chapelles konststiftelse.

YLE - 1 timme sedan

#femtioelvafrågor: Kan skolgångsbiträdenas situation med utebliven semesterlön någonsin förbättras?

Om riksdagspolitikerna vill förbättra skolgångsbiträdernas situation gäller det att se över arbetsavtalslagen. Det säger Minna Pirkkijärvi, sakkunnig vid fackförbundet JHL..

YLE - 2 timmar sedan

Allt fler fulla finländare tar livet av varandra - under det senaste året har antalet dödsfall ökat kraftigt

Alkoholrelaterade dödsfall ökade kraftigt ifjol, speciellt bland män. I fyllan gör man upp med varandra och tar till kökskniven, med förödande konsekvenser..

YLE - 3 timmar sedan

Skattesmällen dyr för Sjundeåförening - allmännyttighet handlar mer om paragrafer än om talko

Intresseföreningen bakom Sjundeå bollhall ansågs inte vara allmännyttig och fick därför betala nästan 200 000 euro i skatt..

YLE - 3 timmar sedan

Klagomål om brister i äldrevården utreds i Åbo

Det finns många brister inom äldre vården i Åbo. Regionförvaltningsverket utreder som bäst 15 klagomål som har lämnats in av äldre, anhöriga eller personal..

YLE - 3 timmar sedan

Societetshuset i Lovisa renoveras till fest- och möteslokal – politiker var oeniga om när källaren ska renoveras

Societetshuset i Lovisa har senast varit som huvudbibliotek, men biblioteket flyttade ut till följd av dålig inneluft. Nu ska det anrika huset få nytt liv..

YLE - 4 timmar sedan

Om miljöorganisationerna fick bestämma - här är de viktigaste klimatåtgärderna

De senaste veckornas klimatdemonstrationer har väckt mycket uppståndelse i medier och på gatorna. Flera demonstrationer ser ut att vara på kommande - men vilka åtgärder vill miljöorganisationerna egentligen se?.

YLE - 13 timmar sedan

Minibeslut i Hangö: Outi McDonald får lön men bara från och med november - fortfarande ingen klarhet i den stora lönefrågan

Politikerna i Hangö lyckades ännu inte besluta om den felaktigt uppsagda ledande läkaren ska få lön för alla de år som rättsprocessen pågick..

YLE - 14 timmar sedan

Kommentar: Samlingspartiet vill inte längre ha sin egen vårdreform - och plötsligt är alla tillbaka på ruta ett

Samlingspartiet gjorde idag en mästerlig kovändning. Plötsligt är nästan allting fel med den vårdreform man arbetat febrilt med i åratal. Efter det här blir det knappast enklare att få ihop vare sig regering eller vårdreform, skriver Svenska Yles politiska reporter Magnus Swanljung..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.