DI > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 20:29

Liknande nyheter

Taggar: Active, Biotech, säljer, fastighetför , 275miljoner
DI - 10 aug 17 kl. 08:45

Active Biotech säljer forskningsanläggning

Mot bakgrund av Active Biotechs minskade lokalbehov har beslut fattats om att initiera en strukturerad process för att avyttra bolagets forskningsanläggning på Ideon i Lund. Det framgår av rapportens vd-ord..

DI - 07 sep 17 kl. 15:39

Universitet utökar samarbetet med Biotech-IgG

Life science-bolaget Biotech-IgG och Aarhus University hospital utökar samarbetet i och med att ytterligare en avdelning på sjukhuset väljer att bli beställare. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 07 dec 18 kl. 16:05

Större svenskt universitets-, och regionsjukhus väljer T2 Biosystems

Biotech-IgG Equity AB (publ) har ingått en avsiktsförklaring med av Sveriges större universitets-, och regionsjukhus om att anskaffa ett T2Dx instrument från T2 Biosystem. Biotech-IgG har under en längre tid fört en diskussion med detta sjukhus och vår förhoppning är att ett avtal kommer på plats innan årsskiftet och därefter en leverans av instrumentet under Q1 2019 till sjukhuset..

DI - 10 jan 19 kl. 11:05

Akademiska sjukhuset väljer T2Dx och genomför forskningsstudie

Akademiska sjukhusets institution för medicinska vetenskaper tillsammans med Klinisk mikrobiolog och vårdhygien i Uppsala har tecknat avtal med Biotech-IgG Equity att genomföra en egen blodanalysstudie med T2Dx instrumentet från T2 Biosystem i USA. Biotech har sedan tidigare ett samarbete med Akademiska sjukhuset i Uppsala såsom leverantör av in vitro artiklar..

DI - 20 dec 13 kl. 19:03

Bringwell säljer av i Finland

Egenvårdsleverantören Bringwell säljer det finländska dotterbolaget Active Nutrition International. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 23 dec 13 kl. 07:46

Bringwell säljer dotterbolag

Hälsoföretaget Bringwell säljer dotterbolaget Active Nutrition International, som är Internetbaserat bolag verksamt inom segmentet sportnutrion..

Biotech Sweden - 04 jun 12 kl. 14:59

Medcap säljer medtech-bolag


Dotterbolaget IM-Medico säljs till svenskt labbtech-bolag..

Biotech Sweden - 14 jun 12 kl. 10:41

Alligator väljer svensktillverkat


Forskningsföretaget har tecknat tillverkningsavtal med Cobra Biologics i Matfors..

DI - 07 jul 16 kl. 10:35

Sprint Biotech rusar efter säljbesked

Sprint Bioscience säljer ett forskningsprojekt inom cancermedicin till amerikanska Petra Pharma.Aktien rusar över 30 procent direkt efter beskedet..

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

En nedskruvad räntebana var väntad – men knappast så här långt

NEW YORK. Federal Reserve gladde USA-börserna på onsdagen genom att skruva ned räntebanan mer än väntat. Den stora utmaningen framöver blir hur man ska undvika att marknaderna börjar vänta sig räntesänkningar..

DI - 15 minuter sedan

Brittiska pundet fortsätter att falla

Det brittiska pundet har försvagats ytterligare under onsdagskvällen. Mot kronan handlas pundet nu på den lägsta nivån på lite mer än en månad..

DI - 30 minuter sedan

Skördetid närmar sig – guldläge för Kinnevik

Snart är det skördetid för mobiloperatören Millicom. Det öppnar för nya friare och ger storägaren Kinnevik möjlighet att frigöra kapital till nya investeringar. .

DI - 30 minuter sedan

Uttalande väntas från Theresa May om brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer att uttala sig om brexit någon gång kort efter klockan 21 svensk tid. Det rapporterar brittiska medier..

DI - 1 timme sedan

Fed väntas lämna räntan orörd

Klockan 19 på onsdagen kommer den amerikanska centralbanken Federal Reserve med räntebesked. Fed väntas lämna räntan orörd..

DI - 1 timme sedan

Ungerska Fidesz stängs av från konservativ EU-grupp

Efter en lång debatt beslutade EPP att ungerska Fidesz ska stängas av från EPP:s arbete, ett beslut som Orbáns parti säger sig acceptera..

DI - 2 timmar sedan

EU blidkar Trump – överens med USA om köttkvot

EU-länderna godkände på onsdagen en preliminär uppgörelse mellan EU och USA om att EU ska ge USA en egen kvot för import av nötkött..

DI - 2 timmar sedan

Swedbanks rapport – ett hastverk med syfte att sprida dimridåer

På fredag presenterar Swedbank den granskning som FRA har gjort av en begränsad del av den misstänkta penningtvätten i banken. Mycket talar för att Swedbanks plan är att rapporten – som är ett hastverk – ska skapa dimridåer inför årsstämman nästa vecka. Om varken ägare eller media får ställa frågor till FRA:s granskare när rapporten presenteras är det högst anmärkningsvärt..

DI - 2 timmar sedan

Nordenbörser: Nytt ras i krisande Norwegian

De nordiska börserna handlades nedåt på onsdagen, vilket även de ledande europeiska börserna gjorde. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,6 procent till nivån 961..

DI - 2 timmar sedan

Europabörserna sjönk på bred front

Europabörserna sjönk på bred front under onsdagen efter tisdagens uppgångar. Fordon, banker och gruvbolag tillhörde förlorarna. Vidare har Storbritannien ansökt om en förlängning av brexitprocessen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.