Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 March, 20:04

Dagensanalys.se - 14 mar 19 kl. 22:39

Facebook utmanar Twitch med GamingNär Twitch nu visar musklerna börjar andra plattformar att bli nervösa. Senast att hoppa högt är Facebook som snabbt lanserar Gaming. Kategorin Gaming får en egen flik på Facebook – så allvarligt är det för Facebook. Tanken bakom fliken är att göra det lättare för Facebooks användare att hitta till spel, streamers (personer som livesänder spel) och andra gaming-grupper. Du lär också få se mer spelinnehåll i nyhetsflödet om du är en gamer.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Twitch, Gaming, Facebook, Facebooks, Youtube Gaming, Gamers, Facebook Gaming, Fb, Dagensanalys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, utmanar, Twitchmed , Gaming
Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 11:04

Facebook utmanar YouTube med ”Creators” en samlingsplats för alla som publicerar video

Facebook vill få fler att publicera video och lanserar därför en app för att hjälpa användarna med att skapa video i just Facebook. Facebook lanserar nu sin app för videoproducenter där man kan hantera sina kanaler i det sociala nätverket. Efter att ha granskat appen Facebook Creators i juni lanserar nu Facebook den för iOS globalt till alla sidor och enskilda konton, men Android-användare får vänta ett tag till då den kommer inte att vara tillgänglig först någon gång under de kommande månaderna.

IDG - 24 jan 18 kl. 08:57

Facebook har Twitch i kikarsiktet – landar tungt samarbete


Sociala medier-jätten inleder samarbete med e-sportgiganten ESL, som nu gör sin Dota 2- och Counter-Strike-liga exklusiv för Facebook..

Dagensanalys.se - 26 apr 16 kl. 09:29

Facebook utmanar Snapchat med en ny kamera-app

Facebook håller på och utvecklar en fristående kamera-app för att alla sina 1,6 miljarder användare skalla kunna skapa och dela fler bilder och videor. En prototyp av appen har utvecklats av Facebooks ”friend-sharing” team som öppnar upp funktioner för en ny kamera som liknar foto-app från Snapchat. En av funktionerna är att användaren skall kunna spela in video via appen att börja live streaming direkt i appen.

SR - 16 aug 17 kl. 10:30

Facebook utmanar Blocket med gratisannonser

Konkurrensen hårdnar på annonsmarknaden när Facebook i Sverige börjar med gratisannonser och utmanar Blocket..

Sydsvenskan - 13 nov 15 kl. 04:02

Facebook utmanar Snapchat

Facebook-användare i Frankrike kunde i går börja skicka självraderande meddelande via mobilappen Messenger. Testverksamheten är en direkt utmaning av appen Snapchat, som fått över 100 miljoner månatliga användare sedan starten 2011.Snapchat skiljer sig från andra meddelandetjänster genom att foton, videor och texter raderas när mottagaren har sett dem.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 15 kl. 04:02

Facebook utmanar Snapchat

Facebook-användare i Frankrike kunde i går börja skicka självraderande meddelande via mobilappen Messenger. Testverksamheten är en direkt utmaning av appen Snapchat, som fått över 100 miljoner månatliga användare sedan starten 2011.Snapchat skiljer sig från andra meddelandetjänster genom att foton, videor och texter raderas när mottagaren har sett dem.

Computer Sweden - 17 jan 13 kl. 09:52

Facebook utmanar Skype

Facebook tar upp kampen med Skype och Google om gratis samtal i mobilen. I senaste uppdateringen av Facebook Messenger för Iphone kan användare ringa fritt till varandra..

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 16 kl. 03:14

Facebook utmanar Linkedin

Facebook testar en ny funktion som kan sätta press på yrkesnätverket Linkedin. – Baserat på beteende som vi har sett på Facebook, där många småföretag gör inlägg om lediga jobb på sin sida, testar vi att låta sidadministratörer att skapa jobbannonser oc.

Sydsvenskan - 08 nov 16 kl. 03:14

Facebook utmanar Linkedin

Facebook testar en ny funktion som kan sätta press på yrkesnätverket Linkedin. – Baserat på beteende som vi har sett på Facebook, där många småföretag gör inlägg om lediga jobb på sin sida, testar vi att låta sidadministratörer att skapa jobbannonser oc.

