Expressen > Nyheter

Sunday, 24 March, 11:48

Expressen - 14 mar 19 kl. 20:51

Tre knivrån i centrala Göteborg på kort tidEn yngre pojke uppger för polisen att han blivit rånad, skriver Göteborgspolisen på sin hemsida.Tre okända män ska ha knivrånat pojken på jacka, plånbok och mobiltelefon.– Ungefär samtidigt inträffade ett snarlikt rån då en man i 25-årsåldern rånades, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.Senare under kvällen inträffade ett tredje knivrån i stadsdelen Haga..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg, Göteborgspolisen, Stefan Gustafsson, Haga

Dela artikeln

1131 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, knivråni , centrala, Göteborg, kort, tid
GT - 16 sep 18 kl. 08:08

Flera knivrånade i centrala Göteborg

Tre personer har under natten och morgonen utsatts för knivrån i centrala Göteborg.Längs Andra långgatan rånades två personer av flera gärningsmän under knivhot.Senare knivrånades ytterligare en person av två gärningsmän i Landala..

GöteborgsPosten - 20 nov 17 kl. 23:00

Man knivrånad i centrala Göteborg

En man blev knivrånad av tre män vid Linnéplatsen i centrala Göteborg under måndagskvällen. Polisen jagar gärningsmän, som senast sågs springa mot Marklandsgatan..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 07:55

Två knivrån i centrala Göteborg

Två separata knivrån har skett i centrala Göteborg under natten till söndagen – på Andra Långgatan och i Landala. En person har gripits i samband med rånet i Landala..

GT - 20 nov 17 kl. 23:03

Man knivrånad i centrala Göteborg

En man har blivit hotad med kniv och rånad på Linnéplatsen i centrala Göteborg.– Det är tre gärningsmän som har tagit hans mobiltelefon, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Ingen person ska ha kommit till fysisk skada i samband med rånet..

GöteborgsPosten - 10 nov 16 kl. 15:33

Väpnad bilkapning i centrala Göteborg

En man knivrånades på sin bil i centrala Göteborg under torsdagseftermiddagen. En massiv polisinsats jagade gärningsmannen genom stan innan han kunde gripas efter att ha kraschat in i en cykelparkering..

Expressen - 20 nov 17 kl. 18:14

Man knivrånad i centrala Göteborg

En man har blivit rånad vid Näckrosdammen i centrala Göteborg.– Två maskerade gärningsmän har rånat honom. En av dem har hotat med en kniv, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i region Väst.

GöteborgsPosten - 18 mar 16 kl. 07:12

Två personer knivrånade i Göteborg - samma natt

Natten mot fredagen rånades två personer i centrala Göteborg. – I båda fallen har det varit kniv inblandad, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman..

GT - 10 nov 13 kl. 06:19

Tre gripna för rån i centrala Göteborg

Poliser grep vid femtiden på söndagsmorgonen tre misstänkta rånare i centrala Göteborg. Två personer som uppgav att de blivit rånade fick omedelbar hjälp av en polispatrull..

GöteborgsPosten - 28 nov 15 kl. 09:32

Tre rån i centrala Göteborg

Tre olika personrån skedde i centrala Göteborg under natten till lördagen..

GöteborgsPosten - 22 dec 15 kl. 07:29

Tre rån i centrala Göteborg

Tre rån inträffade i centrala Göteborg under natten till tisdagen. Ingen misstänkt har kunnat gripas.

GöteborgsPosten - 22 dec 15 kl. 07:29

Ytterligare tre rån i centrala Göteborg

Under december har flera rån inträffat i centrala Göteborg. Natten till tisdagen inträffade ytterligare tre..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lynette, 73, valde Trump före familjen

WILKES-BARRE. Lynette Villano, 73, är en av Donald Trumps största supportrar. Hennes lojalitet till presidenten har haft ett högt pris.

Expressen - 15 minuter sedan

Peter beställde två mackor – han trodde inte sina ögon

Tv-personligheten Peter Ingemann skulle hålla ett föredrag i Odense.Han hade bara ett krav inför evenemanget – han ville ha två mackor och en flaska mineralvatten. Han fick inga vanliga mackor....

Expressen - 1 timme sedan

Gående man blev påkörd på E22

Bilisten hade inte en chans när fotgängaren plötsligt dök upp på E22 i natt.I 90 km/h blev mannen påkörd..

Expressen - 1 timme sedan

KD-toppen röstade nej till SD-samtal

Behcet Barsom, 53, är en av fem personer i Kristdemokraternas partistyrelse som röstade nej till att samtala med Sverigedemokraterna.  Regionpolitikern var elva år när han och familjen flydde Turkiet och fann ett nytt hem i Sverige och Örebro. – Inom kristdemokratin är jag unik och ovärderlig.

Expressen - 1 timme sedan

Man förföljde kvinna hem – misstänks för våldtäkt

En kvinna i 20-årsåldern upptäckte en främmande man som förföljde henne hem, natten till söndagen. Mannen, som är 25 år, ska sedan ha följt efter henne in i trapphuset – och sedan överfallit kvinnan i bostaden, skriver SVT. 25-åringen är nu misstänkt för försök till våldtäkt, misshandel och grovt hemfridsbrott..

Expressen - 1 timme sedan

Viveca Lärn, 74: Därför har jag lämnat tre makar

Viveca Lärns 75:e födelsedag närmar sig – 75 år av såväl stora framgångar som hårda prövningar.
Nu lyfter hon på locket och berättar om rastlösheten, viktnedgången, ensamheten, sorgen efter sonen – och om anledningen till att hon valt att lämna tre äkta makar.– Varje gång var det jag som ville skiljas, säger den framgångsrika författaren, som nu väljer att avsluta sin skrivargärning med den självbiografiska romanen ”Sladdisen”..

Expressen - 2 timmar sedan

Två journalister får årets Kim Wall-stipendium

Kim Walls minne hedras i år med att det delas ut inte ett – utan två – stipendier till kvinnliga journalister som arbetar i hennes anda.– Det här är saker Kim gärna hade velat skriva. När hon nu inte kan åka ut i världen och skriva så ger det här mening för oss, säger hennes mamma Ingrid Wall till TT..

Expressen - 2 timmar sedan

TV: Beths hyllning till räddningsarbetarna

”Chockad över hur fantastiska människor har varit”.

Expressen - 2 timmar sedan

Stora störningar för tågen efter signalfel

Ett omfattande signalfel vållade stora bekymmer för järnvägstrafiken genom Sydsverige på söndagsförmiddagen.Tågen rullar återigen men förseningar är att vänta..

Expressen - 2 timmar sedan

De drömmer om Sverige – men möter en mardröm

ATEN-LESBOS. Drömmen om Sverige lever. Men mardrömmen blir oftare verklighet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.