DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 17:18

DI - 13 mar 19 kl. 22:16

Grosskopf utesluter inte polisanmälanGöran Grosskopf, styrelseledamot i Skistars storägare, Ekhaga utveckling, är förtegen om detaljer kring händelsen bakom att Pär Nuder fått lämna Skistars styrelse med omedelbar verkan. Men i en intervju i Sydsvenskan framkommer att den är av så allvarlig grad att den skulle kunna polisanmälas. ”Jag utesluter inte det”, säger Grosskopf..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Grosskopf, Skistars, Pär Nuder, Sydsvenskan

Dela artikeln

153 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grosskopf, utesluterinte , polisanmälan
Dalarnas tidningar - 09 sep 13 kl. 13:25

"Utesluter inte polisanmälan"

Miljönämndens ordförande Richard Holmqvist (MP) utesluter inte polisanmälan. ? Tittar jag på de bilder jag ser förefaller det vara ett miljöbrott..

Skånskan - 08 jun 16 kl. 20:08

Polisanmälan att vänta på BW-match

FOTBOLL/SPEL Svenska Spel kommer med största sannolik att göra en polisanmälan på division 2-matchen i söndags mellan BW90-Nybro, där bolaget kort före avsparken stoppade all betting på objektet.– Vi har nått så långt i vår analys, att det inte går att hitta någon rimlig förklaring till det avvikande spelmönstret. När vi vänder oss till polisen är det för att få hjälp med att reda ut en rad omständigheter, förklarar Johan Söderkvist, pressinformatör på Svenska Spel.

YLE - 02 maj 17 kl. 06:57

Madeleines sjuka moster nekades plats på äldreboende - Helsingfors reagerade först efter hot om polisanmälan

Madeleine Wendelin har i flera år kämpat för att hennes 85-åriga sjuka moster, som behövde hjälp med allt, ska få plats på ett äldreboende. Men först efter hot om polisanmälan för utsättande reagerade Helsingfors stad. - På morgonen kom hemvårdare och hjälpte upp henne ur sängen för annars kom hon inte upp.

Skånskan - 07 mar 19 kl. 18:16

Lena Axelsson (S) tar polisanmälan vidare till JO

Skurup Lena Axelsson (S) har polisanmält de tre politiker som röstade för att polisanmäla 17 ensamkommande barn för grovt bidragsbrott.
Nu väljer hon även att göra en JO-anmälan för en av pojkarna som är familjehemsplacerad hos henne.
– Jag vill ge honom upprättelse, säger hon.

Alingsås tidning - 09 apr 18 kl. 11:16

Filipsson: ”Fullt rimligt med polisanmälan”

– Det är fullt rimligt att göra en polisanmälan.
Det säger kommunstyrelsens ordförande Daniel Filipsson (M), som också försvarar avskedandet av ABC-trion Thordmark, Gustafsson och Byström. – Att en polisanmälan är gjord innebär inte att man är dömd, men att man ser att det finns fog för en anmälan, säger Daniel Filipsson och fortsätter: – Det är fullt rimligt att man gör polisanmälan då kommunen funnit misstänkta oegentligheter.

Barometern - 23 jul 13 kl. 07:07

Politisk splittring om polisanmälan

Rätt eller fel av Kalmar kommun att polisanmäla?
Splittringen är nu stor när det gäller efterspelet i?den?

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 10:01

Nätverket reagerar på polisanmälan

Foto: Bosse Nilsson
C4 Shoppings polisanmälan gick inte obemärkt förbi. Kenneth Andersson från Nätverk Kristianstad säger att vallagen har följts efter konstens alla regler.
?

YLE - 11 maj 15 kl. 03:51

Nu räcker misstänkt våld mot barn för polisanmälan

Det ska alltså gå att koppla in polisen genast när någon misstänker att barn misshandlas fysiskt. Det kan handla om en läkare, en skolkurator, en hälsovårdare som misstänker våld mot barn. Tidigare måste barnskyddet kopplas in först och det utgjorde en omväg.

