Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 23 March, 22:38

Dagens Media - 14 mar 19 kl. 10:32

Sökjätten rensar bort 2,3 miljarder annonserUnder 2018 togs 2,3 miljarder annonser bort från Google efter att ha brutit mot företagets riktlinjer. I april träder ett nytt system i kraft för att proaktivt underlätta hantering av annonser..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Google

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökjätten, rensar, bort, 2,3, miljarder, annonser
Dagens PS - 19 feb 18 kl. 08:26

Di-källa: Klarna rensar bort 10-30 chefer

Fintechjätten är mitt uppe i en omorganisation. ”Man gullar inte med personalen”, säger en av tidningens källor. Mellanchefer under ledningsnivå ska bort, enligt tre källor som Di Digital varit i kontakt med.

SvD - 14 mar 17 kl. 11:37

Ica rensar bort Gevalias kaffe: ”Kändes orimligt”

Ica anklagar Gevalia för att ha smyghöjt priset på sitt kaffe. Nu rensar matvarujätten ut flera av Gevalias kaffesorter från butikshyllorna. – De har höjt priset utan rimliga skäl, säger Ica:s presschef Anna Hedström, till Expressen..

Expressen - 25 apr 18 kl. 02:35

Youtube rensar bort 8 miljoner otillåtna videor

Youtube försöker rensa upp på sin videoplattform skriver CNN. It-jätten har tagit bort mer än 8 miljoner klipp under tre månader.Bolaget som ägs av Google har tidigare kritiserats för att hjälpa till att sprida videor som innehåller nazism, rasism och hat..

Dagens PS - 22 aug 18 kl. 08:21

Facebook och Twitter rensar bort konton

Facebook och Twitter har stängt ned hundratals konton där målet har varit att påverka andra användare via politiska kampanjer, skriver CNet. I Facebooks fall handlar det om två identifierade kampanjer, ena från Ryssland och den andra från Iran, vilket medfört att företaget agerat. Den sociala mediajätten uppmärksammades om kampanjerna från cybersäkerhetsföretaget FireEye i juli.

Dagens PS - 22 aug 18 kl. 08:21

Facebook och Twitter rensar bort konton

Facebook och Twitter har stängt ned hundratals konton där målet har varit att påverka andra användare via politiska kampanjer, skriver CNet. I Facebooks fall handlar det om två identifierade kampanjer, ena från Ryssland och den andra från Iran, vilket medfört att företaget agerat. Den sociala mediajätten uppmärksammades om kampanjerna från cybersäkerhetsföretaget FireEye i juli.

DN - 02 aug 11 kl. 09:47

Norska butiker rensar bort krigsspel

Ett antal butiker i Norge har tagit bort dataspel från hyllorna ? av respekt för offren för terrordåden. På Coop har onlinespelet World of Warcraft och ett tiotal andra spel plockats ur sortimentet, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

SvD - 29 sep 14 kl. 10:00

SVT rensar bort rasismen ur Pippi Långstrump

När nyutgåvan av ”Här kommer Pippi Långstrump” släpps har SVT klippt bort material som kan uppfattas som stötande..

Dagens Media - 19 dec 14 kl. 13:57

Instagram rensar bort fejkföljare

Instagram har rensat bort fejkkonton och köpta följare i en stor räd..

SVT - 21 jul 15 kl. 14:07

Nairobi rensar bort gatubarn inför Obamas besök

På fredag kommer Barack Obama till Kenya för första gången som president. Inför besöket har de kenyanska myndigheterna velat visa upp en något polerad sida av människors levnadsförhållande i huvudstaden Nairobi. Uppemot tre tusen barn och andra människor som lever längs gatorna har städats bort..

Dagens Medicin - 18 aug 15 kl. 13:16

Region Skåne rensar bort investeringar

Med ett växande underskott har ledningen i Region Skåne tagit bort investeringar från sin att göra-lista..

E24 - 20 nov 15 kl. 12:08

Kamerafilter rensar bort snö i realtid

Ny Teknik rapporterar om en teknisk innovation signerad det japanska företaget Morpho, som gör att partiklar i luften kan rensas bort med ett kamerafilter i realtid..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 14 timmar sedan

Ebba Kilman: ”Det är ett slagfält om talang”

HELGLÄSNING. Med 15 nya kunder i bagaget och nyrekryterade nyckelpersoner ska Ebba Kilman och Vizeum fortsätta vinna kunder och värna om de befintliga. För Dagens Media berättar Vizeum om de största utmaningarna för byrån, hur man förändrat arbetssättet och vad nästa steg blir..

Dagens Media - Igår: 16:04

Öppnar upp för totalförbud av spelreklam

Civilministern Ardalan Shekarabi (S) menar, i en intervju med Resumé, att det kan bli aktuellt med ett totalförbud för spelreklam..

Dagens Media - Igår: 15:15

Unik kampanj för att fylla premiärarenan

Djurgårdens IF och Clear Channel samarbetar inför allsvenska fotbollspremiären. ”Matchtröjan brukar alltid bli en snackis”, säger Clear Channels Karl Höglund till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 15:15

Unik kampanj för att fylla premiär-arenan

Djurgårdens IF och Clear channel samarbetar inför allsvenska fotbollspremiären. ”Matchtröjan brukar alltid bli en snackis”, säger Clear channels Karl Höglund till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 13:49

Storbanken väljer Hearts & Science

SEB har valt Omnicombyrån Hearts & Science. Uppdraget innefattar bland annat medieköp inklusive SEM och SEO..

Dagens Media - Igår: 13:41

Fokus trippelt Guldäggsnominerat

”Read proof sharing”, en applikation inspirerad av Jack Werners bok om källkritik, är nu nominerad i tre kategorier i Guldägget: ”Man måste vara säker på materialet man delar”, säger Claes de Faire, chefredaktör på Fokus..

Dagens Media - Igår: 11:59

DN startar Göteborgsredaktion

Dagens Nyheter startar en ny redaktion i Göteborg och anställer fem journalister. ”Det pågår saker där som inte kommer upp på den nationella radarn”, säger chefredaktör Peter Wolodarski till Medievärlden..

Dagens Media - Igår: 09:14

Spelbolag får böta 4 miljoner efter Spelpausbrott

Nu har de första bötesbeloppen delats ut till spelbolag som brutit mot den nya spellagen. Två bolag får betala sanktionsavgifter efter att de brutit mot Spelpaus..

Dagens Media - Igår: 11:06

Fler miljonböter väntar spelbolagen

Spelbolagen Genesis och Paf får betala de första sanktionsavgifterna efter att nya spellagen infördes. Och fler kommer det att bli, berättar Spelinspektionens generaldirektör för Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 10:05

Facebook erkänner – miljontals lösenord utan skydd

Facebook medger att miljontals lösenord har lagrats som vanlig text och varit åtkomliga för upp till 20 000 anställda hos techjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.