YA > Lokalt

Monday, 25 March, 14:42

Liknande nyheter

Taggar: Teaterbiografens, framtidska , utredas
Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 15 kl. 12:30

Teaterbiografens 100-årsdag firas

På onsdagseftermiddagen firas Teaterbiografens 100-årsdag på Teatertorget i Sunne..

Skånskan - 09 maj 17 kl. 14:00

En ombyggnad till kontor ska utredas

SVEDALA Småskolans framtid ska utredas. Tjänstemännen i kommunhuset bredvid är trångbodda och nu ska det tas fram kostnadsförslag på vad det skulle kosta att göra om lokalerna till kontor. ERWP.

SR - 25 jun 14 kl. 11:50

Marinens musikkårs framtid ska utredas

Nedläggningshotade Marinens Musikkårs framtid ska utredas, idag meddelar försvarsminister Karin Enström att hon tillsätter en utredning senare i sommar som ska föreslå en lösning på hur försvarets statsceremoniella uppdrag ska skötas.Marinens musikkår i Karlskrona jublar över beskedet som de tolkar som att försvarets förslag till besparingar nu fått bakläxa av ministern.– Stolpestad 1 - försvaret 0, säger Peter Stolpestad, fackordförande i musikkåren som bedrivit ett intensivt lobbyarbete för orkesterns fortlevnad..

Kristianstadsbladet - 26 feb 14 kl. 08:00

Rastplatsens framtid ska utredas mer

Foto: Tommy Svensson
Rastplatsen vid Levrasjön läggs inte ner. Inte än. Först ska det utredas om det finns fortsatt behov av den samt om en förening kan ta över driften.

DN - 21 feb 11 kl. 17:28

Tv-licensens framtid ska utredas

Dagens tv-licens kan vara på väg bort. Riksdagens kulturutskott vill att finansieringen för public service ska utredas..

Nya Wermlands Tidningen - 15 sep 11 kl. 09:07

Örnäsvallens framtid ska utredas

Arbetet med att ta fram en detaljplan för Örnäsområdet rullar på och Åmåls kommun tänker nu ta hjälp av en extern konsult. Det är också beslutat i kommunstyrelsen att Örnäsvallens framtida funktion ska utredas. Om fotbollsplanen avvecklas finns det tankar om att koncentrera idrotten till Rösvallen och Vikenborgsområdet..

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 07:30

Oviss framtid för gata/park

Huruvida gata/park ska skötas på entreprenad eller inte är fortfarande en öppen fråga. Vänsterpartiet har lagt fram ett nytt förslag på organisation där kommunteknik delvis finns med. Detta ska nu kostnadsberäknas.

Kristianstadsbladet - 27 feb 17 kl. 03:00

Gymnasiets framtid ska utredas

Elevpengen skulle behöva höjas, anser Anders Tell (S), ordförande i barn- och utbildningsnämnden. Men först ska målbilden för gymnasiet utredas..

PrivataAffärer - 05 mar 19 kl. 09:51

Skingsley: E-krona bör utredas politiskt

”I grunden är tillkomsten och tillgången till pengar en politisk fråga. Vi tycker att den ska utredas i en politisk utredning”, sade hon. Hon sade också att många missförstått Riksbankens analys av en eventuell e-krona.

VBL - 25 jun 12 kl. 13:41

Sjötrafikens framtid ska utredas

Kommunikationsministeriet har tillsatt en arbetsgrupp för att utredda sjötrafikens framtid och konkurrenskraft. Utredningen ska ge en uppfattning av hur funktionsdugligheten hos sjötransporter och havsnäringar kan garanteras..

Fler nyheter från YA

YA - 4 timmar sedan

Två elever har skickats till sjukhus efter olyckan

Två elever har skickats till sjukhus för att få bulor och skavanker kontrollerade efter bussolyckan. Alla barnen får dessutom prata enskilt med räddningspersonal..

YA - 16 timmar sedan

Röstning: Stenshuvud är klimatsmartare än Karibien

Stenshuvud är ett av de resmål som nominerats som en klimatsmart sommardestination i SJ:s tävling ”Visa oss ditt fantastiska Sverige”..

YA - 18 timmar sedan

Kommunen krymper sponsringen till ridklubb

Kommunen minskar sponsringen till Österlens ridklubb. Det beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott när årets sponsorpengar fördelades. Frågan ledde dock till omröstning..

YA - 21 timmar sedan

Fritid Österlens campingimperium växer

Fritid Österlen Holding AB tar över driften av Barsebäcks camping. Från och med sommaren har Ola Ambuhm och hans företag en hel campingkvartett att förvalta..

YA - Igår: 16:42

Allt för bröllopet kan hittas på Österlen

Många är de österlenska aktörer som helt eller delvis jobbar mot bröllopsbranschen. Och allt – oavsett om det rör sig om lokal, tårta, porslin eller smink – ska gå att ordna lokalt, det är föreningen Bröllopsrundan Österlen övertygad om. .

YA - I förrgår: 00:01

Torun Börtz: Om att åka bort - fast hemma

Med våren kommer inte bara solen och snödropparna. Då kommer även suget, suget efter hittills okända platser..

YA - I förrgår: 00:01

Kommunen utreder framtidens äldreboende

Finns det intresse för ett så kallat mellanboende bland kommuninvånarna? Den frågan försöker socialförvaltningen just nu få svar på..

YA - I förrgår: 00:01

Kommunen vill förebygga parkeringskaos

Med fler p-platser hoppas kommunen ha början till lösning på det trafikkaos som sommartid uppstår vid Knäbäckshusen. Vägföreningen hoppas å sin sida kunna bötfälla parkeringssyndare..

YA - I förrgår: 15:34

Polisutredning: Insamling utreds som bedrägeri

Rädda Filippa-insamlingen som många österleningar bidragit till utreds nu av polisen som bedrägeri. Detta efter att bidragsgivare från hela landet polisanmält insamlingen..

YA - 22 mar 19 kl. 14:08

Amfetaminpåverkad man körde bil

En man i 30-årsåldern åtalas för att ha kört bil trots att han var narkotikapåverkad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.