Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 March, 12:15

Liknande nyheter

Taggar: Köpvärd, nischbank
Realtid - 16 jul 15 kl. 10:56

Resurs Bank köper norsk nischbank

Betalar 1,65 miljarder för yA Bank..

GöteborgsPosten - 03 okt 15 kl. 07:00

Får du ingen ränta? "Flytta till en nischbank"

Sätt in dina pengar – du får ingenting för det! Det erbjudandet riktar många banker till sina kunder. Spararna kan tjäna tusenlappar på att byta konto..

E24 - 18 apr 16 kl. 10:28

Nischbank till börsen – värt minst 10 miljarder

Resurs Bank går vidare med noteringsplanerna. Första dagen för handel på Stockholmsbörsen väntas bli den 29 april och teckningskursintervallet indikerar ett börsvärde på mellan 10 och 12 miljarder kronor..

DI - 23 maj 16 kl. 08:15

Nischbank planerar notering i juni

Den onlinebaserade nischbanken TF Bank sköt i höstas upp en planerad notering på Frankfurtbörsen men nu blir det i stället en notering på Stockholmsbörsen. Beroende på marknadsförhållandena beräknas noteringen på Nasdaq Stockholm ske under juni, enligt ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 06 mar 17 kl. 07:36

Aktietips: Köpläge i billig nischbank

Kombinationen av en stillastående aktiekurs sedan börsnoteringen i maj förra året och kraftig vinsttillväxt har gjort Resursaktien billig och därmed köpvärd på ett års sikt....

DI - 28 jul 17 kl. 17:45

EQT köper nischbank

EQT-fonden EQT VII köper nischbanken Bluestep, verksamt inom bland annat bolån. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 12 okt 17 kl. 10:31

Lannebo Fonder halverar innehav i nischbank

Lannebo Fonder har minskat sitt innehav i nischbanken Nordax till 3,7 procent, efter att ha ägt 7,8 procent den 30 september. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

PrivataAffärer - 09 nov 17 kl. 13:13

Vd lämnar nischbank

TF Banks vd Declan Mac Guinness har beslutat sig för att lämna bolaget. Mattias Carlsson, TF Banks styrelseordförande, tar över som tillförordnad vd....

Dagens PS - 17 maj 18 kl. 07:52

Di: Nu är det aktierea i hennes nischbank

Dagens Industri ger en köprekommendation för nischbanken Collector som under det senaste året är rejält nedtryckt på börsen. Bolaget har tappat en tredjedel av börsvärdet medan bankindex är ned 12 procent. Den större nedgången har varit delvis kopplad till att Collectors tillväxtsiffror bromsat in, även om de växte med fortsatt imponerande 28 procent under 2017.

Affärsvärlden - 13 mar 19 kl. 09:07

Nischbank med resurser

ANALYS Resurs Holding visar år efter år lönsam tillväxt. Det återspeglas inte i aktien som även med beaktande av en inbromsning i hushållens skuldökningstakt ser köpvärd ut..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Oasmia stiger efter avgjord ägarstrid

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en nedgång sedan börserna i New York och Asien det senaste dygnet visat mindre rörelser. Storbolagsindexet vände dock snart upp mot nollstrecket..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Ökad vinst för Skistar

Skidanläggningsbolaget Skistar redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre nettovinst..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Kappahl över förväntan

Klädkedjan Kappahl redovisar en omsättning som var högre än väntat under andra kvartalet. Resultatet var positivt trots att marknaden hade väntat ett negativt resultat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten...

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Börsen väntas öppna nedåt

Terminerna för de europeiska börserna indikerade på onsdagsmorgonen en öppning försiktigt nedåt, sedan de amerikanska börserna avslutat tisdagen svagt och de asiatiska börserna överlag backat på morgonen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Konjunkturklockan klämtar

Addtechs nischade teknikhandelsförvärv värdesätts med rätta, men börsen glömde ta höjd för konjunkturen..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Nordstjernan flaggar upp i Momentum

Nordstjernan ökar sitt innehav i industriåterförsäljaren Momentum och har nu 5,05 procent av aktierna och 15,6 procent av rösterna. .

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

SBAB: Riksbanken väntar med att höja räntan

Ett svagt inflationsutfall innebär att det är betydligt mindre sannolikt att Riksbanken höjer reporäntan i år. Det skriver SBAB i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

NCC tecknar danskt ramavtal värt över 3 miljarder

Byggkoncernen NCC har undertecknat ett fyraårigt ramavtal värt drygt 3,3 miljarder svenska kronor med det allmännyttiga bostadsbolaget Fsb i Danmark..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Nordea: Nokia inte längre köpvärt

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Nokia till behåll från köp..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

WSJ: Fedex-rapporten är en varning om ekonomin

De svaga siffrorna från Fedex som presenterades under tisdagskvällen är illavarslande för den globala ekonomin som tycks bromsa in mer än vad investerare hittills räknat med. Det skriver Wall Street Journal i en krönika..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.