Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 21 March, 23:20

Dagensanalys.se - 13 mar 19 kl. 23:46

Usain Bolt gör reklam för elscooterVärldens snabbaste man, Usain Bolt, är numera ansiktet för en elscooter satsning som går under namnet Bolt Mobility. Det är inte Usain som äger Bolt Mobility men de delar samma namn. Därför föll det naturligt att Usain Bolt skulle bli Bolt Mobilitys ambassadör, såklart. Lanseringen sker i New York och det till trots att det där är olagligt med elscootrar. Men vem bryr sig om det när det ändå handlar om att världens snabbaste man skyltar bolaget.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Bolt, Bolt Mobility, Usain, Usain Bolt, Bolt Mobilitys, New York, Sverige, Bolts, Mobility, Oesai1r1d3, 1rsbc5b3ba, St, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Usain, Bolt, gör, reklamför , elscooter
Aftonbladet - 03 jun 13 kl. 17:47

?Gör reklam för cannabis?

Usain Bolt anklagas för att förhärliga knark.

Dagensanalys.se - 05 feb 18 kl. 10:25

Skippa sporten, nu kan du se bara reklam på TV

Snart är det dags för Super Bowl Sunday i USA, och reklamerna är det som brukar vara den stora snackisen när företag pumpar in miljonbelopp för att skapa häftiga och uppseendeväckande reklamfilmer. Därför gör tv-box tillverkaren TiVo det nu möjligt att skippa sporten och bara se reklamen. Få kommer ihåg vem som vann Super Bowl förra året, men många minns fortfarande reklamen från 84 Lumber som installerar en stor port i muren vid gränsen mellan USA och Mexico så att en mamma med sin dotter kan komma in i landet.

Sydsvenskan - 28 sep 12 kl. 06:30

Podden sänder på min tid

När jag var på semester för några veckor sedan råkade ett av barnen glömma att skruva på korken på en vattenflaska.Hur jobbigt blev inte det?Inte bara för att man fick hänga hela plånboken på tork utan också för att mobilen drunknade i sidofacket.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

City Gross satsar på marketing automation och ny lojalitetsplattform

City Gross utvecklar sin kundklubb med ny marketing automation- och lojalitetsplattform. Nu samlar man in kunddata i realtid och kan segmentera sina kunder och kommunicera med dem utifrån deras köpbeteende. City Gross kundklubb, Prio, har idag 1 miljon medlemmar.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

WhatsApp Business kommer nu till iOS

WhatsApp Business är en variant av WhatsApp som ska användas av företag för att kommunicera med sina kunder. Nu rullar WhatsApp Business ut till plattformen iOS. Appen finns i skrivande stund i Mexiko, Frankrike och Brasilien.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Chrome-tillägg som gör livet lite enklare

Webbläsaren Chrome från Google är en av de absolut mest populära webbläsarna.  Och till Chrome finns det ett stort urval av olika tillägg som gör din webbläsare ännu smartare. Här är några användbara tillägg till Chrome Spara på Google Drive
Precis som det låter kan du med detta enkla tillägg spara ned filer från webben till din Google Drive.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Schibsted lägger ut sitt inventory hos Google

Schibsted utökar sitt automatiserade erbjudande samtidigt som man lägger ut delar av sitt inventory hos Google. Schibsted utökar sitt automatiserade erbjudande och skapar nya produkter för Admarket. I samband med dessa lanseringar tillgängliggörs också delar av Schibsteds inventory i Googles köpplattformar samt ökad transparens genom nya samarbeten med etablerade leverantörer, skriver Schibsted i ett pressmeddelande.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Ett av fyra företag dissar GDPR

Ett av fyra europeiska företag anser att GDPR påverkat verksamheten negativt. Samtidigt önskar företagen att de var mindre beroende av plattformar som Facebook och Instagram. I Adobe och Econsultancys årliga Digital Trends-rapport presenteras resultaten av en global undersökning som innefattar 12 000 yrkesverksamma inom IT och marknadsföring.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Philips, Arla och Samsung sponsrar e-sportsliga

Philips, Arla och Samsung ska tillsammans med Fragbite arrangera den andra säsongen av Fragleague. Under första säsongen deltog 657 lag i Fragleague där det tävlades i Counter Strike: Global Offensive och Playerunknown’s Battleground om prispotten på 250.000 kronor.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna

Salesforce har för tredje året i rad släppt rapporten State of Service där vi får en inblick i hur trenderna inom kundtjänst utvecklas i takt med att konsumenternas krav förändras. I rapporten, som innehåller svar från över 3 500 beslutsfattare och agenter inom kundtjänst världen över, framkommer det bland annat att kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna. “Beslutsfattare har upptäckt hur kundtjänst kan förbättra kundupplevelsen, stärka varumärket och bidra till nya intäktskällor.

Dagensanalys.se - Igår: 21:59

5-minuters klipp som visar spelplattformen Stadia från Google

Om du missade Googles presentation av nya spelplattformen Stadia finns det nu en komprimerad version som bara är 5 minuter lång. Värt att se. Klicka bara på play-knappen ovan för att se klippet.

Dagensanalys.se - Igår: 21:35

LinkedIn lanserar tvilling-användare och mer

Om du annonserar flitigt på LinkedIn har du tre nya funktioner att glädjas åt. Tvilling-användare, intresse-målgrupper och målgruppsmallar. Den första och kanske den häftigaste är tvilling-användare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.