SVT > Ekonomi

Wednesday, 27 March, 03:27

SVT - 13 mar 19 kl. 22:43

Experten: ”Boeing kommer få betala dyrt för det här”Det kommer bli kritiskt för flygbolagens kapacitet när Boeingplanen 737 Max tas ur bruk, exempelvis i Skandinavien. I SVT:s Aktuellt säger flygplansjournalisten Jan Ohlsson att Boeing har pressat fram utvecklingen av planen för att tjäna pengar. – Det är en amerikansk tradition att först, störst, bäst säljer mest. Det här planet är för kraftfullt och för komplicerat för sitt eget bästa, säger Jan Ohlsson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Boeingplanen, Max, Skandinavien, SVT, Aktuellt, Jan Ohlsson, Boeing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experten, Boeingkommer , , betala, dyrtför det här
DI - 07 apr 16 kl. 11:34

Boeing-anställda gripna för skattebedrägeri

Elva anställda vid den amerikanska flygplanstillverkaren Boeing har gripits i South Carolina för att ha försökt undgå att betala statlig skatt. Det rapporterar Reuters..

DrivaEget - 14 jun 17 kl. 09:18

Experten: Man kan inte ignorera ett krav från bluffare

 Bluffakturor  Driva Egets unika lista över hur många blufföretag som driver ärenden till Kronofogden och tinsgrätten får Ludvig Isacsson på Förenade Bolag att reagera. – Det här visar hur farliga de allmänna råden är om att det är riskfritt att inte betala. Att så många varken bestrider eller betalar utan bara undviker att svara Kronofogden är något Ludvig Isacsson känner igen.

Nyheter 24 - 24 maj 11 kl. 10:26

PR-experten:"Lettströms dimridåer köper tid åt hovet"


Anders Lettströms drag kommer inte att hålla anser pr-konsulten Andrea Jovell Swensson. STOCKHOLM. Kungens närmaste vän Anders Lettström förnekade först att han tagit kontakt med kriminella kring den "Den Svenska Gudfadern" Milan Sevo.

Dagens PS - 23 aug 18 kl. 11:23

Experten: Här är 5 steg till lyckad trading

Intresset för trading och sparande ökar och aldrig tidigare har det pratats så mycket om just day trading. Men hur gör man för att komma igång? Och vad bör man tänka på?

Dagens PS - 23 aug 18 kl. 11:23

Experten: Här är 5 steg till lyckad trading

Intresset för trading och sparande ökar och aldrig tidigare har det pratats så mycket om just day trading. Men hur gör man för att komma igång? Och vad bör man tänka på?

YLE - 21 jan 17 kl. 15:12

Niskanen spände bågen – fick betala dyrt

Iivo Niskanen gick ut för att få ett kanonbesked med en månad till hemma-VM. I sin sämre stil hade han pallkänning, men den utmärka starten straffade sig. Iivo Niskanen hade stora problem under förra säsongen och åkte aldrig in bland de tio bästa i en världscuptävling.

SvD - 31 maj 16 kl. 15:23

Airbus känga till Boeing: ”Vi kallar planet Mad Max”

Det finns i praktiken ingen risk för att för att det ska tillverkas fler plan än vad flygbolagen verkligen kan ta emot och betala för. Det hävdar Airbus ledning samtidigt som man beskriver konkurrenten Boeings omdiskuterade planer som en galen Mad Max-satsning..

Kristianstadsbladet - 28 dec 11 kl. 06:30

Experten: Se bankernas listpriser som tak

Förhandla alltid med banken när lån ska läggas om eller lösas. "Man bör se deras listpriser som tak, inget annat", säger Annika Creutzer, ekonomijournalist och privatekonomisk expert.
?

Dagen - 22 mar 12 kl. 03:00

Experten: De har svaga argument

Kopimisternas möjlighet att framgångsrikt driva ett fildelarfall i skydd av religionsfriheten är obefintliga. Det menar Katherine Cash, religionsfrihetsexpert på Svenska missionsrådet.

Kopimismen är registrerat som ett trossamfund, och därmed gäller lagen om religionsfrihet även dem.

