SVT > Inrikes

Saturday, 23 March, 11:33

SVT - 14 mar 19 kl. 22:24

Utbildningsministern: Inga läckor om anvisningar följsEfter att en deluppgift av de nationella proven återigen läckt på sociala medier reagerar utbildningsminister Anna Ekström på vad hon anser är slarv från ansvariga. – Jag blir upprörd över att välutbildade vuxna inte kan hantera enkla anvisningar om hur provet ska hanteras, säger hon..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Anna Ekström

Dela artikeln

152 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utbildningsministern, Inga, läckorom , anvisningar, följs
Uppsalanyheter.se - 28 jul 17 kl. 10:10

Recension: Inga "transportsträckor" med Miss Li på Parksnäckan

SMHI hade utlovat regn men konsertarrangörerna på parksnäckan verkar i år ha tumme med vädergudarna för även denna kväll badade den fina utomhusscenen i sol...SMHI hade utlovat regn men konsertarrangörerna på parksnäckan verkar i år ha tumme med vädergudarna för även denna kväll badade den fina utomhusscenen i sol. Efter förband i form av Marlene Oak från Stockholm äntrar Miss Li/ Linda Carlsson scenen i karaktäristisk bredbrättad hatt och högt slitsad röd klänning.

YLE - 01 sep 16 kl. 16:33

Statens budget klar i kväll? - Än har inga detaljer sipprat ut från Villa Bjälbo

Förhandlingarna om statsbudgeten för nästa år pågår intensivt i Villa Bjälbo. Meningen är att de tre regeringspartierna Centern, Sannfinländarna och Samlingspartiet ska kunna presentera det centrala innehållet under torsdagskvällen. Förhandlingarna har förts helt och hållet bakom Villa Bjälbos järngrind, och i motsats till tidigare budgetmanglingar har inga läckor eller delikata uppgifter trängt igenom spjälorna i staketet.

YLE - 01 sep 16 kl. 16:33

Regeringen presenterar Finlands budget kl 20 - hittills inga detaljer från Villa Bjälbo

Förhandlingarna om statsbudgeten för nästa år har slutförts efter två intensiva dagar i Villa Bjälbo. De tre regeringspartierna Centern, Sannfinländarna och Samlingspartiet presenterar det centrala innehållet klockan 20 på torsdagskvällen. Förhandlingarna har förts helt och hållet bakom Villa Bjälbos järngrind, och i motsats till tidigare budgetmanglingar har inga läckor eller delikata uppgifter trängt igenom spjälorna i staketet.

YLE - 14 feb 13 kl. 08:48

NTM-central: Inga brister i ridmanege vars tak rasade

Polisen och Olycksutredningscentralen har börjat undersöka olyckan vid ridmanegen i Laukas i onsdags. Enligt polisen kan det ta upp till ett år att utreda olyckan. En tioårig flicka dog när taket på en ridmanege i Laukas norr om Jyväskylä rasade.

YLE - 23 maj 17 kl. 05:24

Inga papperslösa har uppsökt hälsovård i Vasa

I Vasa är det inte aktuellt att utöka hälsovårdstjänsterna för papperslösa, det vill säga personer utan uppehållstillstånd. Behovet verkar inte finnas. Ledande överläkare Markku Sirviö säger att man inom hälsovården i Vasa inte haft att göra med papperslösa personer överhuvudtaget.

Barometern - 26 sep 13 kl. 07:20

Läckor i värmenätet

Läckage inom fjärrvämenätet ställer med till problem i Kalmar. Under onsdagen upptäckte Kalmar Enerig två fjärrvärmeläckor på Smålandsgatan och Vegagatan i Kalmar. När dessa var lagade visade driftsystement att det även finns läckor på andra håll.

Västerbottens Folkblad - 24 sep 12 kl. 15:24

Inga 40-sträckor i Lycksele

Några 30-sträckor i Lycksele borde kunna få hastighetsbegränsningen 40 kilometer i timmen istället, det föreslår centerpartiet i Lycksele. Men kommunfullmäktige beslutade på måndagen att avslå [...].

Nerikes Allehanda - 16 okt 15 kl. 11:21

Inga fler läckor på Väster - "peppar peppar"

Alla vattenläckor på Väster är lagade och vatten ska finnas i allas kranar just nu. Någon ny läcka har inte upptäckts. - Peppar, peppar, säger Thomas Martinsson, gruppchef på tekniska förvaltningen..

