Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:39

Jönköpingsnytt - 13 mar 19 kl. 21:15

Deras idé - ny färg gör trafiken säkrareJust nu pågår mässan På väg på Elmia. På plats är de som har vägen som arbetsplats för att göra säkerheten vid vägarbetsplatser bättre.
– Något behöver hända, för det blir inte bättre just nu, säger Göran Fredriksson från Sveriges branschförening för säkrare vägarbetsplatser.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
, Elmia, Göran Fredriksson, Sveriges

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Deras idény , färg, gör, trafiken, säkrare
YLE - 06 maj 15 kl. 15:02

Bonden: Vi har all rätt att vara i trafiken

Då jordbrukaren ska ta sig från en åker till en annan är det barnen som kan komma i kläm i trafiken. Det varnar jordbrukaren Börje Wikner i Kyrkslätt för. Vi vill ju vara så lite som möjligt i trafiken.

YLE - 01 dec 15 kl. 13:10

Samarbete behövs i trafiken

Cyklister utan lampa är en stor fara i trafiken i Österbotten. Det finns fortfarande många som inte inser vikten av att synas i mörkret påpekar äldre konstapel Thomas Ekqvist vid Trafikpolissektorn vid polisen i Österbotten. - Många tror att lampan finns till för att de ska se framåt men den finns för att du ska synas, säger Ekqvist.

YLE - 17 jul 16 kl. 16:16

Unga mopedister orsakar fara i trafiken - polisen ber föräldrar hålla koll

Det rör sig mopedister i trafiken som är jättefarliga, säger en skolpolis. Nu försöker polisen i västra Nyland nå ut till föräldrarna i hopp om förändring i trafiken. I maj drev Raseborgspolisen en kampanj för att få föräldrar till unga mopedister att vakna upp och hålla koll på sina barn i trafiken.

YLE - 28 jul 15 kl. 09:30

Färre mopeder i trafiken

Antalet mopeder på Finlands gator har minskat med 13 procent mellan 2011 och 2015. I vissa österbottniska kommuner, till exempel Kronoby och Närpes, har nästan var femte moped försvunnit ur trafiken under dessa år. Det visar färsk statistik från Trafiksäkerhetsverket.

YLE - 08 aug 13 kl. 14:14

Kalland: Barn under 12 år kan inte förutse trafiken

Enligt Miriam Kalland på Mannerheims barnskyddsförbund kan en sex ? sjuåring inte förväntas klara av att åka buss längs en motorväg. Hon påminner om att trafikolyckor är de som skördar flest barnliv per år.

YLE - 08 okt 14 kl. 11:12

Trafiken på Smedsby omfartsväg flyter inte ännu

Trafikanterna har ännu inte börjat hitta rätt på omfartsvägen runt Smedsby i Korsholm som öppnade för en vecka sen. Huvudorsaken är att många fortfarande kör via Stenhaga. Exakta uppgifter om trafikmängden finns inte ännu.

SmålandsPosten - 21 nov 14 kl. 06:17

Trafiken alltid ett engagerande ämne

Det finns få saker som är lika gångbara att prata om i alla sammanhang och i alla sällskap som vädret.
Det skulle vara trafiken i så fall. Förseningar i trafiken.

YLE - 02 jan 15 kl. 09:33

Rekordsäkert år i trafiken

I fjol omkom igen färre människor i trafiken än året innan. Det gångna året miste 225 människor livet i trafiken, enligt preliminära siffror, och det är den lägsta siffran sedan man började föra statistiken i Finland, uppger Trafikskyddet. En orsak kan vara att lågkonjunkturen har minskat på trafiken.

BT - 03 dec 11 kl. 10:25

Rondell i två plan ska få trafiken att flyta

Nu presenteras en lösning för trafiksituationen i Knalleland. Knallelandsrondellen blir i två plan och genomfartstrafiken passerar under rondellen. Nya gångstråk skall göra det möjligt att gå mellan västra och östra Knalleland.

UT - 04 dec 14 kl. 07:03

Trafiken leds om på riksväg 46

Från och med måndag leds trafiken om på en del av riksväg 46 strax norr om Ulricehamn. Skälet är att Ulricehamnsmotet ska byggas klart. Vid tvåtiden på måndag eftermiddag kommer trafiken ledas om från rondellen vid Alängsgatan och Nyboholmsvägen vidare 900 meter norrut.

YLE - 16 aug 15 kl. 17:20

"Attitydförändring i trafiken behövs"

Den gröna politikern Otso Kivekäs efterlyser attitydförändring bland dem som rör sig i trafiken. Han hoppas ändå på onsdagens dödsolycka inte avskräcker folk från att cykla.
Över 800 cyklister deltog i cykelmarschen som ordnades till den döde cyklistens minne.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.