IDG - 08 nov 16 kl. 11:21

Facebook utmanar Linkedin med ny rekryteringsplattform


Nu kan företag lägga upp jobbannonser på sin Facebooksida. Ett litet tillägg som utmanar Linkedin..

Affärsvärlden - 01 mar 12 kl. 09:03

Facebook utmanar Groupon

Den sociala nätverksjätten Facebook ska lansera en ny tjänst med rabatt- och kupongerbjudanden, skriver Dagens Media..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Lars Lyberg är Årets Statistikfrämjare 2019

I samband med Svenska statistikfrämjandets årsstämma delades även priset till Årets Statistikfrämjare ut. Priset delas ut årligen till ”En eller flera personer, verksamma i eller anknutna till Sverige, som gjort en slagkraftig insats på statistikområdet som under det senaste året givet publik uppmärksamhet. Insatsen kan bestå av en innovativ metod, en smart analys eller på ett framgångsrikt sätt ha utmanat en etablerad sanning.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Filippa K väljer Episerver för sin globala e-handel

Fokus i utvecklingen av de nya sajten för Filippa K har varit att erbjuda en personaliserad upplevelse där produkterna lyfts fram med individuella rekommendationer. Vår e-handel har ökat mycket snabbt och vi behövde en ny plattform både för att möta den förväntade tillväxten framåt och för att stödja vår varumärkesstrategi och affärsmål. Med Episerver Commerce och Avensias ramverk får vi den bästa lösningen som finns på marknaden idag.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

SAS Institute investerar 9 miljarder kronor i artificiell intelligens

Dataanalysföretaget SAS Institute investerar i att utöka sin ledande ställning inom artificiell intelligens. Det kommer också att märkas i Sverige, lovar Sverige-chefen Ola Ringström. SAS Institute investerar 9 miljarder kronor för att utveckla ny mjukvara och tjänster inom artificiell intelligens, samtidigt som man lägger stor vikt vid utbildningsområdet för både anställda och kunder.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Streaming är nu större än kabel-tv

Netflix, Hulu och andra streamingtjänster är nu större än kabel-tv visar en undersökning från MPAA. Vad det handlar om är antalet abonnemang globalt för streamingtjänster jämfört med hur många som har kabel-tv. Bakom studien är The Motion Picture Association of America (MPAA) som hävdar att det finns 613,3 miljoner abonnemang på streamingtjänster och 556 miljoner kabel-tv-abonnemang.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Google Digitalakademin åker på Sverigeturné

Googles Digitalakademi åker på turné ut i Sverige för att höja den digitala kompetensen i landet. Tillsammans med Almi, Arbetsförmedlingen och 7 kommuner i Sverige ger Google kostnadsfria utbildningar i digital marknadsföring (eg. SEO, SEM, Webbanalys, Sociala Medier, Personligt varumärke online etc), samt Onlinesäkerhet.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Annonsörer allt osäkrare på programmatiska köp

En tredjedel av annonsörerna minskade sina programmatiska köp under 2018 visar en ny studie. Det är osäkerheten kring var annonserna visas som ligger bakom ändrade attityder till programmatiska köp även om tekniken fortsätter att locka. Det är undersökningsföretaget MediaRadar som genomfört en studie bland de största amerikanska annonsörerna.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - Igår: 19:55

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Dagensanalys.se - Igår: 19:44

WhatsApp Business kommer nu till iOS

WhatsApp Business är en variant av WhatsApp som ska användas av företag för att kommunicera med sina kunder. Nu rullar WhatsApp Business ut till plattformen iOS. Appen finns i skrivande stund i Mexiko, Frankrike och Brasilien.

Dagensanalys.se - Igår: 19:35

Chrome-tillägg som gör livet lite enklare

Webbläsaren Chrome från Google är en av de absolut mest populära webbläsarna.  Och till Chrome finns det ett stort urval av olika tillägg som gör din webbläsare ännu smartare. Här är några användbara tillägg till Chrome Spara på Google Drive
Precis som det låter kan du med detta enkla tillägg spara ned filer från webben till din Google Drive.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.