Dalarnas tidningar - 18 feb 14 kl. 16:00

Två järnvägsträckor läggs ner

Järnvägssträckorna Rågsveden-Malung och Lomsmyren-Vika läggs ner. Trafikverkets styrelse har beslutat att underhållet ska upphöra. I dag går inga tåg på sträckorna och inga tågföretag har sökt tågtider för 2014..

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 07:13

"Vi får inga riktiga besked"

Foto: Bosse Nilsson
När Skånetrafikens tjänstemän har beslutat att dra in slingan på Österäng känner sig boende svikna av politikerna. De anser att politikerna borde ta ansvar för kollektivtrafiken, inte tjänstemännen.Österängslingan har utretts rejält och kompromisslösningen är bra.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Löfven försvarar januariavtalet

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. – Vi höll högerextremismen borta från makten, säger han..

SVT - 1 timme sedan

”Vi har rätt att komma tillbaka” – SVT har träffat IS-svenskarna

De påstår att de är oskyldiga och flera av dem säger att de har varit ovetande om IS grymheter – nu vill de komma hem till Sverige. I ett unikt material möter SVT Korrespondenternas Sanna Klinghoffer och Niclas Berglund några av de svenska kvinnor som rest till Syrien för att gå med i världens brutalaste terrorsekt..

SVT - 4 timmar sedan

Misstro och chefsförakt inom polisen enligt ny rapport

Polisen har stora problem med sin kultur enligt en ny rapport från myndighetens egna revisorer. Misstro mellan yrkesgrupper, ovilja att följa fattade beslut och förakt mot chefer ska nu hanteras genom en rad åtgärder. Men granskningen har luckor menar en kritisk polisforskare..

SVT - 9 timmar sedan

Spelbolag bötfälls av Spelinspektionen

För första gången sedan den nya spellagen trädde i kraft har Spelinspektionen delat ut böter till två spelbolag för att de har brutit mot den. – I båda fallen handlar det om avstängningsregistret Spelpaus.se och att spelare trots att de varit avstängda, kunnat spela hos bolagen, säger My Hamrén, pressansvarig på Spelinspektionen, till SVT Nyheter..

SVT - 15 timmar sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön i officiell statistik

Nu öppnar Socialstyrelsen för ett tredje kön i officiell svensk statistik. De vill att landets statistikmyndigheter ska diskutera om man kan införa fler definitioner än man och kvinna. – Ett binärt könsbegrepp som man och kvinna gör att alla inte kan känna igen sig, säger Lars Grönvik, enhetschef på Socialstyrelsen..

SVT - 17 timmar sedan

Sömnforskaren Matthew Walker: ”Avskaffa sommartiden”

Omställningen till sommar- och vintertid påverkar oss på ett mycket tydligt sätt, menar sömnforskaren Matthew Walker. Spela klippet ovan för att höra honom berätta varför han tycker att systemet ska avskaffas. – På våren, dagen efter att vi förlorat en sömntimme, ökar antalet hjärtinfarkter och trafikolyckor..

SVT - 17 timmar sedan

Mobilsvar hos Tele2 har kunnat avlyssnas

Tele 2 har haft en säkerhetslucka som gjort det möjligt att lyssna på andra personers röstmeddelanden, rapporterar Dagens Nyheter. Mobilföretaget fick kännedom om problemet tidigare i dag och har vidtagit åtgärder. -Vi känner inte till att några kunder har drabbats, säger Fredrik Hallstan, presstalesperson på Tele 2 till SVT Nyheter.

SVT - 18 timmar sedan

Ulf Kristersson: Vi ska samtala men inte särskilt förhandla med SD

Under torsdagen öppnade Kristdemokraterna för politiska samtal med Sverigedemokraterna. Nu går även Moderaternas partiledare Ulf Kristersson ut och säger att partiet kan samtala med SD – men inte ”särskilt förhandla”. ”Vi moderater kan samtala med alla partier – men vi bildar inga nya block”, skriver han i ett Facebookinlägg..

SVT - 21 timmar sedan

Olle sköts under joggingrunda – nu åtalas jägaren

En tidig morgon i november sköts den 75-årige Olle Rosdahl på en joggingtur utanför Klippan. Nu åtalas jägaren för mordförsök och grovt jaktbrott. En viktig del av bevisningen är en film från kikarsiktet..

SVT - 22 timmar sedan

Per Bolund föreslås bli nytt språkrör för MP

Finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund föreslås efterträda Gustaf Fridolin som manligt språkrör för Miljöpartiet. Det meddelade partiets valberedning under fredagen. Man föreslår också att Isabella Lövin blir omvald som kvinnligt språkrör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.