SVT > Inrikes

Wednesday, 20 March, 16:13

SVT - 14 mar 19 kl. 13:35

Damberg svarar på M-ledarens kritik: Nya lagstiftningar är på vägModeraterna kräver att regeringen agerar snabbt för att polisen och Säpo får de viktiga verktyg på plats, i form av signalspaning, dataavläsning och datalagring, som behövs för att möta de hot Sverige ställs inför. Inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att verktygen som Ulf Kristersson efterlyser är på väg, och kan vara på plats första augusti om riksdagen röstar för dem..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Säpo, Sverige, Mikael Damberg, Ulf Kristersson

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Damberg, svarar, M-ledarens, kritikNya , lagstiftningarär på , väg
Helsingborgs Dagblad - 18 okt 15 kl. 23:18

Spotify svarar på Newsoms kritik

Spotify är inte alls "en skurkaktig komplott" eller en "stinkande banan", enligt Jonathan Prince, musiktjänstens internationella kommunikationschef.Han svarar på den kritik som artisten Joanna Newsom riktade mot Spotify för ett par dagar sedan, då hon utöver att fälla ovanstående omdömen även sade att företagets affärsidé bygger på "att kringgå tanken på att betala artisterna"."Vi skulle gärna sätta oss ned med Joanna och försöka reda ut ett par missuppfattningar kring hur Spotify arbetar för att stödja artister, låtskrivare och hela musikindustrin", skriver Prince i ett uttalande, enligt LA Times.

Sydsvenskan - 18 okt 15 kl. 23:18

Spotify svarar på Newsoms kritik

Spotify är inte alls "en skurkaktig komplott" eller en "stinkande banan", enligt Jonathan Prince, musiktjänstens internationella kommunikationschef.Han svarar på den kritik som artisten Joanna Newsom riktade mot Spotify för ett par dagar sedan, då hon utöver att fälla ovanstående omdömen även sade att företagets affärsidé bygger på "att kringgå tanken på att betala artisterna"."Vi skulle gärna sätta oss ned med Joanna och försöka reda ut ett par missuppfattningar kring hur Spotify arbetar för att stödja artister, låtskrivare och hela musikindustrin", skriver Prince i ett uttalande, enligt LA Times.

Västerbottens Folkblad - 18 okt 15 kl. 23:19

Spotify svarar på Newsoms kritik

Spotify är inte alls ”en skurkaktig komplott” eller en ”stinkande banan”, enligt Jonathan Prince, musiktjänstens internationella kommunikationschef. Han svarar på den kritik som artisten Joanna Newsom riktade mot Spotify för ett par dagar sedan, då hon utöver att fälla ovanstående omdömen även sade att företagets affärsidé bygger på ”att kringgå tanken på att betala artisterna”. […].

SR - 13 dec 18 kl. 18:52

Damberg svarar på kritiken från gruvnäringen

Nu svarar den socialdemokratiska näringsministern Mikael Damberg på Svemins kritik om att det är nästintill omöjligt att starta en gruva i Sverige..

Resume - 16 jul 13 kl. 08:28

Spotify svarar på Yorkes kritik


Radioheads frontman Thom Yorkes kritik mot Spotify har inte gått  streamingtjänsten förbi.  Idag svarar bolaget på kritiken..

Expressen - 15 mar 15 kl. 17:47

Kalle Moraeus svarar efter Berglunds kritik

Nu svarar Kalle Moraeus efter Anders Berglunds kritik. Han avslöjar även att han ställde krav på SVT när han först skulle göra jobbet som programledare. – Vi kom fram till att om jag ska göra det här programmet så ska jag ju liksom göra det jag är bäst på - att spela musik, säger Kalle Moraeus..

Kristianstadsbladet - 29 okt 18 kl. 21:27

Förbundet svarar på Vannebergas kritik: ”Vi ruckar inte på bestämmelserna”

Vanneberga IF tvingas till ett extrakval i jakten på division IV. Något som fick lagets tränare Jens Larsson att rasa och rikta stark kritik mot Skånes Fotbollförbund. Nu svarar förbundet på kritiken om extrakvalet.