Aftonbladet - 17 apr 12 kl. 15:21

Så kan du betala 6 000 mindre ? för samma båge

Experten: Våga vara otrogen mot butiken ? spara flera tusenlappar.

Fler nyheter från SVT

SVT - 22 mar 19 kl. 12:48

Storägarna AMF och Alecta om utredningen ”Vi är inte nöjda – behövs grundligare genomlysning”

Pensionsjättarna Alecta och AMF, som är bland Swedbanks största ägare, är missnöjda med utredningen av misstänkt penningtvätt i banken. Båda kräver större öppenhet från Swedbank i det fortsatta utredningsarbetet..

SVT - 22 mar 19 kl. 12:06

Ministern om utredningen: ”En intern utredning räcker inte”

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) är inte nöjd med Swedbanks utredning. Han anser att Swedbank ”måste samarbeta med myndigheterna och lägga alla kort på bordet”. Han tycker att en intern utredning ”inte räcker”..

SVT - 22 mar 19 kl. 07:12

Swedbanks utredning om penningtvätt klar

Swedbank bekräftar förtroendet för vd Birgitte Bonnesen efter att ha tagit del av vad som kallas en statusrapport från Forensic Risk Alliance. Det framkommer i den externa utredning som Forensic Risk Alliance har gjort på uppdrag av Swedbank. Men utredningen har redan före publicering fått kritik för att endast fokusera på ett litet antal kunder..

SVT - 21 mar 19 kl. 23:11

Här bygger svenska bolaget billiga bostäder – i Tyskland

I Sverige står nya hyresrätter tomma då hyrorna i nybyggen ofta blir höga. Men ett svenskt bolag har gjort motsatsen – i Tyskland. SVT har besökt Berlin där ett svenskt bolag blivit Tysklands största bostadsbyggare genom att bygga billiga lägenheter..

SVT - 21 mar 19 kl. 12:49

Hur påverkar digitala medier vår lycka?

Under de senaste åren har konsumtionen av digitala medier ökat. En ny studie visar nu sambandet mellan digitala medier och människors välmående. – Sömnen har rasat, social integration rasar, glädjen har gått ner och vad är har gått upp?

SVT - 21 mar 19 kl. 08:07

Blir man lycklig av pengar? Alexander Norén förklarar

Kan man köpa sig lycka? Och finns det en gräns när ”lyckokurvan” vänder nedåt? SVT:s Alexander Norén om forskningen kring pengar och välbefinnande..

SVT - 20 mar 19 kl. 19:58

Inga räntehöjningar i USA

Den amerikanska centralbanken Federal reserve aviserar inga kommande räntehöjningar under 2019. Det överraskande beskedet innebär att banken ser tecken på att USA:s ekonomi är på nedåtgående..

SVT - 20 mar 19 kl. 08:37

Amerikanska centralbanken väntas skjuta upp räntehöjning

De senaste tre åren har den amerikanska centralbanken höjt räntan nio gånger. Men dagens besked från Centralbankschefen Jerome Powell väntas bli att höjningen uteblir. – Allt annat vore en enorm överrraskning, säger Klas Eklund, ekonom på Mannheimer Swartling i SVT:s Morgonstudion.

SVT - 19 mar 19 kl. 10:03

Boendeekonomen om prisuppgången i februari: ”Bör tas med en nypa salt”

Efter en tid av osäkerhet på bostadsmarknaden steg återigen bopriserna svagt i februari enligt analysföretaget Valueguard. Men enligt boendeekonomen Claudia Vörmann bör man inte dra för stora växlar på detta. – Det är en isolerad månad vi tittar på, säger hon i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 15 mar 19 kl. 15:40

Aktiespararnas vd: ”Om medieuppgifterna stämmer måste Bonnesen avgå”

Aktiespararna har i dag haft ett möte och enats om ett antal tuffa slutsatser. – Om uppgifterna om en intern rapport som pekar på problem med misstänkt penningtvätt stämmer, så har Birgitte Bonnesen medvetet vilselett marknaden. Då måste hon avgå, säger vd:n Joacim Olson till SVT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.