SVT > Inrikes

Thursday, 21 March, 22:47

SVT - 14 mar 19 kl. 06:38

Terrorforskaren: ”Inte så förvånande”Grov misshandel, häleri och mordmisstankar. Terrorforskaren Magnus Ranstorp blir inte överraskad över IS-återvändares inblandning i brottslighet. – Många har tidigare haft en småkriminell bakgrund, så det är inte förvånande, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Magnus Ranstorp, IS

Dela artikeln

208 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TerrorforskarenInte , , förvånande
Expressen - 04 jun 17 kl. 02:49

Terrorforskaren: ”Tyvärr är det inte förvånande”

Terrorforskaren Hans Brun medverkade i Expressen TV:s livesändning.Här är fem frågor och svar..

DI - 19 dec 16 kl. 22:52

Terrorforskaren: Inte förvånande

Magnus Ranstorp, terrorforskare vid Försvarshögskolan, säger att det inträffade inte är förvånande..

SvD - 02 mar 16 kl. 11:38

Expert: "Förvånande att extremhögern inte lyfts fram"

Att Säpo nu sänker terrorhotnivån till 3 är logiskt eftersom frågetecknen efter attackerna i Paris har rätats ut, menar terrorforskaren Magnus Ranstorp. Men han är förvånad över att så lite fokus riktas mot de högerextrema krafterna..

Trelleborgs Allehanda - 16 apr 13 kl. 11:13

Bostonoffer träffade av metallskrot

Foto: Ap
Minst tre dog och över 140 skadades i det värsta bombdådet i USA sedan 11 september 2001. Många har svåra skador på benen och läkare rapporterar att offren träffats av metallskrot. Två odetonerade bomber hittades.

SR - 26 jul 16 kl. 17:14

Terrorforskare inte förvånad

Det är inte förvånande att det är en kyrka som har attackerats i Frankrike, menar terrorforskaren Hans Brun..

SvD - 11 feb 17 kl. 15:33

Expert: "Inte förvånad över att svensk gripits"

Terrorforskaren Magnus Ranstorp säger till SvD att det inte är förvånande att en svensk grips misstänkt för att ha planerat terrorbrott. – Vi har redan exporterat terrorister till terroraktioner i andra länder, det är inte ovanligt att svenskar dyker upp i sådana här sammanhang. .

UNT - 23 mar 17 kl. 12:13

Terrorforskare: "Överraskande dramatiskt"

Terrorattacken i London är förvånande, enligt terrorforskaren Tim Wilson, med tanke på gärningsmannens begränsade resurser..

GöteborgsPosten - 23 mar 17 kl. 12:13

Terrorforskare: "Överraskande dramatiskt"

Terrorattacken i London är förvånande, enligt terrorforskaren Tim Wilson, med tanke på gärningsmannens begränsade resurser..

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Björklund (L): ”Det är väldigt olyckligt för Sverige”

Liberalernas partiledare Jan Björklund är starkt kritisk efter KD:s besked om att de nu börjar samtala med Sverigedemokraterna. – Det är sorgligt, säger han..

SVT - 5 timmar sedan

John Lundvik om kollapsen efter Melodifestivalen: ”Jag sov i 24 timmar”

Det har gått nästan två veckor sedan John Lundvik tog hem vinsten i Melodifestivalen – och i maj tävlar han i Eurovision song contest. Spela klippet för att höra honom berätta hur han kollapsade efter Mello. – Jag sa till min sambo och mina barn att jag går och vilar en stund.

SVT - 9 timmar sedan

KD-ledaren öppnar för SD-samarbete

Kristdemokraternas partistyrelse har beslutat att partiet ska kunna samtala med samtliga riksdagspartier, inklusive Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet, för att söka stöd i olika sakpolitiska frågor. Det skriver KD-ledaren Ebba Busch Thor på sin Facebooksida..

SVT - 10 timmar sedan

Årets trädgårdstrend – skapa en återvunnen mobil trädgård

Återvinning och egen odling av grönsaker är trender i trädgårdsvärlden även i år. En gammal husvagn som skulle till tippen blev en ny idé – ett mobilt växthus..

SVT - 15 timmar sedan

Flera döda i explosioner i Afghanistan

Flera explosioner har inträffat i Afghanistans huvudstad Kabul. Minst sex personer har dödats och 23 har skadats, uppger en talesperson för hälsomyndigheten för nyhetsbyrån Reuters..

SVT - 15 timmar sedan

Elisabeth Marmorstein: Uppgörelsen blir den stora snackisen

Socialdemokraternas samlas till kongress i Örebro med tema Kompetens och livslångt lärande. Men den stora snackisen i korridorerna kommer att vara vad uppgörelsen med C och L betyder för partiet, enligt SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein. – Det finns kritik mot samarbetet.

SVT - 15 timmar sedan

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om politik

På fredag inleds Socialdemokraternas partikongress – hur kommer partiet bemöta fackens kritik efter januariavtalet? Hur mår egentligen Liberalerna? Och vad kan vi vänta oss i vårändringsbudgeten?

SVT - 17 timmar sedan

”Regeringen inte socialdemokratisk” – kritik från facken

Bara en vecka innan Socialdemokraterna samlas till partikongress går nu fackförbundet Pappers till hårt angrepp mot regeringens politik. – Det är inte en socialdemokratisk regering utan någonting annat, säger ordföranden Matts Jutterström till SVT..

SVT - 17 timmar sedan

21 mars: Nattens nyheter

SVT - 21 timmar sedan

Brand blossade upp igen – villa totalförstörd

En villa i Gammelstad i Luleå kommun totalförstördes efter en kraftig brand. Branden släcktes under onsdagseftermiddagen, men blossade upp igen sent på onsdagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.