VA > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 03:13

VA - 14 mar 19 kl. 13:09

LISTA: 8 viktigaste insikterna från näringslivets mäktigaste kvinnorFör 21:a året i rad har Veckans Affärer korat Näringslivets 125 mäktigaste kvinnor. Här delar vinnarna med sig av sina viktigaste insikter till VA:s läsare. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Lista, Veckans Affärer, Näringslivets, VA

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LISTA8 , viktigaste, insikternafrån , näringslivets, mäktigaste, kvinnor
VA - 13 mar 18 kl. 11:23

Lista: De 9 viktigaste insikterna från näringslivets mäktigaste kvinnor

Gemensamt för de flesta framgångssagor är att vägen dit inte har varit spikrak. Med facit i hand har årets mäktigaste kvinnor i näringslivet åstadkommit mer än de flesta under sin karriär. Här är några av deras viktigaste insikter och lärdomar som kommit under resans gång.

SVT - 08 mar 18 kl. 09:09

Isabella Löwengrip är näringslivets mäktigaste

När tidskriften Veckans Affärer sammanställer sin lista på svenska näringslivets mäktigaste kvinnor är det två personer som delar på förstaplatsen. Dels veteranen Kerstin Hessius som är vd för Tredje AP-fonden och dels den i sammanhanget yngre entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip..

YLE - 08 sep 17 kl. 14:05

Handelskamrarna listade landets viktigaste trafikåtgärder – fem av satsningarna i Egentliga Finland

Handelskamrarna i Finland har sammanställt en lista över de viktigaste reparations- och utvecklingsåtgärderna inom landets trafiknät. Fem av listans investeringsmål hittas i Egentliga Finland. De är Åbo ringväg, Riksväg 8, Riksväg 9 mellan Åbo och Tammerfors, Rävsundsbron och tågbanan mellan Åbo och Nystad.

Resume - 06 mar 14 kl. 10:00

Färre kommunikationsproffs i VA:s mäktigaste kvinna-lista


Lina Thomsgård ses som landets näst viktigaste opinionsbildare, medan JMW:s Brit Stakston hamnar på 9:e plats, Blondinbella 10:e och Katrine Kielos på 13:e plats. Det är några exempel från den nya varianten på VA:s lista Näringslivets Mäktigaste Kvinna. Det är dock färre kvinnor med på årets lista, vilket kan bero på att den består av 101 kvinnor i stället för som tidigare 125 personer..

SmålandsPosten - 21 okt 14 kl. 06:51

Näringslivets rankinglistor ? ett fattigdomsbevis

Vid årets Innovationsdag vid Linnéuniversitetet i Växjö den 8 oktober hyllade många näringslivets samarbete med universitetet och högskolor på det tekniska/naturvetenskapliga området. Ett sådant sam­arbete borde vara självklart på alla områden, också på det samhällsvetenskapliga och det humanistiska, skriver Bengt Johannisson, professor i företagande vid Linnéuniversitetet. Det var befriande att den 9 oktober läsa Denis Lodges skarpa analys av meningslösheten i undersökningar som Årets företagarkommun.

VA - 16 feb 18 kl. 11:38

Lista: Världens 20 mäktigaste kvinnor just nu

Veckans Affärers lista Näringslivets mäktigaste kvinnor firar 20 år den 7 mars 2018. Här är Forbes Magazines lista över världens 20 mäktigaste kvinnor år 2017. .

SvD - 12 apr 17 kl. 16:31

Lista: Näringslivets brottsmisstänkta toppar

På tisdagskvällen kom beskedet att Handelsbankens styrelseordförande Pär Boman misstänks för brott. Han är inte ensam. Fler av näringslivets absoluta toppar är brottsmisstänkta.

VA - 16 feb 18 kl. 10:43

VA passerar milstolpe – Här är näringslivets mäktigaste kvinnor under två decennier

Veckans Affärers lista Näringslivets mäktigaste kvinnor firar 20 år den 7 mars 2018. Här är listan över de kvinnor som varje år toppat rankingen sedan starten 1999. .

VA - 13 aug 18 kl. 09:22

Nominera din favorit till Näringslivets mäktigaste kvinnor 2019

Nu är det dags att nominera din egen favorit till Veckans Affärers tunga lista Näringslivets mäktigaste kvinnor 2019!     .

YLE - 25 nov 16 kl. 09:32

Näringslivets delegation: Finland bör stöda ett hårt Brexit

Finland bör inte stöda en mjuk Brexit, som riskerar en ytterligare splittring inom EU. För Finland är en enad union och en fungerande inre marknad viktigare än för många andra medlemsländer, berättar Näringslivets delegation EVA i sin färska analys. Det är viktigt att stöda de finansiella relationerna mellan EU och Storbritannien efter Brexit, men ännu viktigare är det att säkra och täta den inre marknaden för den del av EU som förblir, kommer EVA fram till i sin analys.

Fler nyheter från VA

VA - 11 timmar sedan

Paret satsade sina bröllopspengar och hackade Ikea – idag säljer de sina soffben i 30 länder

Jana Cagin och Mikael Söderblom skulle gifta sig. Men istället satsade de på att göra det opersonliga personligt genom att skapa unika ben till Ikeas soffor. .

VA - 11 timmar sedan

En av Sveriges smartaste energiinnovationer tokrusar på börsen

Cleantechbolaget Ferroamp, som tog hem slutsegern i Veckans Affärer och Eons energiinnovationstävling E-prize, rusar 30 procent på börsen idag. .

VA - 12 timmar sedan

Fondens floppår drabbade 300 000 svenskar – nu lämnar förvaltaren

Forna succéfonden Didner & Gerge Aktiefond möblerar om i förvaltarteamet efter ett katastrofalt fjolår. .

VA - 13 timmar sedan

10 olika typer du tvingas hantera i möten – från negativa Nisse till duktiga Dennis

Att leda möten på ett effektivt sätt är en svår konst. Att de som deltar ofta spelar olika roller och har sin egen agenda gör det extra utmanande. Därför behöver man behärska att möta olika typer av deltagare med olika strategier.

VA - 15 timmar sedan

Bransons brandtal för ny brexitomröstning: ”Storbritannien är farligt nära en fullskalig katastrof”

Kritiserar premiärminister May i ett blogginlägg. .

VA - 16 timmar sedan

TEMA LEDARSKAP: Allt om hur du blir en ännu bättre chef

Här har vi samlat några av alla våra bästa guider, analyser, trendspaningar och case om ledarskap  –  hur du som chef bäst leder din verksamhet, både i med- och motgång. .

VA - 17 timmar sedan

Efter fredagens börsras – så öppnar måndagens handel i Stockholm

OMXS30-index tar ett rejält kliv i nedåt i veckans öppningshandel i spåren av en illröd börsdag i Japan. Här är dagens viktigaste nyheter du behöver ha koll på. .

VA - 18 timmar sedan

Veckans hetaste aktietips: Boeings ärkerival och 2 svenska bolag efter övertygande rapporter

Affärstidningen köpstämplar tre aktier – och avvaktar med två andra – i senaste numret. .

VA - 22 mar 19 kl. 16:03

Tele2-kunders röstbrevlådor öppna för avlyssning – aktien faller

Miljoner röstbrevlådor hos teleoperatören kan avlyssnas. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.