Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 March, 06:46

Dagensanalys.se - 13 mar 19 kl. 23:55

Twitter kopierar både Instagram och SnapchatInstagram kopierar Snapchat och nu är det dags för Twitter att kopiera båda, när tjänsten lanserar en ny kamerafunktion. Twitter har äntligen förstått att flera av oss inte gillar att läsa, om vi inte får se en bild först. Det kan vara katten, hunden, husse eller insnöade vägar. Oavsett ska det vara en bild och sen en kort text. För att hänga på bildtrenden har Twitter utvecklat ett nytt kameragränssnitt till sin app.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Instagram, Snapchat, Twitter, Stories, Dagensanalys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, kopierar, både, Instagramoch , Snapchat
Resume - 11 dec 13 kl. 13:57

Twitter tar rygg på Instagram


Den sociala mikrobloggstjänsten Twitter har gjort det möjligt för användare att dela bilder med andra. Det är dock bara mottagaren som kan se bilden. Företagets utvecklare menar att utvecklingen liknar Instagrams funktioner..

Aftonbladet - 06 jul 17 kl. 09:57

Pappan kopierar dottern - på Instagram

Resume - 04 okt 13 kl. 12:58

Reklam på Instagram inom kort


Först Facebook och sedan Twitter. Nu börjar Instagram med annonser. Det framgår av ett blogginlägg från bolaget, vilket gör gällande att det dyker upp annonser i bildflödena inom kort..

Dagensanalys.se - 27 sep 16 kl. 10:38

Lycka till med försäljningen Twitter

Utvecklingen för Twitter gör ingen investerare glad, det ryktas friskt om uppköp det sociala nätverket behöver verkligen ny energi för att inte bli ett nytt MSN (om någon minns Microsoft satsningen). Det går fort och giganterna Facebook med Instagram äger i princip sociala mediemarknaden och utmanas just nu hårt av snabba coola Snapchat som är snabba och agila. Twitter däremot är små och kommer med små förändringar med antal tecken och storlekar på bilder.

Nyheter 24 - 08 feb 18 kl. 14:16

MFF, DIF eller AIK - Vem är bäst på Instagram och Twitter?

Färsk statistik från Crowdtangle ger oss insyn i hur de Allsvenska klubbarna sköter kontakten med sina fans på Twitter och Instagram för helåret 2017.  Toppklubbarna i Allsvenskan 2017 var följande, MFF, AIK, DIF. Samma lag ligger bra till i tabellen sett till hur de sköter sina sociala mediekonton.

Dagensanalys.se - 24 maj 17 kl. 13:31

Instagram kopierar Snapchat (igen) och inför sökbara Stories

Bara två månader efter att Snapchat lanserade möjligheten att söka efter stories baserat på plats, hashtag etc, så inför Instagram samma funktion. Dock skiljer sig de två lite åt. På Instagram har du länge kunnat bygga din egen Story, men nu blir det möjligt att söka bland alla stories baserat på plats eller hashtag.

Dagensanalys.se - 18 maj 17 kl. 12:27

Instagram bemöter kritiken om Snapchatstölder

Instagram har under lång tid kopierat så gott som allt som Snapchat har kommit på. Under en paneldebatt bemötte Instagrams produktchef kritiken, och han är inte ångerfull. ”Det är helt enkelt så techbranschen fungerar”.

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 13:00

Ännu ett bakslag för den blå fågeln; Instagram lockar fler annonsörer än Twitter

Siffror från undersökningsföretaget Strata (en del av det stora analysföretaget comScore) visar att Twitters nerförsbacke trots allt fortsätter att luta neråt. Nu visar det sig att Facebookägda Instagram lockar till sig mer annonsörer än Twitter. Andra undersökningar från exempelvis eMarketer visar att Snapchat också är på väg att gå om Twitter.

Dagensanalys.se - 28 apr 17 kl. 13:31

Instagram är bäst enligt Influencers

Hela 91,9 % av Influencers ser Instagram som sin främsta kommunikationskanal enligt en ny undersökning från Hashoff. Men de väntas lämna Instagram till förmån för YouTube under det kommande året. I den senaste undersökningen från micro-influencerplattformen Hashoff noteras att Instagram vuxit i betydelse det senaste året.

