Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 March, 17:53

Liknande nyheter

Taggar: Köpt, ocykliskt, tillväxtbolag
PrivataAffärer - 15 mar 19 kl. 10:42

Recipharm ett ocykliskt tillväxtbolag att plocka in i portföljen

Carnegie beskriver Recipharm som en tillväxtorienterad och entreprenörsdriven kontraktstillverkare inom läkemedel åt såväl stora läkemedelsbolag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsatte 6,4 miljarder SEK 2018 och har cirka 6 000 anställda på ett 20-tal utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Europa, Asien och USA. Efter börsintroduktionen 2014 har aktien haft en svängig historik på grund av stora investeringar, engångsposter och emissioner.

Affärsvärlden - 27 feb 19 kl. 22:27

Portföljen köper ocykliskt tillväxtbolag

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen sätter en del av kassan i arbete i ett högintressant bolag..

Affärsvärlden - 20 jun 17 kl. 22:00

Små tillväxtbolag synade

Stabila snabbväxare, doldisar som växer snabbt och bolag vars tillväxttakt rasat. Fokus denna vecka är tillväxtbolag..

PrivataAffärer - 14 jan 15 kl. 13:16

Tre lovande tillväxtbolag

Att börstrenden är uppåt gör att många chansaktier och tillväxtbolag stigit kraftigt. Här är tre kursklättrare som kan fortsätta i vinnarspåret....

PrivataAffärer - 11 sep 15 kl. 11:25

Tips från chatten: Komplettera portföljen med tillväxtbolag

I chatten med läsarna berättade Privata Affärers aktiereporter Marcus Hernhag om sin strategi att i första hand satsa på utdelningshöjare och högavkastare. Han gav också tips på tillväxtbolag som komplement i portföljem....

PrivataAffärer - 13 jan 17 kl. 11:02

Hernhag avslöjar två tillväxtbolag han skulle välja att satsa hela livsbesparingen på

I säsongens första aktiechatt avslöjade Marcus Hernhag vilka två tillväxtbolag han skulle investera i om han var tvungen att placera hela sin livsbesparing – och utan att ha möjligheten att sälja. Han berättade också vilken småbolagsfond han....

PrivataAffärer - 13 feb 17 kl. 06:57

Fem tillväxtbolag som borde slå storbolagsindex

Att spara i indexfonder är i grunden en bra idé. Men problemet är att de ibland ligger steget efter. Därför är det bra att komplettera en indexfond med några av de bästa medelstora bolagen, skriver Marcus Hernhag som tipsar om fem tillväxtbolag....

DI - 18 dec 17 kl. 10:40

Esbjörn Lundevall: H&M ska inte värderas som tillväxtbolag

H&M bör inte värderas som ett tillväxtbolag nu när försäljningen faller och därför är dagens värdering fortsatt för hög trots fredagens kursras. Det säger SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall i Börsmorgon på måndagen..

DI - 20 feb 18 kl. 13:29

FrontOffice investerar i ett av Nordens främsta tillväxtbolag inom datadriven marknadsföring

FrontOffice Nordic AB (publ) (FrontOffice) har idag ingått investeringsavtal avseende 25 % av aktierna i Semantiko (MTWABP Sweden AB), ett av Nordens främsta tillväxtbolag inom datadriven marknadsföring..

Jönköpingsnytt - 19 jun 18 kl. 12:41

Jönköpingsföretag kan bli årets tillväxtbolag

Nu kan företaget Consid bli utnämnda som årets tillväxtbolag i en tävling som avgörs under Almedalsveckan i Visby. Enligt företaget är god arbetsmiljö en stor del av framgångsreceptet.
.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:21

Diös vd: ”Aktien är ikapp”

”Kapitalet finns i Stockholm men fastigheterna i Norrland och Dalarna. Därför har aktien varit orimligt lågt värderad”, säger Knut Rost, vd för Diös. Men efter årets kursuppgång på drygt 30 procent börjar värderingen komma ikapp..

Affärsvärlden - Igår: 11:18

Debenhams tokrasar - ägarna kan förlora allt

Den brittiska butikskedjan Debenhams aktie rasade 62 procent i London under fredagsförmiddagen efter att bolaget varslat ägarna att man påbörjat samtyckesprocess gällande ett nytt nödlån på upp till 200 miljoner pund för att möjliggöra omstrukturering av bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 13:14

Bolund om Swedbank: Det räcker inte med en internutredning

Finansmarknadsminister Per Bolund tycker inte att den utredning som Swedbank har gjort räcker för att få klarhet..

Affärsvärlden - Igår: 15:03

Nokia rasar efter avslöjanden om dataläcka

Norska NRK släppte i dag nya uppgifter kring den kinesiska dataläckan gällande telefonmodellen Nokia 7 Plus som avslöjades under torsdagen. Vid 13-tiden var aktien ned runt 7 procent..

Affärsvärlden - Igår: 14:36

Norska finansinspektionen har hittat brister i bankers penningtvättsarbete

Den norska finansinspektionen har hittat flera brister i bankers arbete mot penningtvätt..

Affärsvärlden - Igår: 14:52

Börsplus: Forskningsbolaget köpvärt för den riskbenägne

Nanexa har gjort viktiga framsteg under det senaste året, särskilt genom att starta ett eget produktprojekt som nyttjar bolagets Drug Delivery-plattform, anser SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

Börsras för ståltillverkare efter svaga europeiska data

Ståltillverkarna hörde på fredagen till de största förlorarna på de europeiska börserna sedan inköpschefsindex från flera länder kommit in under förväntningarna och ökat oron för konjunkturläget..

Affärsvärlden - Igår: 14:11

Alecta stämmer in i kritiken mot Swedbanks rapport

Pensionsförvaltaren Alecta, som äger nästan 5 procent av aktierna i Swedbank, stämmer in i kören av kritiker gällande bankens senaste besked i penningtvättsfrågan..

Affärsvärlden - Igår: 13:19

Per Bolund föreslås till nytt språkrör för Miljöpartiet

Miljöpartiet föreslår Per Bolund, finansmarknadsminister, som nytt manligt språkrör när Gustav Fridolin avgår vid partiets kongress i maj..

Affärsvärlden - Igår: 13:28

Aktierna som lyfter på börsen

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel på lätt plus men vände sedan ned när både franskt och tyskt inköpschefsindex visade vara sämre än väntat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.