DN - 26 sep 14 kl. 19:00

Anstalten svarar på Sundes kritik

Pirate Bay-grundaren Peter Sunde riktar skarp kritik mot kriminalvårdsanstalten i Västervik. –Vi är lyhörda för eventuell kritik som framförs, svara kriminalvårdschef Åsa Lindberg i ett mejl till DN..

SVT - 27 jan 11 kl. 19:51

Så svarar Ask på kritik mot datalagringsdirektivet

Justiteminister Beatrice Ask svarar nu på den hårda kritiken mot den nya lagen om datalagring. Internetoperatörerna förstår inte vad som förväntas av dem, och anser att regeringen dröjer för länge med beskeden..

Västerbottens Folkblad - 30 okt 12 kl. 17:24

Svarar på JO-kritik

Kriminalvårdsanstalten i Sörbyn svarar nu på kritiken från en intagen som gjort en JO-anmälan mot en av de anställda. Den intagne gjorde en JO-anmälan mot [...].

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

SVT-medarbetarnas krav: Fler trygga anställningar

I dag publicerar flera medarbetare på SVT Kultur ett öppet brev hos Expressen där de kräver att fler på redaktionen ska få tryggare anställningar. – Vi har lyft på locket och nu vågar folk berätta hur det är att vara frilans och visstidsanställd på SVT Kultur, säger Amanda Horne, fackligt ombud..

SVT - 3 timmar sedan

Lagrådet underkänner förslag om ny terrorlag

Regeringens förslag om att kriminalisera deltagande och samröre i terrororganisationer underkänns av lagrådet. Rådet gör bedömningen att lagen skulle strida mot föreningsfriheten om den antas..

SVT - 5 timmar sedan

Årsrapport från Must: Rysslands militära förmåga ökar

Ryssland fortsätter att modernisera sin vapenarsenal och har ökat sin militära förmåga. Det framgår av årsrapporten från den militära underrättelsetjänsten, Must. Även Kinas ökande underättelsearbete i Sverige och närvaro i Arktis kan utgöra en säkerhetsrisk, enligt rapporten..

SVT - 6 timmar sedan

Finland lyckligaste landet – igen

De nordiska länderna toppar återigen listan över världens lyckligaste länder, visar en FN-rapport. Finland får för andra året i rad förstaplatsen, följt av Danmark, Norge och Island. Sverige avancerar från nionde till sjunde plats.

SVT - 6 timmar sedan

Utsläppen från industrierna ökar – efterfrågar politiska insatser

Tunga industrier och näringslivet står för över 30 procent av Sveriges totala utsläpp. Enligt Naturvårdsverket har utsläppen från industrin dessutom ökat de senaste två åren. Näringsminister Ibrahim Baylan (S) möter Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 7 timmar sedan

Vårdagjämning: Hur ser det ut hos dig?

Nu går vi mot ljusare tider när vårdagjämningen infaller. Men finns det några vårtecken? Dela med dig av dina bilder här!.

SVT - 11 timmar sedan

20 mars: Nattens nyheter

SVT - 13 timmar sedan

M: Fördubbla EU-pengarna till kärnkraft

Moderaterna vill att EU:s kärnkraftsbudget ska fördubblas. Det utspelet gör man nu inför EU-valet. Pengarna vill man använda till forskning i nästa generations kärnkraftverk, och man utesluter inte mer kärnkraft i Sverige..

SVT - 13 timmar sedan

Första kvinna att få världens finaste pris i matematik

Den amerikanska matematikprofessorn Karen Uhlenbeck är den första kvinnan att tilldelas det prestigefyllda norska Abel-priset..

SVT - 18 timmar sedan

Ny rapport: Få funktionshindrade får jobb efter daglig verksamhet

Få funktionshindrade går vidare till jobb eller studier efter daglig verksamhet, trots att syftet är att just utveckla möjligheten till arbete. Det visar Socialstyrelsens nya rapport. – Här kan vi konstatera att det finns utrymme för förbättring, säger Karin Flyckt på Socialstyrelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.