Dagensanalys.se - 25 feb 18 kl. 20:51

Vero utmanar Instagram – Antalet nya användare skapar problem

Artister flyttar in i det nya sociala mediet Vero som öppet utmanar Instagram Appen och det sociala nätverket Vero är det nya Instagram för kändisar. Men den stora antalet användare som har anslutit sig har lett till att appen har slutat fungera. Många människor upptäcker att de inte kan registrera sig på grund av tekniska problem.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 15:56

Facebook dominerar och Twitter tappar – så använder vi sociala medier 2016

Svenskarna gillar sociala medier och användningen fortsätter att öka. 77 procent av alla internetanvändare* använder sociala medier, och vi lägger allt mer tid på det. Facebook är fortfarande populärast och fortsätter att öka i alla åldrar utom bland de under 16 år.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

5-minuters klipp som visar spelplattformen Stadia från Google

Om du missade Googles presentation av nya spelplattformen Stadia finns det nu en komprimerad version som bara är 5 minuter lång. Värt att se. Klicka bara på play-knappen ovan för att se klippet.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

LinkedIn lanserar tvilling-användare och mer

Om du annonserar flitigt på LinkedIn har du tre nya funktioner att glädjas åt. Tvilling-användare, intresse-målgrupper och målgruppsmallar. Den första och kanske den häftigaste är tvilling-användare.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Nu kan du använda Quip med Salesforce

Efter att Salesforce köpte Quip för nära 7 miljarder kronor tog det hela 3 år innan funktionaliteten integrerades. Men nu är det fixat och klart. Du kan alltså använda Quip helt integrerat med Salesforce.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

AB-tester gjorde succé för sängspecialisten Sova

Sängspecialisten Sova valde att optimera sin senaste online-kampanj genom att först testköra 30 olika bannervarianter. Resultatet visade att enbart små designjusteringar i färger och texter kan mångdubbla sannolikheten att få fler klick. För genomföra sina AB-tester valde Sova plattformen Emerse Labs.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Strossle väljer Closer för sin försäljning

Strossle, har tecknat avtal med Closer för att stärka försäljningen på lokal nivå i södra Sverige. Strossle, ett tech-bolag som hjälper sina uppdragsgivare att nå ut med content marketing genom bolagets publicistnätverk har en aggressiv expansionsplan där södra Sverige är en region som ska bidra till att nå försäljningsmålen. Ökad närvaro i södra Sverige är anledningen till att Strossle nu tecknar avtal med Closer.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

”Nätreklamen är ett nödvändigt ont”

”Hur kan jag slippa reklamen på internet?” Den här frågan får jag ofta, både när jag är ute och föreläser och via läsarmejl, skriver Martin Appel som är konsumentredaktör för PC För Alla. Det är lätt att förstå varför.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Nu har du chansen att lära dig hur man mäter rörlig bild

MMS arrangerar sin Akademi och den är guld värd för dig som vill förstå hur man mäter rörlig bild i Sverige. Här är informationen från MMS Är du ny i branschen eller vill du fräscha upp din kunskap om hur tittarsiffrorna för TV och onlinevideo tas fram? Då är du välkommen till MMS Akademi den 3:e april.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Ny standard för hur nyhetsmedier använder och processar metadata

Ooyala har inlett ett samarbete med DPP, ett internationellt nätverk för medie- och nyhetsmedie-branschen, för att utveckla en internationell standard för hur nyhetsmedier använder och processar metadata. Initiativet som heter Metadata Exchange for News är utformat för att hjälpa till att skapa standarder för hur nyhetsinnehåll indexeras i alla steg – från planering och nyhetssamling till produktion, distribution, visning och arkivering. I en allt snabbare miljö ställs höga krav på att media-hantering och innehållsleverans med metadata är både snabb, exakt och relevant i varje steg i processen, säger Bea Alonso, marknadsföringschef på Ooyala.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Så här bygger du din sociala mediestrategi 2019

En social mediestrategi är en sammanfattning av allt du planerar och hoppas uppnå i sociala medier. Den guidar dig framåt så att du enkelt kan se om du lyckats eller inte. Allt du publicerar – varje inlägg, like och kommentar – ska ha ett syfte.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Nu är det klart – Disney har förvärvat 21st Century Fox

Disney har nu officiellt förvärvat mediekoncernen 21st Century Fox. Det har länge varit klart att Disney ska köpa bolaget, men igår bekräftades att uppköpet var genomfört. Prislappen hamnade på 71 miljarder dollar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.