SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 23 March, 09:28

SmålandsPosten - 14 mar 19 kl. 22:21

Frost historisk vinnare i CheltenhamBryony Frost. Så heter den historiska första kvinnliga jockeyn att ta hem en seger i den prestigefyllda grade one-klassen på anrika galoppfestivalen Cheltenham. 23-åringen styrde Frodon till seger i hinderloppet Ryanair Chase, och var jublande glad efteråt. - Han är Pegasus.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Cheltenham, Frost, Frodon, Ryanair Chase, Pegasus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frost, historisk, vinnarei , Cheltenham
Barometern - 14 mar 19 kl. 22:21

Frost historisk vinnare i Cheltenham

Bryony Frost. Så heter den historiska första kvinnliga jockeyn att ta hem en seger i den prestigefyllda grade one-klassen på anrika galoppfestivalen Cheltenham. 23-åringen styrde Frodon till seger i hinderloppet Ryanair Chase, och var jublande glad efteråt.

Helsingborgs Dagblad - 14 mar 19 kl. 22:21

Frost historisk vinnare i Cheltenham

Bryony Frost. Så heter den historiska första kvinnliga jockeyn att ta hem en seger i den prestigefyllda grade one-klassen på anrika galoppfestivalen Cheltenham. 23-åringen styrde Frodon till seger i hinderloppet Ryanair Chase, och var jublande glad efte.

Sydöstran - 14 mar 19 kl. 22:21

Frost historisk vinnare i Cheltenham

Bryony Frost. Så heter den historiska första kvinnliga jockeyn att ta hem en seger i den prestigefyllda grade one-klassen på anrika galoppfestivalen Cheltenham. 23-åringen styrde Frodon till seger i hinderloppet Ryanair Chase, och var jublande glad efteråt.

GöteborgsPosten - 14 mar 19 kl. 22:21

Frost historisk vinnare i Cheltenham

Bryony Frost..

GöteborgsPosten - 14 mar 19 kl. 22:21

Frost historisk vinnare i Cheltenham

Bryony Frost..

Sydsvenskan - 09 mar 13 kl. 23:40

TV: Robin Stjernberg ? historisk vinnare

Robin Stjernberg vann Melodifestivalen som en historisk vinnare. Han är den första artist som gått från Andra chansen till seger i finalen. ?

SVT - 15 aug 15 kl. 14:04

Historisk vinnare i Cykelvasan

Det blev en historisk vinnare i årets upplaga av Cykelvasan. Jennie Stenerhag är första kvinna någonsin att vinna tävlingen två gånger. I herrklassen vann Alexander Wetterhall storstilat..

Expressen - 28 maj 11 kl. 14:14

Isabellah Andersson historisk vinnare

Här blir Isabellah Andersson historisk. Svenskan tog sin fjärde raka seger i Stockholm Marathon på tiden 2.37.

GöteborgsPosten - 07 jan 13 kl. 19:58

Messi historisk vinnare i Ballon d'Or

Ballon d'Or har delats ut sedan 1956. Leo Messi är nu även historisk i dessa sammanhang. Han är den ende som har vunnit priset fyra gånger..

Nya Wermlands Tidningen - 12 jun 13 kl. 22:31

WEBB-TV: Werner historisk vinnare

Degerfors fotbollstränare vann gokarttävlingen när Motorsportveckan i Karlskoga inleddes på onsdagskvällen. Han blev därmed historisk som den förste vinnaren någonsin i arrangemangets historia..

SR - 29 aug 14 kl. 06:19

Håkan Hellström historisk vinnare

När musikutmärkelsen Rockbjörnen delades ut igår blev Håkan Hellström historisk. Sedan tidigare hade han elva Rockbjörnar, igår vann han ytterligare tre stycken. Därmed slår han Per Gessles tidigare rekord och är nu den som vunnit som har allra flest Rockbjörnar.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Vänta med Attefallshus - nya regler väntar

Planer på att bygga ett Attefallshus på tomten i sommar? Vänta lite - det kan löna sig. Mycket pekar på att regeländringar som tillåter att bygga större kan vara på gång inom kort.

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Populär sjö borta i Chile - bara öken kvar

Av det som en gång var ett utflyktsmål för att bada, åka vattenskidor eller enbart svalka sig i den chilenska sommarhettan, återstår i dag en sandöken. Efter tio år av torka är sjön Aculeo, en timmes bilfärd från huvudstaden Santiago, borta.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. - Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Hundratals brev ger en unik inblick i Mary Stephens liv

Hundratals bevarade brev med mellansystern Mary som avsändare eller mottagare ger en unik inblick i familjen Stephens vardag på Huseby. För Marys del blev det senare Torne Gård och i hennes dåvarande matsal berättade historikern Malin Lennartsson om brevens hemligheter..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

”E-sport är som att spela piano och schack samtidigt”

I helgen är det dags för första deltävlingen i en e-sportturnering som två Växjö-studenter anordnar. Turneringen är för Växjös och Kalmars kommunala gymnasieskolor. .

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Höjda krav lyfte Sverige till världstoppen

Efter OS-guldet höjde lag Hasselborg kraven på sig själva. Sedan dess har kvartetten stabiliserat sig i världstoppen. - Det är väldigt, väldigt kul att spela curling just nu, säger den svenska trean Sara McManus.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Nämnden saknar uppgifter - ”kan vara något hundratal”

Utbildningsnämndens ordförande Pernilla Tornéus (M) har hävdat att antalet hemmasittare bland Växjös grundskoleelever bara uppgår till ”en handfull”. – Jag fullt medveten om att det finns många fler, det vara något hundratal elever, som inte går i skolan så mycket som man borde. Hur många de verkligen är vet man inte.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Växjöbedragare kapade Mats identitet: ”Jag har haft ett helvete”

Mats tappade sitt körkort och bankkort under en utekväll. Det slutade med att hans identitet kapades och posten eftersändes till en annan adress. En förslagen bedragare tog lån och köpte prylar för över en halv miljon kronor i falskt namn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.