SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 27 March, 03:18

SmålandsPosten - 14 mar 19 kl. 22:49

Östers ekonomiska år har inletts lysandeEndast ett skifte i styrelsen och en ekonomi under kontroll, Östers årsmöte löpte på utan någon större dramatik. – Vi ligger långt över budget redan, säger Johan Karsson..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Johan Karsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Östers, ekonomiska, århar , inletts, lysande
SmålandsPosten - 16 sep 14 kl. 22:16

Östers klubbchef talar ut

I en exklusiv intervju med Smålandsposten lägger Östers klubbchef Jens Magnusson i dag korten på bordet.
Om arenarestaurangens konkurs, om sommarvärvningarna som sprack, om konsekvenserna av en eventuell nedflyttning, om East Fronts betydelse och om hur han själv mår. Vi sitter på Myresjöhus Arena och blickar ut över den läckert gröna gräsmattan.

SmålandsPosten - 08 jan 15 kl. 13:55

Östers arenabolag får högre driftsbidrag

Östers arenabolag får högre driftsbidrag för 2014. I kommunstyrelsens beslut finns flera krav, men det säger inget om konstgräs på Myresjöhus Arena. Under torsdagen beslutade kommunstyrelsen i Växjö att Öster får två miljoner kronor extra i driftsbidrag för 2014.

SmålandsPosten - 06 jun 17 kl. 16:01

Dan Magnusson: Jagad Levi kan rädda Östers ekonomi

Flera allsvenska klubbar, med Hammarby IF i spetsen, tittar extra noga på två av Östers spelare inför det transferfönster som öppnar nästa månad. Det betyder i sin tur att Österledningen kanske måste fatta viktiga beslut där sportsliga aspekter ska vägas mot ekonomiska..

SmålandsPosten - 07 mar 18 kl. 12:02

Östers ordförande talar ut om förändringarna och ekonomin

I en öppenhjärtig intervju berättar nu Jonas Karlsson, ordförande i Östers IF, om de plötsliga organisationsförändringarna, det ekonomiska läget och framtida satsningar..

SmålandsPosten - 15 nov 14 kl. 09:49

Östers IF kommer tillbaka

Sedan flera år har jag inget med föreningens inre tjänst att göra. Från min utsiktsplats som ord­förande i Växjö Fotbollsfastigheter AB (dotterdotterbolag till Östers IF) och det fristående Östers Support AB och som medlem i East Front har jag en klar uppfattning om vad som varit bra och mindre bra, skriver Curt Persson, ordförande emeritus. Det som inte fick hända hände.

SmålandsPosten - 02 dec 13 kl. 23:10

Östers tränarduo spricker

Det var inte precis klackarna i taket när Östers IF i går höll medlemsmöte i Restaurang Östergatan.
Nedflyttningarna från herrallsvenskan och damelitettan satte prägel på stämningen.
Och inte blev besvikelsen mindre när nyheten om att populäre Jörgen Divan Petersson lämnar herrarnas tränarstab meddelades.

SmålandsPosten - 11 feb 14 kl. 21:15

Östers klubbchef slutar

Nu är det officiellt att Peo Jönsson slutar som klubbchef i Östers IF.
– Det är ett eget beslut som jag tog i början av december, avslöjar Peo som nu är inne i slutspurten på den tre månader långa uppsägningstiden. Vad som ligger bakom beslutet att lämna klubbchefsjobbet i Öster behåller Peo för sig själv.

SmålandsPosten - 02 dec 14 kl. 00:42

Krönikan: Många medlemmar på möte om Östers mörka 2014

För en knapp månad sedan trillade Östers IF rakt ner i det svarta hål som stavas division 1.
Men vare sig ordföranden, klubbchefen eller sportchefen smet undan sitt ansvar under gårdagens extremt välbesökta medlemsmöte. ”2014 var ett totalt misslyckande för Östers IF, föreningen jag älskar.

SmålandsPosten - 12 aug 13 kl. 01:50

Äntligen fick Östers spelare sjunga segersången igen

Inte sedan den 31 maj har Östers segersång ekat i de allsvenska omklädningsrummen. Efter 2?0 (1?

SmålandsPosten - 01 okt 13 kl. 01:06

Östers handbollsförsvar höll ända fram till 74:e minuten

Östers "handbollsförsvar" i den andra halvleken höll på att gå vägen mot AIK. Men i 74:e minuten gjorde Solnaklubben 2?1 och Östers fortsatta allsvenska existens hänger på en skör tråd.

SmålandsPosten - 22 maj 14 kl. 06:50

Slutspurten har inletts

Vi är inne på upploppet i årets förs­ta valrörelse. På söndag väljer vi de 20 svenska politiker som ska sitta i EU-parlamentet de kommande fem åren. Att det är slutspurt märker ni bland annat här på lobbyn.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Underrättelsetjänster får mer insyn efter dåd

Nya Zeelands underrättelsetjänster får grönt ljus för att göra omfattande övervakning efter terrordåden i Christchurch. Andrew Little, minister med ansvar för underrättelsetjänsterna GCSB och SIS, säger att han undertecknat godkännanden om informationsinhämtning som är omfattande.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Cathay Pacific köper HK Express

Hongkongbaserade flygbolaget Cathay Pacific köper upp konkurrenten HK Express för närmare 630 miljoner amerikanska dollar. Cathay kontrollerar därmed tre av fyra flygbolag i Hongkong. HK Express är ett budgetbolag som Cathay har haft svårt att konkurrera med.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Explosion i västra Stockholm

En explosion har inträffat i västa Stockholm. Larmet kom 01. 10 och den skedde utomhus, på en gata och inga personer ska ha skadas.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

NY-förort stoppar ovaccinerade barn

Förorten Rockland County i New York förbjuder barn som inte är vaccinerade mot mässling från att vistas på allmänna platser som skolor, kyrkor och shoppingcenter, efter ett utbrott.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Sydd Ekdal följde slutet på mobilen

Albin Ekdal skrek ut sin smärta och fick hjälpas av planen. Tur i oturen: Två sår fick sys och han räknar med att vara åter på plan inom kort. - Jag hoppas att vara tillbaka inom någon vecka.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Brand i centrala Uppsala släckt

En brand utbröt under tisdagskvällen på en vind i en fastighet i centrala Uppsala. Branden kunde släckas under senkvällen och ingen person uppges ha skadats. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Fler söker stöd från kvinnojourer

Fler personer vänder sig till Sveriges kvinnojourer för att få stöd. Det visar statistik från Föreningen Unizon, som representerar 140 tjej- och kvinnojourer i landet, uppger Sveriges Radio Ekot.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Olsen: "Kändes som att vi hade stolpe ut"

Två EM-kvalmatcher har gett Sverige fyra poäng. Men Robin Olsen hade helst av allt haft två till. - Det kändes som att vi hade stolpe ut i den här matchen, säger han efter 3-3 mot Norge.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ny tideräkning utmaning i Japan

Det är en väl bevarad hemlighet vad nästa regenttid i Japan kommer att kallas. Det nya namnet trycks på mynt, i tidningar och officiella dokument. Och en del datorer kan stöta på problem, när den nya tideräkningen börjar.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Gärningsmän kan begäras utlämnade

En spansk domare planerar att begära att tio personer som misstänks ha trängt sig in i Nordkoreas ambassad i Madrid utlämnas från USA. Domaren tror att alla flydde till USA efter attacken, där dokument stals och en handelsattaché tvingades ner i källaren. Det stulna materialet ska senare ha erbjudits FBI.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.