Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 15:23

Liknande nyheter

Taggar: Affiliate-förvärvmåste , göras, begåvat

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 minuter sedan

Tyskt fintech-bolag rusar efter granskning

Den advokatbyrå som anlitats för att utföra en extern granskning av det tyska fintech-bolaget Wirecards Singapore-filial har inte hittat några bevis för den korrupta eller felaktiga rapportering som framkom i en granskning från Financial Times (FT)..

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Citybutiker och uppdragsanalyser

PORTFÖLJUPPDATERING I avsaknad av nya positiva nyheter har Nordiska Värdeportföljens värdecase trampat vatten den gångna veckan..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Börsplus: Prislappen lockar - teckna

Industrikonglomeratet Teqnion är en ny serieförvärvare på väg till First North. Bolaget ger ett seriöst intryck men mest av allt är det prislappen på tio gånger vinsten som lockar..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

”Måste vara aktienörd för att lyckas”

Succéfondbolaget Didner & Gerge hade ett nattsvart fjolår. Men strategin ligger fast och grundaren Henrik Didner ser uppsida i Danske Bank och Nordea..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

El-Erian: Ingen amerikansk recession i år

Den tidigare Pimco-chefen Mohammed El-Erian, som är nu ekonomisk chefsrådgivare på Allianz, bedömer att USA inte går in i recession varken i år eller 2020. Det uppgav han i samband med CNBC-programmet Squawk Box..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Detaljhandelskedja lyfter i förhandeln på Wall Street

Terminerna för de ledande börsindexen i USA låg på plus inför tisdagens handelsstart sedan oron över de globala tillväxtutsikterna lättat något..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Så mycket kostade cyberattacken Norsk Hydro

Norsk Hydro bedömer att den finansiella effekten av den första veckan efter cyberattacken uppgår till 300-350 miljoner norska kronor, varav det mesta härrör från tappade marginaler och volymer i verksamheten Extruded Solutions..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Svenska företag överraskade över starkt konjunkturläge

De svenska storföretagen är överraskade av att konjunkturläget fortsätter att vara så pass starkt som det är. Det visar Riksbankens återkommande företagsundersökning. .

Affärsvärlden - 1 timme sedan

"Jag var mentalt förberedd"

"Att verka för verksamhetens och min egen nedmontering är ganska speciella omständigheter att arbeta under", säger Sofia Berg, som är nominerad till Årets bolagsjurist..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Därför sänker Morgan Stanley Sandvik

Aktien i Sandvik är inte prissatt med hänsyn tagen till en ny, kommande recession i industrisektorn. Det menar Morgan Stanley som har sänkt sin rekommendation för Sandvik från jämvikt till undervikt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.