Cornucopia - 01 jun 17 kl. 17:23

Svenska Institutet upprättar nytt åsiktsregister - polisanmälan mot kuratorn

Statliga Svenska Institutet (StaSI) har upprättat ett nytt åsiktsregister, komplett med namn. Detta över de som anmält att de vill bli borttagna från StaSI:s åsiktsregister i form av en blocklista på Twitter. Den tidigare kuratorn har nu polisanmälts av moderata politiker.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 13 kl. 11:44

Polisanmälan stoppar spel på Gais

En polisanmälan har gjorts kring fredagskvällens superettanmatch mellan Gais och Värnamo. Det är oklart vad anmälan gäller, men Svenska Spel har stoppat spelet på matchen. ?

Kristianstadsbladet - 13 sep 13 kl. 11:41

Polisanmälan stoppar spel på Gais


En polisanmälan har gjorts kring fredagskvällens superettanmatch mellan Gais och Värnamo. Det är oklart vad anmälan gäller, men Svenska Spel har stoppat spelet på matchen. - Vi har stängt den matchen, det är oklarheter kring matchförutsättningarna, säger Johan Tisell på Svenska Spel till gp.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Prime Living studsar upp på låneavtal med ägare

Bostadsutveclaren Prime Living har ingått ett låneavtal värt 39 miljoner kronor med ett konsortium av aktieägare. Aktien stiger på beskedet..

DI - 15 minuter sedan

Björklund: ”Hoppas Kristersson står pall”

Liberalernas partiledare Jan Björklund tycker att KD-ledarens besked är sorgligt. Han hoppas nu att Ulf Kristersson håller fast vid sina löften i valrörelsen och under regeringsförhandlingarna. .

DI - 30 minuter sedan

Facebook-anställda hade tillgång till miljontals lösenord

Tiotusentals anställda på sociala medier-giganten Facebook har haft tillgång till hundratals miljoner lösenord, skriver CNBC med hänvisning till cybersäkerhetsexperten Brian Krebs. Facebook bekräftar uppgifterna..

DI - 30 minuter sedan

KD rusar i förtroende i ny undersökning

Ett spännande år i politiken gav utslag i Förtroendebarometerns mätning av hur mycket vi litar på partierna. Några ökade, några rasade och några ligger still. Kristdemokraternas uppgång från 13 till 30 procent med stort förtroende är bland de största som uppmätts..

DI - 30 minuter sedan

VW:s försäljning av dieselbilar ökar igen

Minnet är kort. Trots dieselgate och global uppmärksamhet kring Volkswagens fusk med utsläppsmätningar visar siffror från VW att beställningarna av dieselbilar från den tyska bilkoncernen ökar igen..

DI - 30 minuter sedan

”Död omsättning” pressar byggjätten

Skanskas aktie backade på torsdagen efter bolagets kapitalmarknadsdag. Balansräkningen är stark och projektutvecklingen går bra men marknaden tog ändå fasta på försiktiga finansiella mål och att byggmarginalen inte når målen varken i år eller 2020..

DI - 30 minuter sedan

Rusning för aktien när Levi Strauss återvänder till börsen

Modebolaget Levi Strauss handlas upp närmare 35 procent när bolaget gör comeback på Wall Street på torsdagen. .

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Fortsatt brexitpress på brittiska pundet

Europeiska statspappersräntor sjönk påtagligt i långa löptider på torsdagen i spåren på tydligt lägre USA-räntor efter mjuka Fedbesked på onsdagskvällen. Euron inledde dagen starkare mot en generellt svagare dollar, men försvagades efterhand när nedåtpressen mot brittiska pund fortsatte..

DI - 45 minuter sedan

IMF stödjer Federal Reserves mjuka penningpolitik

Internationella valutafonden, IMF, berömmer Fed för att centralbanken pausat räntehöjningarna. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Wall Street handlas upp på torsdagen..

DI - 45 minuter sedan

”Det räcker inte - det går åt fel håll!”

Klimatpolitiska rådets årsrapport är tydlig: Kraftiga åtgärder krävs om Sverige ska nå klimatmålen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.