DI > Ekonomi

Tuesday, 26 March, 15:25

DI - 13 mar 19 kl. 18:34

Mikael Staffas ”Mycket frustrerad” över regeringens förhalningBolidens vd Mikael Staffas är ”mycket frustrerad” över att Stefan Löfvens regering fortsätter förhala Bolidens planer på att bygga en ny gruva i Norrbotten som skulle skapa flera tusen arbetsplatser. ”Det finns inte så mycket bättre kopparprojekt i Europa ”, säger Mikael Staffas om fyndigheten Laver..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Staffas Mycket, Mikael Staffas, Stefan Löfvens, Bolidens, Norrbotten, Europa, Laver

Dela artikeln

45 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mikael, StaffasMycket , frustreradöver , regeringens, förhalning
VA - 11 mar 11 kl. 15:24

Mikael Staffas till Boliden

11 mars Boliden har utsett Mikael Staffas till ny finanschef, efter Johan Fant som enligt tidigare besked går till Axel Johnsson-koncernen. Mikael Staffas kommer närmast från skogsbolaget Södra där han arbetat som finanschef sedan 2005. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 05 feb 18 kl. 16:20

Favoriten Mikael Staffas ny vd för gruvjätten

Förhandsfavoriten Mikael Staffas har utnämnts till ny vd för gruv- och smältverksjätten Boliden. ”Vi är i en volatil bransch som kräver mycket kapital. Då är timingen avseende investeringar viktigt”, säger Mikael Staffas till Di..

DI - 15 mar 16 kl. 06:14

Boliden: Gruvchefen Mikael Staffas ökar innehavet

Bolidens chef för Gruv-divisionen, Mikael Staffas, har förvärvat ytterligare 1.000 aktier i bolaget och har därefter 5.700 aktier..

DI - 05 feb 18 kl. 08:35

Mikael Staffas blir ny vd för Boliden

Mikael Staffas blir ny vd för gruvbolaget Boliden. Han sitter sedan tidigare i koncernledningen som direktör för Boliden Gruvor..

Affärsvärlden - 05 feb 18 kl. 08:42

Mikael Staffas blir ny vd för Boliden

Mikael Staffas blir ny vd för Boliden. Han tillträder den 1 juni 2018..

Nyan - 07 nov 18 kl. 13:14

Britt Lundberg och Mikael Staffas fortsätter i Nordiska rådet

Britt Lundberg (C) och Mikael Staffas (Lib) omvaldes som lagtingets representanter i Nordiska rådet. Ersättare blir som förut Axel Jonsson (ÅF) och Tony Wikström (S) Det beslutade lagtinget i dag. Eftersom endast en kandidatlista hade lämnats in förklarades kandidaterna valda utan omröstning.

Regeringen - 20 jan 16 kl. 12:00

Pressinbjudan: Mikael Damberg presenterar regeringens nyindustrialiseringsstrategi

Torsdag den 21 januari presenterar närings- och innovationsminister Mikael Damberg regeringens nyindustrialiseringsstrategi. Tid: kl.12.

Västerbottens Folkblad - 05 feb 18 kl. 10:39

[PLUS] ”Vi har koll på Mikael Staffas”

IF Metall Rönnskärs ordförande har hört mycket gott om Bolidens nya VD..

Dalarnas tidningar - 26 aug 13 kl. 08:59

Bengt Staffas vill närma sig Kina

China in Sweden. Så heter föreningen som Bengt Staffas startat. Nu är två av medlemmarna här, dottern Ida Staffas och pojkvännen Liam Jing.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Apple News+ kraschade bara sekunder efter att den öppnats

Apples nyhetstjänst kraschar för vissa användare bara sekunder efter att den öppnats både på iOS och Mac. Det rapporterar flera medier..

DI - 15 minuter sedan

Fastator förvärvar fastigheter för 220 Mkr

Aktiebolaget Fastator (publ), via dotterbolag, har i tre separata transaktioner förvärvat och tillträtt fem centrala fastigheter i Bollnäs, Ludvika och Sala. Det totala underliggande fastighetsvärdet uppgår till 220 Mkr med ett totalt årligt hyresvärde om 27,7 Mkr. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 24 328 kvm och därutöver ingår 337 parkerings-platser..

DI - 15 minuter sedan

USA: Hushållens förtroende för ekonomin sjönk i mars

De amerikanska hushållens konfidensindikator sjönk till 124,1 i mars jämfört med 131,4 i februari..

DI - 15 minuter sedan

Analytikernas glädjebesked: Bjässen ska upp 40 procent – ”fantastisk utdelning”

Volvoaktien lyfter på tisdagsbörsen och har startat året urstarkt. Men flera analytiker tror att aktien har betydligt mer att ge. ”Det finns stora underliggande värden på den aktiekurs som finns idag”, säger Erik Paulsson analytiker på Pareto Securities..

DI - 15 minuter sedan

Mangolds finanschef säger upp sig efter knappt tre månader på jobbet

Fondkommissionären Mangolds finanschef Alena Panotzki har på egen begäran valt att säga upp sin anställning i bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Styrelseledamot i Björn Borg har köpt 20.000 aktier

Björn Borgs styrelseledamot sedan 2018, Alessandra Cama, har köpt 20.000 aktier i bolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..

DI - 45 minuter sedan

Nordea listar utdelningsporföljen du ska äga

Nordea har släppt sin nya utdelningslista som vanligtvis uppdateras en gång i kvartalet. Portföljen väntas ha en direktavkastning på nästan 5 procent räknat på utdelningarna för 2018. .

DI - 45 minuter sedan

EU slopar ändringen från sommartid till vintertid

På söndag är det dags att ställa fram klockan en timme från vintertid till sommartid. Men snart kommer det vara ett minne blott. EU-parlamentet röstade nämligen i dag genom förslaget att slopa ändringarna.

DI - 45 minuter sedan

EQT nära sälja IP-Only

Riskkapitalbolaget EQT Partners planerar för att dra igång en försäljningsprocess av fiberbolaget IP-Only som man ägt sedan 2013, uppger en källa för Inframation News..

DI - 1 timme sedan

Nexstim har beslutat om företrädesemission på 54 Mkr

Medicinteknikbolaget Nexstim, som handlas på First North i både Finland och Sverige, har fattat beslut om en företrädesemission av cirka 5,2 miljoner euro, motsvarande 54 miljoner kronor, samt tilldelning av särskilda rättigheter som berättigar till aktier genom vilka bolaget kan ta in ett belopp om högst cirka 2,6 miljoner euro..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.