Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 14:36

Expressen - 14 mar 19 kl. 22:12

Tv-profilen vädjar: Släpp ut mig från husarrestenNEW YORK. Den sexbrottsmisstänkta svenska tv-profilen, som anklagas för att ha antastat en 14-årig pojke i Florida, vädjar att få slippa husarresten.Hans advokat skriver i ett brev till domaren att tv-profilens hälsa är ett skäl för att låta honom komma därifrån..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NEW YORK, Florida

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-profilen, vädjar, Släpput mig från , husarresten

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Jonas Sjöstedt och Carl Bildt i nytt ordbråk om flyget

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt och Carl Bildt har tidigare varit i ordgräl om flyget.På lördagen var det dags igen.”Smaklöst att håna de som ta klimatansvar när de reser – när det är möjligt”, skriver Jonas Sjöstedt på Twitter..

Expressen - 15 minuter sedan

Tusentals marscherar för ny Brexit-omröstning

Tusentals demonstranter marscherar genom London och kräver en andra folkomröstning om Brexit. Arrangörerna väntar sig att 700 000 människor kommer ansluta sig till ”Put it to the people march”. .

Expressen - 15 minuter sedan

Nu åker polishundarna första klass till jobbet

Nu får Sveriges polishundar åka bil mer bekvämt. Samtliga hundenheters bilar byts ut för att göra resorna mer bekväma för hundarna.– Hundarna kommer att få det mycket bättre, säger Per Gustavsson på polisen i Blekinge och Nordöstra Skåne.

Expressen - 1 timme sedan

TV: ”Man märker hur stor katastrofen är”

Magnus Falkehed: ”Människor har upplevt och sett hemska saker”.

Expressen - 1 timme sedan

Alexander spelade in en skiva med bara brus

En hel skiva gjord av ljudet från brustabletter som upplöses i vatten – konstnären Alexander Höglund har dragit ljudtrenden till sin spets.Samtidigt hänger sig många på nätet åt att njuta av det slafsiga ljudet av slajm och frasiga kakor som krossas..

Expressen - 1 timme sedan

Göran Persson: ”Kommer aldrig att gå”

Delar av det som står i Januariavtalet kommer aldrig gå att förverkliga. Det säger Göran Persson till DI. Han varnar S för att ensidigt ta bort värnskatten och därmed kraftigt gynna de med högst inkomster.

Expressen - 1 timme sedan

AfS demonsterar i centrala Göteborg

Sedan 11.30 demonstrerar Alternativ för Sverige vid Stora teatern i centrala Göteborg.Demonstranterna är ett hundratal personer – och det är polisnärvaro på platsen.

Expressen - 2 timmar sedan

Stor sökinsats efter försvunnen man i fjällen

Fjällräddare söker efter en man som försvunnit under en tur i Sarekområdet.Senaste kontakten med mannen var på måndagskvällen.En stor insats har dragits i gång med fjällräddare och helikopter från sjöräddningen..

Expressen - 2 timmar sedan

IS-kvinnorna inifrån lägret: ”Vi skäms inte”

I flyktinglägret Al-Hawl i nordöstra Syrien hålls IS-kvinnorna och deras barn som fångar.Däribland kvinnor från Sverige.SVT:s ”Korrespondenterna” har träffat några av dem – som påstår att de är oskyldiga.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Misstänkta föräldrar åter på fri fot

Det föräldrapar som suttit anhållna, misstänkta för vållande till annans död, har försatts på fri fot, meddelar polisen i Halland.Föräldrarna greps efter att ett minderårigt barn hittats död i familjens bostad. Skadorna var så oklara att båda föräldrarna misstänktes för brott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.